Forum 2002-2013

jassu 26.5.2008 12:58 Häyrylänranta Blues to 3.7.2008 Laitetaas tälle uusi aihe...

Onko muita tulossa kuin minä? Sain järkättyä asiani niin, että pääsen tuonne keikalle! :D
jassu 4.6.2008 13:46 Lippu hankittu tänään! :D
Ninnukka 2.7.2008 9:05 Tietääkös Anssi, mihin aikaan on esiintymässä tuolla? Alku vai loppupäässä?
jassu 3.7.2008 13:31 Blues -kitarat vingahtavat Konneveden satamassa soimaan kello 19.00 alkaen.

Liput ennakkoon 20€, ovelta 25€, alle 12v. 10€.

Klo 19.00 Maarit & Sami Duo

Klo 20.15 Johanna Kurkela

Klo 21.30 Ile Kallio Band feat. Kaija Kärkinen, Anssi Kela & Mikko Kuustonen

Klo 23.15 Suurlähettiläät
Kellonajat viitteellisiä, muutokset mahdollisia.

http://koulu.konnevesi.fi/konnevesipaiv ... =aikataulu
jassu 4.7.2008 13:39 Kotiuduttu on ja vieläpä ihan ehjänä! :)

Maarit ja Sami aloitti noin klo: 19:00. Biisilistaa en kirjoittanut (vaikka olin varannut mukaan kynän ja paperia), mutta seuraavat kappaleet ainakin kuultiin: (ei esitysjärjestyksessä) Jäänmurtaja, Laakson lilja, Tulitikku, Jäätelökesä, Hymypoika, Jos tahdot tietää, Neito ja ylioppilas ja Lainaa vain.
Yleisö oli aika, tai noh erittäin jäykkää vielä Maaritin ja Samin esityksen ajan. Eturivi oli tyhjä ja ihmiset istuivat penkeillä.
Jos nyt muutamalla sanalla Maaritin ja Samin esitystä luonnehtisin, niin kyllähän tuo nyt ihan kuunneltavaa oli. Sellainen ihan jees...


Maaritin ja Samin jälkeen lavalle asteli Johanna Kurkela. Kurkelalta kuultiin mm. (ei esitysjärjestyksessä) Marmoritaivas, Riko minut, Palvo minua, Olet uneni kaunein, Sun särkyä anna mä en, Jossain metsäin takana, Olen sinussa, Hetki hiljaa ja matkalla aurinkoon. Kuultiin myös uudelta tulevalta levyltä yksi biisi, en nyt saa päähäni mikä sen nimi oli, olisiko ollut joku Rakastan elämää tai joku vastaava?

Olen tutustunut vasta tämän vuoden puolella Kurkelan musiikkiin ja täytyy myöntää, että hänellä on todella kaunis ääni ja ihania lauluja. :)
Kurkelan esitys oli erittäin kaunis ja herkkä, ihana!

Kurkelan osuuden noin puolessa välissä alkoi ihmisiä valua myös eturiviin ja minä ponkaisin tietysti myös, koska halusin varmistaa paikkani eturivissä seuraavien esiintyjien aloittaessa. :)


Kurkelan jälkeen lavalle asteli Ile Kallio ja Kaija Kärkinen. He esittivät muutaman kappaleen ja lavalle pyydettiin Mikko Kuustonen. Kuustosen jälkeen lavalle asteli tietysti Anssi. Illan aikana Ileltä ja Kaijalta kuultiin ainakin seuraavat biisit: (ei esitysjärjestyksessä) Parempaa annettavaa ja One of us kappaleesta tehty versio Jumalan jos näkisin?

Tuo Jumalan jos näkisin oli tosi hyvä ja onneksi tajusin videoida koko kappaleen! :)

Mikolta kuultiin ainakin: (ei esitysjärjestyksessä) Aurora, Taivas varjele, Abrakadabra, Hietaniemi, Kuningatar? ja Ainoain? (soitettiinko Ainoain varmasti?)
Mikon esitykset oli tietysti taattua Mikkoa, eli erittäin hyviä! :D

Anssilta kuultiin ainakin: (ei esitysjärjestyksessä) Harhaa, Milla, ROM, 2 sisarta, 1972, Nummela.
Erittäin positiivinen yllätys oli Harhaa, en olisi osannut aavistaa, että tämä valittiin biisilistaan mukaan, mutta hyvä niin. Harhaasta kuultiin YouTubessa oleva Harhaa-version tyylinen versio (olipas hienosti sanottu), eli maukas versio oli, kiitos! :D

Myös ROM:in esittäminen oli positiivinen yllätys, en olisi kuvitellut, että tämäkin otetaan biisilistalle mukaan, mutta hyvä, että otettiin kuitenkin!
Oikeastaan myös 2 sisarta ihmetytti, olisin enemmin veikannut, että keikalla kuullaan puistossa ja BMW, mutta hyvä näin! :D
Aah ja niin ihana Nummela. Tämä biisi saa kyllä aina herkistymään, tässä biisissä on taikaa! :D

Illan aikana Ile Kallio hyppäsi alas lavalta ja lähti vaeltamaan yleisön sekaan ja tästäkös yleisö riemastui! :D
Meininki oli oikein reipasta ja vauhdikasta, yleisö hullaantui ja lauloi mukana, hyvä fiilis!
Myös esiintyjillä näytti olevan mukavaa.

Kiitos Anssille taas kerran nimmareista ja yhteiskuvista. Kiitos myös Mikolle Nimmarista! :D

Tämä oli muuten minun kymmenes Anssin keikka! :D

P.S. Kaijalla oli ihanat kengät! :D
Ninnukka 5.7.2008 9:28 "Mikolta kuultiin ainakin: (ei esitysjärjestyksessä) Aurora, Taivas varjele, Abrakadabra, Hietaniemi, Kuningatar? ja Ainoain? (soitettiinko Ainoain varmasti?)"

Kyllä minä ainakin olin kuulevinani, että Ainoain soitettiin. :)

"Erittäin positiivinen yllätys oli Harhaa, en olisi osannut aavistaa, että tämä valittiin biisilistaan mukaan, mutta hyvä niin. Harhaasta kuultiin YouTubessa oleva Harhaa-version tyylinen versio (olipas hienosti sanottu), eli maukas versio oli, kiitos! :D "

Itsekkin yllätyin (mutta ainoastaan positiivisesti) siitä, että Harhaa oli valittu biisilistaan. Ja ainakin minä tykkään tuosta menevämmästä versiosta ehkä enemmän, kuin alkuperäisestä....Vaikka tietysti hyvä sekin on! :D

"P.S. Kaijalla oli ihanat kengät! :D[/quote] "

Nojoo! Saman huomasin minäkin. Makeet. :D

Minäkin kiitän kovasti keikasta Anssia (ja muuta poppoota) ja nimmarista paidassa. :)