Forum 2002-2013

Anssi Kela 23.7.2003 9:56 Mediapeliä Näin uuden albumin kynnyksellä sitä joutuu aktivoitumaan myös haastattelurintamalla. Ilmoittelen jatkossa tämän otsikon alla tulevista esiintymisistäni mediassa. Seuraavilla päästään alkuun:

Perjantaina 25.7. olen vieraana Nelosen Norpan yöradio -ohjelmassa. Lähetys alkanee puoliltaöin.

25.7. ilmestyy myös Suomen Kuvalehti, jossa on haastatteluni.

Elokuun Soundissa tulee olemaan haastattelua, kuten myös Rytmissä. (Rytmin juttu saattaa tosin olla syyskuun numerossa, en ole ihan varma.)
jassu 23.7.2003 11:31 JEEEESSSS :D hahhaa ihanaa :wink: vihdoin telkkariin :D ja haastiksiikin on tiedossa jepajeee :D
Mari 23.7.2003 14:46 Perjantaina 25.7. olen vieraana Nelosen Norpan yöradio -ohjelmassa. Lähetys alkanee puoliltaöin.

Heh... sis tuo "radio-ohjelma" on telkkarissa. Ja se alkaa siis 00.05 ja loppuu 1.05. En ole koskaan katsonut tuota niin ei ole mitään käsitystä mitä sinä tapahtuu. Mutta oletko Anssi siinä koko tunnin ajan vai miten? (Nimim. nauhoitus järjestettävä pikimmiten)

Jos on samanlaista mediarumbaa kuin Maija Vilkkumaalla oli ennen levyn julkaisua (näytettiin jossain ohjelmassa), niin otan osaa. Mutta onhan se toisaalta ihan kivaa. Saa nähdä mitkä fraasit muotoutuu nyt yleisimmiksi... :) "Toinen sooloalbumini on mielestäni puhdasta kultaa ja..."
Joz 23.7.2003 15:21 En ole koskaan katsonut tuota niin ei ole mitään käsitystä mitä sinä tapahtuu. Mutta oletko Anssi siinä koko tunnin ajan vai miten?

Yleensä Norpan ohjelmassa (nimenomaan television puolella) vieraan kanssa höpötetään ajankohtaisuuksista ja vähemmän ajankohtaisuuksista koko tunnin ajan..

Perjantaina muuten saan vihdoin kiinteen yhteyden, eli viittii kuunnella Norppaa lauantaina nettiradion välityksellä..enen olisi tullut hieman kalliiksi.. oujee :D
erkki 23.7.2003 16:17 Hyvä. Norpan yöradio on tullut katsottua monesti ja aikaisemmin kuunneltua norppaa radiostakin. Norppa on myös suuri Lou Reed -diggari niinkuin minäkin jollen ihan väärin muista :) Täytyypä katsoa
jonde 24.7.2003 7:50 VIHDOINKIN!!! on joutunut aivan liian kauan odottamaan haastatteluja ja lehtijuttuja ja telkkariohjelmia anssista :D :D
Petri 24.7.2003 9:17 Täältä voi lukea pienen pätkän siitä Suomen Kuvalehden haastattelusta:
http://www.suomenkuvalehti.fi/?id=3382

Aika pitkälle samoja asioita Anssi siinä juttelee kuin kaikissa muissakin haastatteluissa.
jassu 24.7.2003 13:23 paljonkohan lehti maksaa :?: pakko saada toi lehti :D no sen näkee huomenna kun suunnistan kauppaan ostaan sitä :D
keva 24.7.2003 16:42 a.
jonde 25.7.2003 8:01 hehhee, meillekki tulee suomen kuvalehti! oli iha hyvä juttu... :D nyt vaa odottelen norpan yöradioo vai mikä se nyt olikaa.. :?:
marire 25.7.2003 8:02 Pitää nauhottaa se nelosen ohjelma.Inhottavaa kun se tulee niin myöhään, niin äiti rupeaa kuvittelemaan, että se on hirveä tappo-ohjelma ja mun täytyy vakuuttaa se.Toivottavasti jostain löytyy sen ohjelman selostus(eli millanen se on).
Mari 25.7.2003 10:11 Late Night with Anssi Kela alkaa siis jo 00.00, jos joku ei ole sitä vielä lehdestään tarkistanut. En tiedä mistä ongin tuon edellisen ajankohdan. (Törppö mikä törppö.)

Suomen Kuvalehden kuva pikku-Anssista on mainio! Ihan niinkuin olisin nähnyt tuon ilmeen jossain... :) Muissa kuvissa levylaulajalla on tuttu kurttuotsa-look. Jaguaarikin on otettu mukaan tihkusateeseen. Maassa on tupakan tumppi. Ja kukaan ei ota ketään suurennuslasin alle, eli ihan rauhassa vaan sinne Norpan yöradioon juttelemaan mukavia.

Tiedoksi marirelle, että Norpan yöradiossa vieras istutetaan tuoliin kuten haastatteluohjelmassa kuuluukin ja höpistään jotain osittain aiheeseen liittyvää ja katsojat saavat lähettää viestejä ruutuun (sielläkin valvotaan laatua) tai soittaa studioon. Sehän on vähän niinku laajahkot kokoontumisajot. Minä ainakin lupaan skoolata teellä heti kun/jos kurttuotsa-Anssi hymyilee ekan kerran. (Tuskin tästä tulee ihan samansorttinen tapaus kuin taannoin Conanissa ollut eräs vakavailmeinen katsoja.)
jassu 25.7.2003 13:26 joo kyl se lehti sen 5 euroo makso :( pitäs ostaa se mut kattoo et millon saa ostettuu sen.luin sen haastiksen kaupassa ja siinä oli puhetta jostain uudesta autosta joten onks Anssi ostanu jonkun uuden auton cadillacin lisäks? vai oonks mä vaan taas tajunnu jotain väärin? joku tietävä selventäkää :wink:
se kuva Anssista kolmenvanhana oli TOOOSSIII SÖPÖ :D
keva 25.7.2003 16:15 a.
erkki 25.7.2003 16:54 Pitäs juotta Anssi känniin ja sitte haastatella, johan alkais juttu luistaan... :lol:
keva 25.7.2003 17:59 a.
erkki 25.7.2003 18:04 jo
keva 25.7.2003 18:08 a.
Laukkis 25.7.2003 19:53 Taas kerran mä joudun kiroileen sitä, että iskällä ei oo telkkaria. Ei mitään mahdollisuutta nähä Norpan yöradioo! Enkä mä tähän aikaan saa äiskääkään kiinni, et se nauhottais! Tietty mulle käy aina näin, kun Anssi on telkkarissa!!!!!
erkki 25.7.2003 22:11 8)
Gimma 27.7.2003 12:04 En ole ennen kuullutkaan tästä haastattelija/toimittaja Norpasta, mutta ei hän mielestäni mitenkään "nerokkaalta"vaikuttanut. Anssi puolestaan oli rento ja vastaili mukavasti. Yhden kysymyksen haastattelu minulle nosti, mutta en sitä kysy, koska Anssi ei siihen kuitenkaan vastaa.
keva 27.7.2003 14:48 a.
Mari 28.7.2003 13:21 Juu, Late Night oli oikein hauska. Norpalle 10 pistettä suoraan asian ytimeen menemisestä - kansa haluaa kuulla totuuden hiuksista!!! :lol: (Hiuksethan oli hienot!) Jossain vaiheessa alkoi hiukan ärsyttää ne katsojien iänikuiset kysymykset joita aikoinaan kysyttiin mm. joulukuun 2001 Jyrkissä. Kusti parka, auttaiskohan jos sille näyttäis vaikka sitä Jyrkin haastattelua/musiikkia? Ja Anssin puhtoinen imago on nyt viimeistään lopullisesti mennyttä. :D Ja hänen todellinen sekopäisyytensä autoja kohtaan on nähtävissä. Top5 Top3-listoissa ja Lemojutuissa olin kuulevinani kaikuja A. Karisalmen kanssa käydystä keskustelusta, eikös Anssi sanonutkin että Rasmusjuttu oli ainut jonka itse muisti... niinpä niinpä! Ei sitä nyt varsinaisesti sanois mauttomaksi... ök. Mutta mitä ne oli ne y-sanat? Äyskäri oli eka. Kyllä ne pystyy lausumaan. Tästäkin voin hyvin kuvitella tilanteen bändin rattoisaan bussimatkaan...
jassu 28.7.2003 15:36 mun mielestä haastattelu oli tosi hyvä sopivan pitkä, olis tietty voinu kestää vielä kauemminkin :wink: mikä oli muuten tän top5 top3 listan ykkös sijoituksen ne kolme? iskä nauhotti just sillee et se nauhotus loppu ennen ku Anssi kerkes sanoo niitä :evil:
en tiiä teistä mut en vaan pysty kuvitteleen Anssia kukallisissa neon keltasissa salihousuissa heheee :wink:
keva 28.7.2003 17:42 a.
jonde 29.7.2003 9:07 se oli tosi rasittavaa ko ne katsojat jakso jankuttaa niit iänikusii ja samoi kysymyksii VIELÄKIN..."aattelin vaa et tykkäätkö anssi neil youngin musast?" ym...
Anssi Kela 29.7.2003 9:31 Tässä tullaan juuri siihen, että te foorumin vakiokävijät tiedätte meikäläisen edesottamuksista aika paljon enemmän kuin ihmiset, joille musiikkini on tuttua esim. vain radion kautta. Te luette, kuuntelette ja näette varmaankin keskimääräistä enemmän haastattelujani, jolloin jossain vaiheessa ne alkavat väistämättä toistaa itseään. Aika harvalla toimittajallakaan on enää esittää kysymyksiä, joita minulta ei olisi ennen kysytty. Useasti kieltämättä tuntuu, että pyöritän haastatteluissa rikkinäistä levyä...
Mari 29.7.2003 15:03 Oliskohan tästä apua. Tämä on suunnattu KAIKILLE TOIMITTAJILLE, jotka suunnittelevat rasittavansa Anssin aivoja kysymyksillään. Voitte unohtaa nuo kysymykset, sillä alla esitän Anssin vastausten Top 5:n, joita sopivassa suhteessa sekoittelemalla saatte riittävän täysipainoisen haastattelun lehteenne häiritsemättä pian papukaijaksi itsensä tuntevaa levylaulaja-parkaa. Totuus on se, että teitte mitä tahansa, saatte nämä vastaukset, joten on ihan sama kopioida ne tästä. Laajempaan haastatteluun voitte käyttää suluissa olevia asioita. Olkaa hyvä.

