Forum 2002-2013

a9800362 27.9.2007 8:37 Lahden Sibelius-talo 27.9.2007 MITÄ!? Kuolematon Laulaja esitetty Savoyssa eilen. Olisko MITENKÄÄN mahdollista kuulla se myös tänään Lahdessa? Hyvityksenä esim. siitä, että sitä ei saatu siihen Ylen Kosketuksessa-konserttikoosteeseen mukaan!

Savoyn setti kuulosti foorumin kirjoitusten perusteella erittäin antoisalta, joten suurella mielenkiinnolla suuntaan tänään kohti Lahtea. Keikasta on jälleen kerran lupa odottaa PALJON.
a9800362 27.9.2007 21:07 Lahden-setti oli kaikin puolin erittäin pätevä. Ei vähiten siksi, että kovasti odottamani & toivomani Kuolematon Laulaja oli päässyt kokoonpanoon. Täytyy todeta, että Lenni-Kalle Taipale on erittäin lahjakas pianisti. Tuon paremmalta ei Kuolematon Laulaja voinekaan kuulostaa.

Harhaasta esitettiin - hmm, mielenkiintoinen - tulkinta. Ei ollut slovariversiosta tietoakaan. Ihan heti ei ollut kappaletta tunnistaa siksi, mikskä se sanojen puolesta hyvin pian osoittautui.

Rakkaus on murhaa pääsi Anssin tämäniltaisessa käsittelyssä aivan uusiin ulottuvuuksiin. Sanotaanko näin, että Tunnetta isolla t:llä ei kappaleen tulkinnasta puuttunut. Lähentelee jopa kaikkien aikojen parasta ROM-versiota. 1972 rokkasi myös kuin hirvi, kuten sanonta kuuluu. Tässä vaiheessa yleisökin innostui kunnolla taputtamaan ja eläytymään biisiin.

Ile Kallion sekä Mikko Kuustosen kappaleet olivat mulle henkilökohtaisesti tuntemattomampia, mutta omalta osaltaan enemmän kuin mukavaa kuultavaa. Hyvä henki ja energia tuntui noilla kolmella muusikolla lavalla olevan. Naureskelua ja vitsailua esiintyi aina kappaleiden välissä. En tiedä, oliko Anssi harjoitellut välispiikkejään (etenkin sitä Hietaniemen hautausmaa -välispiikkiä :D ), kun kuulosti siltä, että kaikki mitä suusta ulos tuli, tuli aivan luonnostaan. Niin, mitä siinä hautakivessä lukikaan, muistaako kukaan? :roll:

Kiitokset levylaulajalle taulun signeerauksesta sekä hyvin onnistuneista poseerauksista kyseisen esineen kanssa. :D

No niin, paikalla olleet foorumilaiset eli Hanna80, Hilu ja Hilkka, laittakaapa kommenttejanne keikasta!
Hilkka 28.9.2007 4:57 Sibelius-talon konsertti oli todella hyvä!! En ole aikaisemmin kuullut livenä Ile Kalliota ja Mikko Kuustosta, en myöskään nimekästä Lenni-Kalle Taipaletta ja viulisti Minna Pensolaa, eilisiltainen kokemus oli hyvin positiivinen. Anssin ROM oli mykistävä, samoin Harhaa ja 1972, Kuolematon laulaja hyvin kaunis. Anssin omia kappaleita oli mukavan paljon. Ja Ile Kallion bändi on loistobändi! En tämän ylistävämmin osaa sanoa, muuten taitaisi mennä yli. Nautin kyllä joka sekunnista. Sanon vielä, että live on live!! Kesäyö ja Kirje ja koko setti!!! Kiitos!

Kiitokset Hilulle, a9800362:lle ja Hanna80:lle konserttiseurasta ja hyvästä kyydistä. Hyvin ehdin junaan, ei loppujen lopuksi tullut kiirekään.

Ja Jassulle sanoisin, että hyvää odotat!! :D :D :D
a9800362 28.9.2007 15:17 Jos joku haluaa nähdä kuvan taulusta, johon viittasin edellisessä viestissä, tässä linkki taitelijan sivulle

http://www.ihaksi.net/Galleria.html

Taulun kanssa tietysti poseeraa henkilö, ketä se esittää. :D
Hanna80 28.9.2007 18:40 Jospa minäkin pari sanaa kekaista sanoisin. Kerrassaan mahtava keikka jälleen kerran ja varsinkin kun edellisestä keikasta on eräskin hetki kulunut. Sibeliustalo on minulle ennestääkin jo tuttu kun lahdesta kotoisin olen ja tottakai vedän pisteet kotiinpäin ja totean että parasta lahdessa on juurkin tuo satamassa sijaitseva Sibeliustalo.

Kuolematonta laulajaa kuunnellessani en voinut välttyä kyyneleiltä, herkkis kun olen :oops: Mutta onhan tuota kappaletta jo jokunen hetki odotettukin.

Mikko Kuustosen olen nähnyt livenä edellisen kerran Anssin keikalla tavastialla 22.7.2004

Ile Kallio on itselleni hieman vieraampi, toki joitakin Ilen kappaleita olen radiosta kuullut mutta muuten herran tuotanto on vierasta mutta ei siis todellakaan huonoa en sitä tarkoita.

a9800362
Niin, mitä siinä hautakivessä lukikaan, muistaako kukaan?


Hmm, minä muistelisin että siinä hautakivessä olisi lukenut "Puppuliini" tai jotakin sinnepäin? korjatkaa ihmeessä jos jakun olen ihan väärässä.

Kiitokset a9800362lle kyydistä ja Hilulle ja Hilkalle kiitos kahveista ja seurasta!