Anssin vastausten tämänhetkinen Top 5:
1) Pitää varmaan keksiä uusia unelmia. (Ei menestys tuntunutkaan miltään. Mutta jättäähän sellainen jälkensä.)
2) Ostin auton. (Olen pikkupojasta saakka ollut automies.)
3) Uuden levyn vastaanotto pelottaa. (Kansahan päättää onko levy kultaa. Myyntilukujen valossa se floppaa varmasti.)
4) Selkä ei ole vielä täysin kunnossa. (Sairaalassa letkuissa maatessa oli aikaa miettiä asioita. Hetkessä eläminen on parempi vaihtoehto kuin varman päälle ottaminen.)
5) Kokeilen, miltä formulan ajo tuntuu kunhan lääkärit antavat siihen luvan.

Jos haluatte syvyyttä haastetteluunne, käyttäkää seuraavia lausahduksia:
1) Olen aina ollut ujo ja hiljainen tyyppi.
2) Pukeudun mustaan, aina.
3) En lähde tarkemmin analysoimaan biisieni todenperäisyyttä. Illuusioita on turha rikkoa.

Mikäli haluatte erottua eduksenne ja palstatilaa on vielä noidenkin erittäin dramaattisten ja perustavanlaatuisten vastausten jälkeen käytettävissänne, keksitte lisäksi joitakin nerokkaita kysymyksiä, jotka esitätte säädylliseen ajankohtaan (ei aamulla!) hyvin levänneelle levylaulajalle. Kiitos.

***

Tämä voi nyt olla vaikka pieni synttärilahja Anselmille. Lisäksi toivotan perhosia mahaan tai muualle lentelemään (täälläkin niitä on yllättäen huomattu), jäitä lasiin ja haluttaessa kylmää vettä niskaan. Perinteinen cocktail siis. :P
Sami 2.8.2003 8:24 Uutislehti 100:ssa (pääkaupunkiseudulla ilmestyvä laajalevikkinen ilmaisjakelulehti) oli eilen juttu otsikolla "Anssi Kela palaa suurilla kuvioilla". Otteita:

"itse cd-levy oon suunniteltu muistuttamaan [auton] pölykapselia"

"Murtuneiden selkänikamien vuoksi Kelalla on selässään titaaninen tukirakenne, jonka poistaminen vaatii toisen leikkauksen ensi keväänä."

"Suuria kuvioita onkin tasapainoinen sekoitus uutta ja vanhaa. Uutta on esikoisalbumia perinteisempi, klassisiin rockinstrumentteihin perustuva soundi, joka nyökkää tekijänsä vanhan idolin Bruce Springsteenin suuntaan. Tuttua on puolestaan Kelan tyyli kertoa lauluissaan novellimaisia tarinoita, joissa kertojina toimii hyvin erilaisia, laulajan persoonasta poikkeavia hahmoja, kuten röökejä toisten ranteisiin tumppaava kulkuripahis ja isänsä haamun piinaama nuorukainen.
Onko sellaista tyyppiä olemassakaan, jonka suuhun Kela ei osaisia tai uskaltaisi laittaa sanoja?
- Tuskinpa. Kaikki kuitenkin aina luulevat, että laulan itsestäni, Kela nauraa."

"Albumin markkinointikampanja käynnistyy toden teolla vasta toisen singlen 1972 myötä."
JMN 2.8.2003 14:05 Tuohon Marin listaan on kyllä vaikea keksiä lisättävää. Vastedes en enää säntäile kirjastoon lukemaan lehtiä kun tiedän että Anssista on juttuja saapusilla vaan tulen tänne luen tämän topicin.

Tämän voisi vielä Marin listaan lisätä:

"En ole edes kokeillut alkoholia/tupakkaa/huumeita. En ole vain tuntenut tarvetta pääni sekoittamiseen. Keikkamatkoilla on hauska seurata sivusta kun muut tekevät itsestään pellen humalassa."
Rosso 3.8.2003 8:15 Tämän päivän Savonsanomissa on mielenkiintoinen Anssin haastattelu höystettynä uudella promokuvalla. Sisältää jopa jotain muutakin kuin Marin listassa on mainittu... :o
keva 3.8.2003 14:47 a.
Rosso 3.8.2003 16:24
keva Onks sitä mahollista lukee netistä vai kykenetkö sää sanoon mitä siinä oli? (Hiuka, mä nyt rekisteröidyn tonne parhaillaa ja keva- käyttäjätunnus on varattu.. Huh huh.. Sori..) Eli siis voiko niiltä sivuilta lukee sitä, koska mä nyt en ainakaan näillä taidoil sitä löytäny.. Vois vähän kiinnostaa mitä uutta Anssista voi keksiä!

Ei sitä näköjään SS:n verkkolehdestä löytynyt... Tässä lyhyesti tärkeimmät:

- Anssi Kelaa ärsytti kuunnella radiosta kappaleita, joiden sanoja hän ei ymmärtänyt. Itse hän haluaa tehdä lauluja, joiden sanoista syntyy tarina.
- Suuria kuvioita -cd-levy on suunniteltu muistuttamaan pölykapselia.
- Keken voittaessa formulamestaruuden Anssi (10v) halusi viikset.
- Uuden levyn hahmoihin kuuluvat mm. talvisodan helvettiä elävä sotilas, röökejä toisten ranteisiin tumppaava kulkuripahis ja isänsä haamun piinaama nuorukainen.
- Laulu petetyille kertoi ensiksi kaverista, jonka isä oli kuollut syöpään. Säkeistön sanat muutettu, ettei laulusta tulisi liian synkkä.
- Nimikappaleessa Suuria kuvioita oli aluksi hyvin vahva homoeroottinen viritys, mutta viimeisessä kirjoitusvaiheessa Anssi iski jarrun päälle.
- Nummelan typerryttäviä levymyyntilukuja lähdetään hakemaan uudellekin albumille. Musiikin laiton imurointi internetistä ja piraattikopiot huolestuttavat.
jonde 4.8.2003 7:39 vai että homoeroottinen viritys... :mrgreen:
Anssi Kela 4.8.2003 7:55 Ilta-Sanomien toimittaja tulee tänään seuraamaan videon kuvauksia ja raportti tapahtumista pitäisi olla keskiviikon lehdessä. Myös syksyllä alkavan Idols -televisiosarjan kuvausryhmä on paikalla haastattelemassa. En vielä oikeastaan tiedä miksi, mutta naamani ilmeisesti siis näkyy syksyn mittaan Idolsin yhteydessä.
Gimma 4.8.2003 8:44 Homoeroottinen viritys siinä on mielestäni edelleenkin. "Rintsikkalause" sen tosin kumoaa ja hyvä niin, jottei siitä tule mitään homojen kulttilaulua. Vaikka ei mulla sinänsä mitään näitä vähemmistöjä vastaan olekaan. Kuvittelin alunperinkin, että laulussa lauletaan pojista, kun Anssi kertoili tällä foorumilla etukäteen biisin sisällöstä, että kyseessä on tarina kahdesta "kaveruksesta". Kun puhutaan kaveruksista, mulle ainakin tulee heti mieleen miespuoliset henkilöt.
Rosso 4.8.2003 14:45 Iltasanomien verkkoversiosta löytyi tänään tällainen juttu:

IS 04.08.2003 Anssi Kela palasi formularadalle

a user uploaded image

Poppari Anssi Kela on palannut Formula 3:n rattiin. Vakavasta onnettomuudesta toipuva laulaja vietti viime keskiviikon Alastaron radalla ottaen tuntumaa ajamiseen.

- Halusin kokeilla ajamista selvittääkseni, vieläkö nautin hommasta. Ajamisen alussa olin aika hermostunut ja päässä pyörivät vähän vääränlaiset asiat, Anssi tunnustaa.

Tuntuma ajamiseen palasi kuitenkin varsin pian.

- Vähän aikaa ajeltuani vanha meininki tuli takaisin. Ajaminen tuntui yhtä nautinnolliselta kuin ennen onnettomuuttakin. Tuli vahva tunne, että tätä tahdon tehdä. En oikein uskonutkaan, että minulle jäisi tapahtuneesta kammoa.

Anssin pitää kuitenkin odottaa, että murtunut selkäranka paranee kunnolla.

- Pitää muistaa, että olen toipilas. Ei kannata ottaa harrastuksen takia sellaista riskiä, että liian aikaisin aloittamalla päätyy pyörätuoliin loppuiäksi.
Gimma 7.8.2003 10:54 Kerrankin olin radion ääressä oikeaan aikaan. Laulu petetyille sai ensiesityksen radiossa juuri äsken Radio Suomi Popissa. Kuullosti tosi hyvältä, joskin kertosäe oli jotenkin hitaamman oloinen kuin se versio jonka olen joskus keikalla kuullut.
jassu 7.8.2003 14:01 mitä mitä mitä :roll: siis laulu petetyille hmm tuleekohan se ihan soittoon siellä :?: haluisin kuulla biisin ku ei oo tullu kuultua biisiä ku kaks kertaa keikoilla :cry:
Sami 7.8.2003 14:14
Gimma Kerrankin olin radion ääressä oikeaan aikaan. Laulu petetyille sai ensiesityksen radiossa juuri äsken Radio Suomi Popissa. Kuullosti tosi hyvältä, joskin kertosäe oli jotenkin hitaamman oloinen kuin se versio jonka olen joskus keikalla kuullut.


Jep, erittäin hyvältä kuulosti. Jossain määrin muistutti keikkaversioita, mutta oli siinä myös paljon niistä poikkeavaa. Mielestäni erittäin onnistunut versio.
Mari 7.8.2003 14:58 Heh... puhelimen vastaajan kautta kuultuna Laulu petetyille kuulosti varsin Pekka ja Susimaiselta... :D On se vähän erilainen kuin keikkaversio, mutta vaikutti silti ihan hyvältä. Eikä samaisen puhelimen soittoäänen tempoa tarvitse ilmeisesti muuttaa, yhtä hitaita molemmat. Eräät tahot käyttävät siitä nopeutettua versiota... lienee sitten keikkaversio. (Soittoäänikin on muuten jo vuosi ja 7 kuukautta vanha! Oisko jo syytä tehdä uusi?)

MEDIOIDEN EDUSTAJILLE lisävalistusta. Toinen tapa tehdä kelpo uutinen ilman Anssin häirintää on suunnata netissä Harhaa.comin sivuille ja poimia sieltä kaikki tarpeellinen tieto. Nettiosoitteenkin saa toki mainita. :wink:
Anssi Kela 7.8.2003 19:03 Pikahälytys tarkkaavaisille: olen huomenna (8.8.) Maria Guzeninan vieraana YleQ -kanavalla klo 12.15 - 12.45.
Norsku 7.8.2003 21:14 Mikä toi ihmeen jälessä tuleva virveli tässä Laulu petetyille albumiversiossa on? :twisted: Tässä vikassa kertosäkeessä tossa 'hidastuksen' (Kuinka ooliisin...) keskellä. Lähetyksessä häiriötä vai Anssin hetkellinen herpaantuminen studiossa? =P Tai sitten se on taidetta...
Mihin on jätetty liveversion dramaattiset kohdat? Kuulostaa paljon ilmavammalta tää. Ne liveversiot on sellasia raskaita mikä sopii tähän biisiin hyvin.
Noi rummut on kyllä kivat. Tulee BitUSA mieleen :)
Gimma 8.8.2003 11:18 Ihan hyvä haastattelusessio, vaikken ihan alusta kuullutkaan. Maria Guzenina kyseli vähän muitakin kuin ihan niita samoja totuttuja kysymyksiä ja biiseistä soitettiin Uudet autot, 1972, Laulu petetyille ja Milla. Uudet autot on makuuni liian aneeminen ja laahaava. Ehkä jos on joskus joku hirvee debis päällä, niin vois sopia siihen olotilaan.
jassu 8.8.2003 13:23 no voi ääk :? :( :cry: höh mä missaan yleensä aina nää radiohaastikset :cry: ja siinä olis ollu näitä uuden cd biisejä :evil:
Jonna88 10.8.2003 5:55 Hienoa...missasin taas kerran haastattelun ja varmasti hyvänkuuloiset laulut! :?
Mari 12.8.2003 14:16 Anselmi oli päässyt vaihteeksi Iltalehden etusivun alareunaan. Muistaakseni siitä hyvästä että aloittaa keikkailun. (Parran pituudesta päätellen vanhoja kuvia. :) )

Ja jos joku on vielä epätietoinen syksyn ekan Levyraadin ja 1972:n videon tulemisesta, niin se tapahtuu sunnuntaina 7.9. Sitähän juontaa Ruben Stiller... hiukan hirvittää... Njassa jatkaa vakikommentaattorina.
JMN 12.8.2003 15:16 Uudessa (tänään ilmestyneessä) Soundissa on laajahko juttu Anssista. Mainio Juho Juntusen tekemä juttu (tosin ei yhtä mainio kuin Juntusen lukuisat Stratovarius-jutut: niissä kukoistava viina- ja ulostehuumoria loisti poissaoloaan) jossa ei kelattu vain niitä ikivanhoja aiheita. Paljon puhetta mm. hevistä ja autourheilusta.

"Kyllähän me mietittiin, ottaisiko tulevalle konserttisaliosuudelle lisäsoittajia, mutta eiköhän me selviydytä siitä keskenämme. Mutta tietty mukana on paljon pommeja ja tulisuihkuja. Pyrotekniikkahan on se osa-alue, mistä minut nimenomaan tunnetaan."

"Mulla ei ole kertaakaan ollut sellaiste fiilistä [saada pää sekaisin], mutta mistä sen tietää, vaikka jo huomenna päättäisin vetää elämäni ekat kännit. Sitten sitä mennään".
JMN 12.8.2003 15:18
JMN
Pyrotekniikkahan on se osa-alue, mistä minut nimenomaan tunnetaan."


Nyt sen vasta nään, jälleen yksi vihjaus siihen suuntaan että Lordi ja Anssi ovat yksi ja sama henkilö.
A.K. 12.8.2003 15:33
Mari Njassa jatkaa vakikommentaattorina.

Onneksi.. ;)
Anssi Kela 12.8.2003 19:41 Lisää haastatteluja, esiintymisiä ym. pientä puuhaa:

Ensi viikonvaihteen Ilta-Sanomien liitteessä on Pasi Kostiaisen haastattelu ja levyarvostelu.

25.8. Haastattelu YleX -kanavalla klo 11:n aikoihin.

29.8. Suuria kuvioita -albumin julkaisua juhlistetaan lyhyellä keikalla Helsingissä, tavaratalo Stockmannin hissiaulassa klo 17. (BTW aika mielenkiintoinen esiintymispaikka! Bändin kanssa olisi kuitenkin tarkoitus vetää...)

29.8. Haastattelu ja akustista vetoa SubTv:n Sessions -ohjelmassa.

4.9. Haastattelu Radio Novan aamussa klo 8 jälkeen.

4.9. Haastattelu ja akustista vetoa Nelosen Hyppönen Enbuske Experiencessä.

5.9. Haastattelu ja akustista vetoa MTV3:n Ihana Aamu -ohjelmassa.

7.9. Iltapäivällä pitäisi olla puhelinyhteys YleX:n Lista -ohjelmaan. Tarkoituksena jännittää suorassa lähetyksessä uuden albumin ensimmäistä top 40 -listasijoitusta. (Entä jos se on 41?)

7.9. 1972 -videon ensiesitys MTV3:n Levyraadissa.

Eiköhän näitä tule vielä lisää...
Gimma 13.8.2003 4:44 Huh huh, lycka till, kyllä tuollainen rumba työstä käy. Varsinkin, kun oletettavasti kaikki toimittajat kysyvät kutakuinkin samat kysymykset. Yritäpä keksiä haastatteluihin jotain uutta ja raflaavaa!! Älä pelkää, kyllä albumi listoille nousee. Oma mielipiteeni on, että 1972:sta tulee hitti, Laulusta petetyille todennäköisesti myös ja sitten täytyy vielä tietenkin toivoa, että niistä vielä kuulemattomista nousee vielä helmiä.

Täytyy yrittää muistaa katsoa ainakin Hyppönen ja Enbuske, koska he voivat keksiä jotain omaperäistäkin kysyttävää ja sitten tietty tuo Levyraati, jotta näkee videon.
jassu 13.8.2003 13:09 no johan on huh huh :shock: kyllä onkin juttuja Anssista jes :D mutta sehän on vaan positiivista :D
Jonna88 13.8.2003 15:35 Toivottavasti muistan kaikki... :P
Rosso 13.8.2003 18:22
JMN Uudessa (tänään ilmestyneessä) Soundissa on laajahko juttu Anssista.

Jep, oikein mukava juttu! Pistää tosin ihmetyttämään mm. kuinka Anssi voi tietää faniensa vaihtelevan keskenään bootlegejä... :P Itse voin tunnustaa omistavani kuusi täysipitkää (seitsemännestä puuttuu vain pari biisiä) + satunnaisia soitantoja sieltä täältä toistakymmentä.

Niin ja Ray's Dad's Cadillacista en muistaakseni ole koskaan kuullut... :O
Mari 14.8.2003 17:55 Tunnit vierähtelivät junassa mukavasti kun luin Soundin melkein kokonaan. (Ja alusta loppuun!!!) Aika perushöttöä se haastattelu minusta oli. Pitkä kylläkin ja vasta loppupuolelta löytyi parhaiten hihitystä aiheuttaneet kommentit:

"Olen saanut olla rauhassa, ja jopa mun fanit on mukavia ja aktiivisia. Ei niistä ole vaivaa, Anssi Kela vakuuttaa." - Etenkin tuo jälkimmäinen virke on klassikko jo syntyessään! Hahhah!

"on pyöräyttäneet mulle fanisivut" - Osuva sanavalinta.

"Ne käy katsomassa kymmeniä keikkoja eri puolilla maata" - Pitää ilmeisesti tehdä tiiviimpi aikataulu tälle syksylle...

"ja vaihtelee bootlegeja keskenään" - Mitäh??? (Onhan niistä ollut täällä foorumillakin ohimennen mainintoja. 6??!)

"En ole tosiaan mikään turomagneetti." :lol:

Kyllä sitä Anssia nyt hemmotellaan kun kannessa on nimi isommalla kuin Deep Purple ja levyarvostelukin on päässyt heti Neil Youngin viereiselle sivulle. Aika yllättävää että Mies ja meri nostettiin yhdeksi levyn vahvimmista biiseistä. Paras pointti oli arvion viimeisillä riveillä.
jassu 15.8.2003 13:21 anteeks taas tyhmyyteni mutta mikä on bootlegi :?: :roll: kirjotetaankohan se noin no kumminkin :roll:
Vääpeli Puiras 15.8.2003 13:47
jassu anteeks taas tyhmyyteni mutta mikä on bootlegi :?: :roll: kirjotetaankohan se noin no kumminkin :roll:


Bootleg on epävirallinen nauhoitus jostakin konsertista. Esim. kun Springsteen oli kesällä Suomessa, kaverini muilutti mukanaan Minidisc- nauhoittimen ja stereomikin ja äänitti keikan. Tällaisia tallenteita sitten voipi ostella tai ilmaiseksi imuroida esim. netistä. Toiset artistit eivät katso kyseistä toimintaa pahalla kunhan äänityksistä ei pyydetä levitettäessä rahaa. He ajattelevat että se on suotavaa toimintaa fanikulttuurin edistämiseksi.
Toiset taas kieltävät kaikenlaisen "luvattoman" äänittelemisen.
Levykauppa Keltainen Jäänsärkijä Helsingissä myy muutamien artistien/bändien "virallisia" bootlegejä joista tilittyy osa asiaankuuluville tahoille.

U2- yhtyeen Bono on sanonut että hänen mielestään on ok jos ihmiset äänittelevät heidän keikkojaan kunhan niitä ei myydä laittomasti.
jassu 16.8.2003 9:51 nyt selvis tääkin asia kiitos :D
jassu 16.8.2003 9:59 piti laittaa tohon äskeseen viestiin, mutta kuitenkin se iltasanomien haastattelu oli kerrankin sopivan pitkä ja taas ihania uusia kuvia :D
Rosso 16.8.2003 13:21 Huij IS:n Plussa-liitteen etukannessa on hirmuinen Rölli! :shock:
Norsku 16.8.2003 14:23 :mrgreen:
Mari 16.8.2003 18:16 etukannessa on hirmuinen Rölli!
ja on sillä metsässä tölli... ja pari autoa...

Oikein kiva haastattelu ja upea se iso kuva, jossa oli sellanen tyypillinen poseerausilme. :P

Huomasiko kukaan eilen, että Anssi oli päässyt kymppiuutisiin? Oli joku juttu siitä miten kotimaiset levyt myy hyvin kaikesta huolimatta. Uutislukijat aloitti jotenkin niin että "Anssi Kelan ja Maija Vilkkumaan kaltaiset... plaa plaa" ja lopuksi selattiin levypinoa, jonka alimmaisena oli Suuria kuvioita -sinkku... jännäsin ehtiikö se tyyppi selata ne kaikki levyt ennen kuin ne siirtyy seuraavaan aiheeseen ja ehtihän se vilahtaa ruudussa viimeisenä. Tulevaa Anssin levyä ei sentään mainittu. Sehän ei voi nostaa kotimaisten levyjen myyntiä edes pilvien alapuolelle...
Rosso 16.8.2003 18:39
Mari Huomasiko kukaan eilen, että Anssi oli päässyt kymppiuutisiin?

Tiätty! Aina valppaana.
jonde 17.8.2003 11:01 jeps, tottakai! heti kun kuulin "anssi kela" ni oli naama kii ruudus :wink:
Anssi Kela 18.8.2003 6:11 Tällä viikolla ilmestyvässä Avussa on juttu.
keva 18.8.2003 18:45 a.
jassu 19.8.2003 15:30 mun pitäs kans ostaa uus kansio Anssin haastatteluille ku entinen jo pursuaa yli äyräiden :D
höh ja taas mä missasin :cry: mutta eikun apua osteleen :wink: niin ja ehkä kohta pitää hankkii jostain lisää seinä tilaa Anssin kuville no heh ehkei ihan vielä kuitenkaan :wink:
Mari 21.8.2003 13:44 Taas joitakin huomioita lehtimaailmasta.

Tiistainahan oli IS:n etusivulle heitetty iso otsikko julkkisten nettisivujen häiriköistä. (Onko kellään sitä lehteä? Mikä se oli se hauska otsikko?) Jutussa viitattiin lyhyesti näittenkin sivujen taannoisiin törppöihin.

Eilen oli pienempi juttu Iltalehdessä, kuva oli ihan kelpo. Jutussa Anssi väitti jo kyllästyneensä siihen että kaikki kyselee ekana autoista. Että siitä on tullut joku ihmeen automies. (Mitenkäs tämä näin päin pyörähti?) Ja mainittiin että konserttisalikiertueesta tulee mielenkiintoinen kun siellä on pelivaraa kun porukka on tullut kuuntelemaan vaan biisejä ja voi soittaa hiljaakin.

Tänään näkyy olevan STT:n juttu ainakin Metro-lehdessä. Kävelin kauppaan sisään, ovensuussa oli pino lehtiä ja joku oli jättänyt lehden auki Anssin kohdalta, mikä aiheutti sellasen perinteisen ohikävely-HÄH?!-peruutus-reaktion. On muuten äärettömän hienot hiukset näissä kuvissa! Lähes Pekka ja Susi -meininki. Kevään pitkää mallia.
Norsku 21.8.2003 14:07
Mari Onko kellään sitä lehteä? Mikä se oli se hauska otsikko?


Juu. Otsikko meni näin (etusivulla näääääiiin isoilla kirjaimilla): "HÄIRIKÖT TÄRVELIVÄT JULKKISTEN NETTISIVUJA Anssi Kela ja Frederik joutuivat nettituholaisten uhreiksi."
Sami 21.8.2003 14:36 Tässä YleX:n tuore tiedote:

YleX
Vko 36/2003
TOP 40
Sunnuntai 7.9.2003 klo 12-14

YleX: TOP 40 -lähetyksen vieraana Anssi Kela

Vuoden jälkimmäinen puolisko on perinteisesti kuumaa aikaa levyjulkaisuiden suhteen ja Suomen viralliselle listalle nousee syksyn myötä paljon uutuusalbumeja.

Syyskuun ensimmäisenä sunnuntaina, 7.9.2003 selviää, mikä on Anssi Kelan uuden Suuria kuviota -levyn ensimmäisen viikon listasijoitus.

Anssi Kelan Nummela-levyn on hankkinut omakseen yli 150 000 ihmistä ja se on palkittu muun muassa Emmalla vuoden debyyttialbumina. Suomen kaikkien aikojen myydyimpien levyjen listalla Nummella on sijalla yksitoista.

Kuinka käy jättimenestystä seuraavalle Suuria kuvioita -levylle, meneekö se suoraan ykköseksi Suomen virallisella listalla? Anssi Kela on YleX:n TOP 40 -lähetyksessä Jani Juntusen haastattelussa sunnuntaina 7.9.2003. Lähetyksessä kuullaan myös kirjailija Kari Hotakaisen kommentit Suuria kuvioita -levystä.

Suomen virallisen top 40 albumilistan ja top 20 singlelistan lisäksi TOP 40 -lähetyksessä on katsaus myös USA:n ja Britannian listoihin.

YleX: TOP 40 sunnuntaisin klo 12-14. Uusintana samana iltana klo 22.
Gimma 22.8.2003 10:46 Kirjailija Kari Hotakaisen kommentit levystä? Ei kyllä vähempää voisi kiinnostaa.

Vai ihmettelee Anssi "ihme automiehen" mainettaan, eiköhän ole kuitenkin aikalailla ihan itse aiheutettua...
Anssi Kela 22.8.2003 11:35 Joo, sitä tietysti saa mitä tilaa. Itsepähän laitoin Cadillacin levyn kanteen... En ihmettelekään sitä mistä nämä autojutut ovat saaneet alkunsa, vaan lähinnä sitä, millainen meteli autoistani on nostettu. Toimittajien kysymyksiä kuunnellessa ja juttuja lukiessa tulee sellainen fiilis kuin olisin tullut uskoon, tai jotain...
Mari 22.8.2003 13:27 Apu-lehtiä oli jo eilen kioskilla. Hopi hopi kaikki katsomaan, on nimittäin timanttinen haastattelu! Anssia kuvataan niin monella adjektiivilla (onko "urpo" adjektiivi?) että naurua on vaikea pidätellä. Ja Jaguar on tietty mainittu myös, kuten asiaan kuuluu. Vaikuttais siltä, että tuo haastattelu on tehty aikaisin aamulla, mikä on aika yllättävää. Vieläpä jossain meren rannalla. Jutussa väitetään Mies ja meri -biisin soineen radiossa.(?!)

Täällä ei ole vielä mainittu niitä kahta televisioitavaa keikkaa, jotka selvis pari päivää sitten. Eli Anssi ja bändi esiintyvät Helsingissä 4.9. VR:n Makasiineilla (joita ei onneksi vieläkään ole purettu) ja 10.9. Olympiastadionilla Elämä Lapselle -konsertissa. Molemmat tulee MTV3:lta mahdollisesti samoina iltoina. Kärkkärin mukaan Lemonator ois mukana stadionin keikalla. Ja radiossa spekuloitiin, että Makasiineilla "varmaan kuullaan laaja otos Anssin uudelta levyltä", mutta enpä menis vannomaan, yleensähän siellä on soitettu enintään pari biisiä per esiintyjä. 4.9:stä voi tulla kiireinen päivä faneille.

Ja Anssi ei sitten ilmeisesti ole menossa formula-ajoihin tuolloin Lista-viikonloppuna. Pitää tyytyä seuraamaan jonkun ihme levyn sijoituksia. :)
Janette 22.8.2003 13:45 Onko mitään tietoa makasiinin keikan aikatauluista? Ja tietäisiköhän levylaulaja itse,onko kyseessä pari biisiä vai mahdollisesti laajempi setti...? Iloinen yllätys joka tapauksessa,ei tarvitse odottaa kulttuurikeskukseen asti!
jassu 22.8.2003 13:55 mäkin ihmettelin tota et mies ja meri olis soinu radiossa :roll: niin 4.9 on kyl kiireinen päivä haastatteluja tulee telkkarista moneen otteeseen :D
mut jos jollain on tarkempaa tietoo noista elämä lapselle konsertista ja siitä toisesta niin voisko laittaa siis vaik kellonaikoja yms.... :D
keva 22.8.2003 15:19 a.
Anssi Kela 22.8.2003 22:01 Onko mitään tietoa makasiinin keikan aikatauluista? Ja tietäisiköhän levylaulaja itse,onko kyseessä pari biisiä vai mahdollisesti laajempi setti...?

Omien tietolähteitteni mukaan makasiineilla olisi tarkoitus esittää vain yksi biisi. Yhtyeeni kokoonpano tulee muuten tuolla keikalla olemaan poikkeuksellinen johtuen siitä, että Karisalmi on kyseisenä ajankohtana lomamatkalla Italiassa. Tuuraaja on jo valittu...
Rosso 23.8.2003 18:21 Suurien kuvioiden tv-mainostus on näemmä alkanut. Kello 21:18 tuli tänään maikkarilta mainos... :P
A.K. 23.8.2003 18:36
Rosso Suurien kuvioiden tv-mainostus on näemmä alkanut. Kello 21:18 tuli tänään maikkarilta mainos... :P

No, voihan video. Tietenkin missasin. Muttah, kyllä se telkkarista joskus ueestaan tulee.
Hilu 24.8.2003 19:01 Suuria kuvioita on näköjään YleX:n viikon albumi. Joka päivä maanantaista perjantaihin soitetaan yksi uusi biisi. Lähetykset on klo 10.30 ja onneksi uusinta klo 18.40! Kukahan ne soitettavat biisit on valinnut? Se haastattelu on maanantaina klo 11.10 ja uusinta (vai jatko-osa kun on 10 min. lyhyempi? vai sensuroitu versio?) klo 19.10. :D
muu 24.8.2003 20:08 Käytiin tänään kuuntelemassa Elenan kera Scandinavian music grouppia tual Stokkalla. Ei se onneks missään hissiaulassa ollu, vaan Argos-salissa (tms), 5-kerroksessa=P 3 piisiä ne muistaakseni soitti, kyl Anssilta enemmänki jaksais kuunnella.. :wink: Ja pitää olettaa ja toivoa et Suuria Kuvioita -julisteita otetaan mukaan riittävästi, ettei lopu kesken niinku SMG:llä..=O (En ois kyl halunnukkaa=P)
Anssi Kela 24.8.2003 20:54 Pari lisäystä listaan:

Ilmaisjakelulehti Voiman syyskuussa ilmestyvässä numerossa on meikkiksen haastattelu.

Myös Soneraplazalle haastateltiin.

YleX viikon levy -homma tuossa tulikin jo esille. Käyn maanantaina tekemässä vastaavia juttuja myös YleQ:n ja Radio Suomen puolella. Lähetysajoista yms. en tiedä mitään.
Taran 25.8.2003 8:20 Miä kuuntelen täsä parhaillaan siun haastattelua YleX:ltä. Sillä sain kyllä kipinänkin tulla tänne voorumille :)

Onnittelut uuvesta levystä, ei tarttenu lähteä norjaan perkaamaan turskaa =)
Mari 25.8.2003 16:23 Vihdoinkin pääsen mankumaan tänne kaikkea kurjuutta mihin minut on työnnetty seuraavien 3 päivän ja noin parinkymmenen tunnin ajaksi. :cry: Tänäänkin yhdentoista paikkeilla keikuin jossain merellä veneen perässä rukkasena ja tunsin olevani vähintään Alcazarissa... täällä pitäis "viihtyä" perjantaihin klo 16:een, mutta meikä kyllä ottaa pari tuntia etumatkaa. Ainut kuultu radiokin soittaa vaan humppaa. (Älkää naurako!) Tahtoo pois.

Unohtaakseen tosiseikat, agenttinne raportoi siitä mitä lauantaina selvisi Helsingin Stockmannilla.
Se perjantain esiintyminen siis tapahtuu siinä alakerran portaikossa. Siinä tosin on joku lava portaiden päällä. Infotädit ei tienneet sen enempää koko hommasta kuin levypuolen ihmiset isoista julisteista. Levyosastolla oli sellanen iso juliste ja sen molemmin puolin Suuria kuvioita -levyt, joita sai kuunnella jo! Siinä oli joku heppu sen näköisenä kuin olis seisonut siinä jo pitempään ja toisiin kuulokkeisiin syöksyi joku lettipää melkoisella innolla. Sitten kuulin vielä kuulutuksen, jossa soitettiin 1972:ta ja mainostettiin että "supersuosittu Anssi Kela esiintyy perjantaina 29.8. tavaratalomme 1. kerroksessa klo 17".

Eilen illalla (löydettyäni telkkarin) Selviytyjien mainoskatkolla näkyi se Suuria kuvioita -mainos. :shock: Ilmeeni oli just tollanen. ("Häh... kuulenko harhoja??")

Kaikesta päätellen Anssin on siis syytä varata reilu määrä päänsekoitusainetta ettei kampaus hajoa siinä pyörremyrskyssä, joka näyttäisi liikkuvan tännepäin. (Voiko ne hiukset mennä sekaisin?)
Gimma 25.8.2003 16:34 Toi Stokkan hissiaula kuullostaa kyllä aika legendaariselta. Olenkin menossa hakemaan Popedan lauantain Tavastian keikalle liput, joten täytyy vääntäytyä sinne Stokkan hissiaulan kautta.
H.Vaara 25.8.2003 17:50 Tossa vähän kiertelin netissä ja kävin parissa "kaupassa", josta mm. voi ostaa cd:tä.. kaikissa luki Anssin SK levyn kohdalla: Tilapäisesti loppu.. tms. Luulenpa, että levy on jo nyt saanut sen verran julkisuutta ja telkassa & radiossa on hehkutettu tavallista enemmän, että halukkaita levynostajia on varmasti jokunen.. Toivon todellakin, että itse ehdin perjantaina saada levykaupasta omani!
jonde 26.8.2003 13:12 tässä mun tarina et miten kuulin anssin ylex:än haastattelun:

sehän alkoi kymment yli ykstoist ja mun äikkätunti viittä yli. haastattelu oli just ehtiny alkaa ku ope tuli sisää luokkaan mut ei heltyny mun mankumiseen et jos voitas kuunnel viel vähä aikaa radioo :? no, olin aika alakulonen iltapäiväl koton ko en ollu kuullu sitä, mut sit avasin ylex:än ja kukas muu kuin itse anssi siel puhui!kiitos, kun paransit päiväni :D onneks uusinnat on keksitty!!
-Elena- 26.8.2003 14:37 Sinne Stokkalle tulee ilmeisesti VÄHÄ enemmä jengii ku jonnekki öö.. no jonnekki=P (Eihän se siis meitä haittaa, taikasana on:"ajoissa") Kaikki muut esiintyjät on jossai hallissa, mut Anssi Kela saa soittaa hissiaulassa...;]
Mul meni se Ylex:än haastis iha ohi (Olin leffassa), eikai siin mitää nii tärkeetä/jotai mitä ei olla ennen kuultu ollu? ö
jassu 26.8.2003 15:24 en valitettavasti voinu kuunnella haastatteluu ku olin just koulussa :evil: enkä tienny tosta illalla tulevasta uusinnasta :evil:
muu 26.8.2003 18:33 Eä miten ne kuvittelee et johonki ruuhkasiin portaisiin mahtuu (melkeen) koko pändi!? Ja mihi se valtava yleisöki on tarkotus tunkee, johonki kemikaaliotiskien väliin vai=P

Kuulin huhun et Suomipopilta tulis perjantaina puolen päivän aikaan jotai haastattelua/muuta.
Sami 26.8.2003 18:43 YleX:llä soitetaan tällä viikolla (viikon levy -hommaan liittyen) joka päivä (ma-pe?) yksi kappale Anssin uudelta levyltä, ja Anssi myös esittelee kyseisen biisin. Maanantaina tuli Suuria kuvioita, tänään Laulu petetyille ja huomenna keskiviikkona on luvassa Mies ja meri.

Biisit esittelyineen tulevat n. klo 10.30 ja uusintana illalla n. klo 18.40.

http://www.yle.fi/ylex
Norsku 26.8.2003 19:32
Sami Maanantaina tuli Suuria kuvioita, tänään Laulu petetyille ja huomenna keskiviikkona on luvassa Mies ja meri.


Maanantaina tuli Faijan haamu.
Hilu 26.8.2003 20:35 Kuinkahan suuri painos levystä on otettu? Tilasin sen nettikaupasta ja nyt se ilmoittaa, etteivät voi toimittaa koska levy on levy-yhtiön viralliselta jakelijalta loppu.

Kova on kysyntä! Ja painos liian pieni.
Petri 27.8.2003 11:30 Tätä ei kai ole vielä mainittu. Anssi vierailee TV1:n Top40-ohjelmassa perjantaina 12.9.
Sami 27.8.2003 17:05
Norsku
Sami Maanantaina tuli Suuria kuvioita, tänään Laulu petetyille ja huomenna keskiviikkona on luvassa Mies ja meri.


Maanantaina tuli Faijan haamu.


Kiitos korjauksesta. Mä näköjään sitten missasin ton maanantain biisin ja ennen kaikkea sen biisin esittelyn. Kuuntelin vain maanantain haastattelun, ja siinähän toki Suuria kuvioitakin kuultiin.

Huomenna torstaina Anssi esittelee Suuria kuvioita –kappaleen. Siis YleX:ssä n. klo 10.30 ja uusintana n. klo 18.40.
Rosso 27.8.2003 17:18 Sonera Plazan videohaastattelu ja tunnelmia levynjulkkareista Semifinalista löytyy täältä.
Joz 28.8.2003 16:49 No niin, onhan näitä jo odotettukin...Turun Sanomien (ja muutaman muun lehden) Treffi-viikkoliitteestä löytyvä Suurten kuvioiden arvostelu... no joo...

Anssi Kela: Suuria Kuvioita 2/6 pistettä


Hei, 150 000 suomalaista voi ihan hyvin olla väärässä ja pahasti. Nummelan ostaneilla suomalaisilla voi olla hyvä fiilis ja kaipuu lyriikkaan, josta puuttuvat enää tavuviivat. Yeah, that's our man!
Ei sympaattisen Anssi Kelan tylyttämisessä ole järkeä. Anssi on häviäjä, josta on tullut voittaja ja mies tietää sen varsin hyvin.
Anssilla on Cadillac, joka on ostettu teidän kuulijoiden rahoilla. Anssilla on edelleen se sama turvallinen Mikan faija-poljento, jolla biisit rytmitetään.
Tällä kertaa laulaja-lauluntekijän ihailu Springsteeniä ja Youngia kohtaan on viety äärimmilleen ja paikoin bändi jopa kuulostaa esikuviltaan. Mutta perimmäisten kysymysten äärellä ollaan, kun tämä periamerikkalaisuus vääntyy suomipopiksi ja b-luokan filosofointi kiteytyy jäykiksi kielikuviksi.
Mikä on tämä nerokkaan käsittämätön keitos? Miksi juuri tämä kombinaatio vetoaa Juicen ja Martin jälkeiseen suomirock-sukupolveen? Hymiöthän tästä enää puuttuvat.
Essi 28.8.2003 17:05 Tuo tuossa ylhäällä on esimerkki huonosta arvostelusta. En sano, näin sen takia, että siinä käytännössä haukutaan levy, vaan sen takia, että tuosta tekstistä ei käy selville mitään muuta kuin kirjoittajan oma mielipide.
Joz 28.8.2003 19:29 Niin, itse asiassahan tuossa ei arvostella juurikaan levyä, vaan enemmänkin Anssi Kela-ilmiötä..
muu 28.8.2003 19:44 paikoin bändi jopa kuulostaa esikuviltaan
Mikä pändi?=P Hyvin on toiki perehtyny asiaansa... :roll: No, kyl ny Turun sanomat tiädetään... :twisted:
jassu 29.8.2003 12:24 aina nuo toimittajat mollaamassa :evil: olis vaan ihan hiljaa :evil: no saahan sitä tietty mielipiteensä sanoo mut silti sapettaa tollanen :evil:
A.K. 29.8.2003 14:36 Eihän tuo arvostelu näytä/kuulosta yhtään edes toimittajan kirjoittamalta! Hmm.. ihan selvästi jonkun 10- vuotiaan Pikku G- fanin kirjoittama. Hmph.
Kateellisen panettelua.
Anssi Kela 30.8.2003 19:41 Sunnuntaina Neloselta tulevassa 4pop -ohjelmassa on haastattelu ja pätkä videosta.

Sunnuntain Motor Forum (MTV3) saattaa sisältää footagea viikko sitten Riihimäellä ajetusta karting -kilpailusta, johon osallistuin. Tämä ei siis ole varmaa tietoa...

Ensi viikolla Suuria kuvioita on viikon levynä Radio Keskisuomessa ja minua kuullaan ko. kanavalla päivittäin. Haastattelut ovat kuultavissa myös netin kautta osoitteessa www.radiokeskisuomi.fi

Ensi keskiviikkona kannattaa virittäytyä aamutuimaan Ylen Aikaisen taajuudelle, jossa olen Jari Mäkäräisen haastateltavana klo 9.10 alkaen.
keva 31.8.2003 16:50 a.
Essi 31.8.2003 16:55
keva En oo lukenu haastattelua joten en tiedä mitä siinä on sanottu, mutta silti.


No tossa ylempänähän se arvostelu, että siitä vaan lukemaan...
Hilu 1.9.2003 8:57 Kipinöitä-biisiin on merkitty säveltäjäksi Anssin lisäksi Ville. Mitenkähän sävellysyhteistyö käytännössä on tapahtunut?
Anssi Kela 1.9.2003 9:23 Pian uudistuvaan anssikela.comiin on tulossa osio uusien biisien synnystä. Siellä tämäkin asia selviää!
keva 1.9.2003 15:10 a.
Mari 1.9.2003 15:10 Oikee törppö taas vauhdissa... :oops: Hiki tässä meinaa tulla kun yrittää pysyä Anssin mediapyörityksen perässä! Just korjasin tuonne Harhaa.comin etusivulle että tänään tulee siis 4Pop-ohjelman uusinta Neloselta klo 00.10-00.40, eikä Motor Forum. Eilen tuli nuo molemmat ohjelmat ja Anssi näytti olevan niissä jopa hilpeällä tuulella. Hyvä ilme oli myös siinä kuvassa, jossa selitettiin miten Anssi oli omaa luokkaansa... :D

Tuosta 4.9. Makasiinien tilaisuudesta on nyt löytynyt uutta järkyttävää tietoa. Sinne on jaettu 1000 lippua jossain ihme kilpailussa, eikä ilman niitä pääse sisään! Ja lähetys sieltä tulee suorana MTV3:lta klo 21-22! Samaan aikaan klo 21-22 tulee Neloselta ymmärtääkseni myös suora lähetys Hyppönen Enbuske Experience, jossa Anssi on haastateltavana ja vielä soittaa akustisesti! :shock: Yleensähän sen ohjelman musiikkivieraat ovat esiintyneet lopussa, eli Anssin täytyy esiintyä makasiineilla aika alussa?! Taitaa olla pienoinen kiire, vai? Onko helikopteri jo tilattu?
(Ja aamuinen Novan haastattelukin taitaa olla suora, eli pituutta tulee artistin päivälle...)

Epätoivoisille nauhoittajille tiedoksi, että molemmat ohjelmat uusitaan, katsokaa tarkemmat ajankohdat Harhaa.comin muistilistasta, joka yritetään pitää mahdollisuuksien mukaan ajan tasalla. Se Voima-lehtikin on jo ilmestynyt, pitäis joskus muistaa hankkia se jostain...
jassu 1.9.2003 15:20 missäköhän noita voima lehtiä olis? kaupungilla? pitää kyl metsästää se :D
Petri 1.9.2003 16:55 Jos aikoo lukea jonku Anssin haastattelun, niin kannattaa lukea juuri tuo Voima-lehden haastattelu, se on paras! Niitä Voima-lehtiä saa ainakin Akateemisesta kirjakaupasta. Ei maksa mitään.
Gimma 2.9.2003 5:35 Ei näitä kaikkia lehti- ja radiohaastatteluja ehdi ja muista millään lukea ja kuunnella, joten olisi ihan kiva, jos joku viitsisi tällä foorumilla lyhyesti referoida, MIKÄLI niissä on jotain uutta, jota ei ole sataan kertaan jo kuultu. Esim. mikä tässä Voima-lehden artikkelissa sitten oli niin hyvää?
Petri 2.9.2003 16:40 Siinä Voima-lehdessä kerrotaan alle kymmenvuotiaan Anssin perustamasta Anssin aluetoimistosta ja pikku-Anssin harjoittamasta vakuutusbisneksestä. Siitä artikkelista selviää myös kuinka tavallisesta karvahanskasta saa Michael Jacksonin käsineen. Ja on siinä muitakin asioita, joita ei ole ihan joka haastattelussa tullut esiin...
Anssi Kela 3.9.2003 9:35 Voima -haastis oli tosiaan ihan hauska. Toimittaja ei turvautunut niihin kaikkein kuluneimpiin kysymyksiin ja koko jutun näkökulma oli hieman erilainen.

Ylempänä taitaa olla hieman vanhentunutta tietoa liittyen Hyppönen Enbuske Experience -esiintymiseeni. Sitä on siirretty viikolla eteenpäin, eli uusi ajankohta on 11.9. Tämä siksi, että 4.9. tuli esiintyminen suorassa MTV3 Live -lähetyksessä ja kahdessa paikassa on tunnetusti vaikeaa olla yhtäaikaa...

Perjantaina 5.9. olen vieraana MTV3:n Ihana aamu -ohjelmassa ja 10.9. siis vuorossa Olypiastadion ja Elämä lapselle -konsertti. TV1:n Lista -ohjelmaa tulee 12.9. ja lauantaina 13.9. esiinnyn akustisesti ja kirjoittelen nimmareita Itäkeskuksen Anttilan levyosastolla klo 13 alkaen.

Sunnuntaina 21.9. kannattaa katsoa Ruutulippu TV2:lta. Ohjelmassa on Matti Kyllösen haastattelu ja raportti meikäläisestä formulan ratissa - kävin eilen ajelemassa Alastarossa muutaman kierroksen. Pitäisi olla tyylikästä incar -kamerakuvaa ja kaikkea...
Gimma 3.9.2003 11:33 Mitä, vai ei Anssi voi olla kahdessa paikassa yhtäaikaa. Luulisi sen tuollaiselta "ihme automieheltä" nyt onnistuvan. Älä nyt liikaa innostu niiden formuloiden kanssa, ettei mitään taas vaan satu... ja keikat vaarannu... ok, oli tyhmä ja itsekäs kommentti. Aja vaan, mutta aja taidokkaasti!
jassu 3.9.2003 15:22 jaa nyt sitten tapahtu tää paluu formulan rattiin :wink: mutta ajelehan varovasti :D
Trientale 3.9.2003 16:06 Sainpas minäkin tänään tuon Voima-lehden käsiini, oli tosiaan hieman erilainen haastattelu, oikein kiva :D. Meinasi jo epätoivo iskeä, kun kahdesta ensimmäisestä paikasta oli lehti loppunut, mutta onneksi lopulta löysin telineen, jossa sitä vielä joitain kappaleita oli jäljellä!
Tuohon haastatteluun liittyen onkin sitten ihan pakko kysyä, pitääkö Anssi todellakin paikkansa, että sinulla on jotain lapsuus-/nuoruusmuistoja Oulunkylästä?
jassu 4.9.2003 11:07 oli kiva se novan haastattelu tänä aamuna en ehtiny kyl kuunteleen kun kymmenen minuuttia lopusta ku olin lääkärissä :cry:

naureskelin yksikseni kyllössä kun kuuntelin sitä haastista ihmiset katto mua vähän oudosti hehee :wink: no vähemmästäkin :wink:
Petri 4.9.2003 13:01 Anssi vierailee huomenna (perjantaina) siinä MTV3:n Ihana Haamu -ohjelmassa kello 8.47.
Anssi Kela 4.9.2003 15:30
Trientale Tuohon haastatteluun liittyen onkin sitten ihan pakko kysyä, pitääkö Anssi todellakin paikkansa, että sinulla on jotain lapsuus-/nuoruusmuistoja Oulunkylästä?


Ikävuodet 2-4 (about...) tuli vietettyä Oulunkylässä Maapadontiellä, joten kyllä sieltä jotain muistikuvia on.
Trientale 4.9.2003 17:34
Anssi Kela
Ikävuodet 2-4 (about...) tuli vietettyä Oulunkylässä Maapadontiellä, joten kyllä sieltä jotain muistikuvia on.


Oooho! :shock: Olet sitten asustellut aika lähellä meikäläistä (no tosin, itse en ihan tuolloin vielä ollut syntynyt, mutta kumminkin.. :wink: ) Itse olen nimittäin koko ikäni asunut Kivipadontiellä. Upeaa, että joku sentään on täälläkin asunut :D, kaverit kun eivät edes tiedä koko Patolaa...
Gimma 5.9.2003 8:43 Ilta-Sanomissa on juttua eilisestä makasiini-konsertista ja ihan hervotoman iso kuva Anssista verrattuna muiden artistien kuviin. Sehän pomppaa siitä silmille kuin KELA näiltä sivuilta konsanaan. Ettei olis vaan tämä Anssin I-S:n luottotoimittaja ollut asialla netti-ilmettä uusittaessa??

Tämän aamuinen Ihana aamu -esiintyminen oli ihan mukava, vaikka Anssi näyttikin jotenkin rähjääntyneeltä ja väsyneeltä. Aikaiset aamut eivät taida Anssille sopia. Akustinen veto Uusista autoista kuullosti kuitenkin yllättävän hyvältä, vaikken biisin ylimpiä ystäviä olekkaan.

Onnea platinarajan rikkoutumisesta!
Norsku 5.9.2003 11:57 Ooh! :) Mahtavaa kuultavaa oli akustinen Uudet autot. Hieno uus kitara!
jassu 5.9.2003 12:25 katoin haastattelun vasta just äsken piti ottaa nauhalle ku oli lähettävä kouluun. Anssi kyl kieltämämttä näytti hiukan väsyneeltä mut kyl sen ymmärtää monelta lienee pitänyt jo herätä :wink:

ihana akustinen versio mun lemppari biisistä :D ja magee uus skitta :wink:
täytyy lähtee tästä kohta ostaan ilta -sanomia :D
Lasse02 5.9.2003 12:50 Tuleekohan tuo Ihana Aamu uusintana joskus? Muisti petti, eli jäi nauhoittamatta...
Gimma 5.9.2003 13:33 Tulee uusintana huomenna lauantaina klo 10.30 maikkarilta.
Mari 5.9.2003 16:59 Kyllä meinas täälläkin muisti pettää... kerronpa tässä nyt epätoivoisen version viime aikojen jutuista.

Torstaiaamuna piti tietty herätä kahdeksalta Novaa kuuntelemaan. Oliko siinä arvoituksessa olevinaan joku vaikeusastekin??? :lol: Vielä musta stetsoni...

Sitte oli se makasiinihomma. Pakko paljastaa, että Elena oli siellä myös. :) Oltiin jonossa ennen kuutta (Anssin soundcheck oli kuulemma ollut viideltä) ja joskus reilusti puol 7:n jälkeen päästiin sisään. Sieltä sai lämmintä ja väljähtynyttä kokista. Vallattiin paikat eturivistä, jossa piti pysyä suojassa kameroilta. (Turha toivo!!!) Joskus puol 8:n maissa alkoi kuulua musiikkia. Tom Pettyn Full Moon Fever! Päättelimme, että nyt on Anssi päässyt dj:n paikalle. Asia varmistui kun levy alkoi alusta toisen kerran. (odotimme kyllä Neil Youngia) Ja kolmannen kerran alusta! Varmaan upposi teineihin kuin häkä. Sieltä se kauhea massahysteria varmaan nousikin. HIM oli suoraan sanottuna aika tylsä, muut bändit ihan ok ja Anssin biisistä ei jäänyt juuri muuta mielikuvaa kuin että alkupuolella se soitteli jotain uusia juttuja kitarastaan. Loppupuolella näkyvyys oli aika nolla kun se silkkipaperisilppu peitti kaiken. Ihme touhua kertakaikkiaan! Odotan jännityksellä tv-version näkemistä.

Pääsin kotiin - silloin muuten satoikin vettä - parahiksi katsomaan Episode 1:ä. Viimeinen muistikuva on puoli yhden maista. Sitten heräsin ja kello oli 5. (Jos joku haluaa referoida tapahtumat Anakinin lähdöstä äitinsä luota eteenpäin niin vassokuu.) No, ainakin aamulla saa nukkua pitkään...
...ei hemmetti, se Ihana Aamu!? Päivän tuoreesta lehdestä olikin hyvä tarkistaa heräämisaika.

Aamu olikin tosi ihana. zzzz Unenpöpperössä totesin vaan että sehän on Aaltonen. Kattelin kyllä että onpas hieno kitara, mutta ei tullut mieleenkään että se ois uusi... kai se sitten oli. :P Kyllä se Uudet autot oli niin mahtava että kannatti herätä!
Jenna 5.9.2003 17:57 Jees, oli kyllä kiva akustinen versio Uusista autoista Ihanassa aamussa.
Katselin ohjelman vasta äskettäin nauhalta.

Makasiineilla-konsertin TV-kuvassa näkyi anssikela.com kokoontumisajot -lakana! Heh. Näytti ihan onnistuneelta keikalta, kun telkkarista katselin.
En voittanut lippuja äänestyksessä (en voita koskaan mitään), joten en päässyt itse paikalle. Olisihan sen lipun voinut kai hommata myös sieltä netin huutokaupasta, mutta ei oikein innostanut... Mutta hyvä, että edes joku täältä onnistui saamaan itsensä sinne kuuntelemaan Anssia livenä.
keva 5.9.2003 19:39 a.
muu 5.9.2003 19:50 Ei anssi musta yhtään väsyneeltä näyttäny, ainakaan väsyneemmältä ku mä.. En mitää uutta kitaraakaa huamannu=P
Sami 6.9.2003 8:03 Hieno oli tuo Uusien autojen akustinen versio MTV3:n Ihanassa aamussa. Toivottavasti myös (konserttisali)keikoilla kuullaan paljon biisejä akustisina sooloesityksinä.
Mari 8.9.2003 15:19 Niin, unohdin mainita, että siinä ihanassa aamussa kaikkein hauskinta oli ne kaalijutut... ehheheh...

Ja tosi myöhäinen huomio, mutta SK oli ilmeisesti myös SuomiPopilla viime viikolla joku viikon levy ja niillä oli joku kilpailu, josta palkintona oli SK-paita, levy ja vielä lippu jollekin konserttisalikeikalle. Ne on varmaan jo jaettu.

Sitten Levyraadista. Onko mitenkään mahdollista näyttää koko videota vai onko tarkoitus jättää aina tuollainen n. minuutin pätkä pois lopusta??? :evil: Kylläpä ärsytti! Eihän se ole kuin 25% koko videosta, ja jos joka videota typistetään minuutin, niin ehditään mainostaa jotain hölmöä draamasarjaa Levyraadin jälkeen ainakin 5 minuuttia! Jos kerran videoita näytetään niin näyttäkää ne suunnilleen kokonaan! Äh... turhaa vaahdota täällä, pitää etsiä joku palauteloota. (Ja arvatkaa tarvitaanko palautelootaa uudestaan Elämä Lapselle-lähetyksen jälkeen...)

Mutta jos ja kun perjantaina TV1:ltä tulevassa listaohjelmassa näytetään 1972-video, niin Anssi kun kerran olet paikalla, sano niille että jättävät mielummin pari typerää kysymystä pois ja näyttävät koko videon! Minä ainakin katsoisin mielummin sen kuin jotain uusintoja Anssin rikkinäiseltä haastattelulevyltä.

Niin, Listasta puheen ollen... Ihan passeli haastattelu, paitsi että se kaksi rumpalia -juttu oli kysytty 4.12.2001 Jyrkissä. Parasta oli loppu, nimittäin kun Juntunen totesi että "no ykkönenhän se varmaan on" niin Anssi päästi sellasen "njähhähhäh"-naurun. :D
Sami 8.9.2003 18:50
Mari Mutta jos ja kun perjantaina TV1:ltä tulevassa listaohjelmassa näytetään 1972-video, niin Anssi kun kerran olet paikalla, sano niille että jättävät mielummin pari typerää kysymystä pois ja näyttävät koko videon! Minä ainakin katsoisin mielummin sen kuin jotain uusintoja Anssin rikkinäiseltä haastattelulevyltä.


Perjantain Top40-ohjelmassa nähdään tosiaankin Anssin 1972-video, samoin kuin Neil Youngin uusi video. Tässä YleX:n tiedote:

Top40 perjantaina Tv1:llä klo 18.36

Perjantaina 12.9. studiovieraana Anssi Kela. Ohjelma uudistuu! Mukana esimerkiksi uusi osuus Listaveikkaus, johon voi osallistua Top40:n internetsivulla www.yle.fi/top40.

Tuoreet musiikkivideot mm. Anssi Kelalta, 50 Centiltä, Technicolourilta ja Neil Youngilta.

Top40-ohjelmassa esitellään Suomen virallinen albumilista. Ohjelman juontavat Kati Pensola ja Meri-Tuuli Lindström.

www.yle.fi/top40
jassu 9.9.2003 15:33 katoin aamulla videolta sen ihana aamu ohjelman. kun Anssi aloitti soittamaan uudet autot biisiä ja Anssihan "kopauttaa" sormellaan kitaran koppaan.(koko biisin ajan)
heti kun Anssi ekan kerran "kopauttaa" niin mun gerbiilit juoksee piiloon. jos jollain on gerbiileitä niin tietää että niillä on semmonen oma hätärummutus jolla ne ilmottaa vaarasta.
Ne hupsut luuli että se kopautus on hätärummutus ja juoksi karkuun :D (kopautus muistutti hiukan hätärummutusta)
Välittömästi kun Anssi lopetti soittamisen niin gerbiilit tuli pois piilosta :D
A.K. 9.9.2003 18:49 Heeh. :lol: Minulla nuin ei ole käyny, vaikka omistan kaksi gerbiiliä, muttas.. eihän minun huoneessa olekaan videoita. :shock:
balisa 10.9.2003 12:08 Mitäpä tuota jääpä sitten lukematta! Mammuuttisivuja on hankala lukea kun minä olen muuttunut vain satunnaiseksi kävijäksi ja täytyy tunnustaa etten ole katsonut yhtään ohjelmaa tai kunnellut haastatteluja Anssista. En seuraa enää tätä palstaa niin aktiivisesti kuin viimevuonna.
Hmmm.....ja selaimeni in hidas. Ehtii luututa 155 neliötä lattiaa ennenkuin sivu on lataantuu.
Sami 10.9.2003 18:32 Rytmi-lehti 5/03 on ilmestynyt. Siinä on Anssin haastattelu, jossa on jonkin verran uuttakin asiaa. Samassa lehdessä on myös lyhyt arvio Anssin uudesta albumista. Arvostelu ei juurikaan ota kantaa levyn hyvyyteen/huonouteen ja pisteitäkin se saa neutraalit 3/5.

MTV3:lla alkaa perjantaina W-tyyli -niminen parodiasarja. Sarjassa esiintyy Pekassa ja Sudessakin vaikuttanut Zarkus Poussa.
Mari 11.9.2003 16:31 Mitähän muuten tapahtuu torstaina 18.9. Finnair Stadiumilla? Vaatis vähän tarkennusta. Tarkempia kellonaikoja kuin 17.30-19.00? Pistetäänkö levylaulaja palloilemaan? Vai liitetäänkö hänet afrikkalaiseen rytmiorkesteriin? Kuustonen on saanut Anselmin houkuteltua taas johonkin juoneen. Bongasin mainosen Novalta kun siinä oli se yksi häiritsevä nimi (tosin vasta niin lopussa että mainoksen idea on mennyt joka kerta ohi).

Jes, tänään onkin se kauan odotettu Hyppönen Enbuske! Akustista herkkua luvassa. Ja uusia vanhoja vastauksia! :P
Anssi Kela 11.9.2003 20:09 Finnair Stadiumin juttu on tulevan Plan -gaalan promoa. Vetäisen yhden biisin playbackina, ilman bändiä. Tuosta tulee tuskin kirjoitettua raporttia keikkapäiväkirjaan...