Forum 2002-2013

Papi 16.10.2003 10:19 Terveiset vaan Anssi hei, sun täytyy muuttuu
Sun elämästäs perhe puuttuu
Sä taaskin tartuit blondiin lyhimpään
Se ei johda mihinkään
Sä et oo esikuva enää
Sun pitäis tehdä jotain järkevää...
Ja lapselliset leikkis lopettaa.
jassu 16.10.2003 10:44 No voi taivas :shock:
Tuuli 16.10.2003 11:04 Anssi: Onko Seiskan jutussa jotain perää? Mikäli on, niin ainakin mun silmissä sun poitsit laski rajusti. Harmi, sillä tykkäsin Savoyn keikasta.
juh@ 16.10.2003 11:10 joo o. yhdyn tuulin kommettiin täysin.
veera 16.10.2003 11:44 Muistakaa, että elämässä kaikki ei ole mustavalkoista. Tietysti surullista, jos pieni lapsi jää ilman isää...
anguished 16.10.2003 12:05 Anssin yksityiselämähän ei kuulu ainakaan minulle pätkääkään, mutta kyllähän tuo "juoru" aika uskomaton on. Toisaalta en ihmettelisi vaikka Seiska olisi keksinyt kokonaan moisen jutun (vaikka Sormus- biisistä :P).

Ihmisiä me vaan ollaan
tuisku 16.10.2003 13:08 :arrow:
Norsku 16.10.2003 13:09 Mitä ihmettä siinä jutussa oikee lukee?! Pitää varmaa käydä lukemassa se paskalehti... :evil:
AK 16.10.2003 13:15 :cry: nii, munki täytyy kai lukee.... :idea:
mut tuskin se on totta... :?:
jonde 16.10.2003 13:22 hei haloo! mitä se meille tai ylipäätään millekkään seiskalle kuuluu et onks anssi eronnu? ei hän ny varmaan oo ainoo suomes...mun arvostus anssiin ei ainakaan minkään vammasen seiskan lehtijutun perusteella laske!
muu 16.10.2003 13:38 Ei kuulu kellekkään, mut tiätty ihmisiä kiinnostaa. En kiellä etteikö itteä kiinnostais, mut on toi aika törkeetä.. Varsinki siltä joka ton on seiskalle kertonu / keksiny :evil: Tsemppiä Anssille..
Norsku 16.10.2003 13:46
muu Ei kuulu kellekkään, mut tiätty ihmisiä kiinnostaa. En kiellä etteikö itteä kiinnostais, mut on toi aika törkeetä.. Varsinki siltä joka ton on seiskalle kertonu / keksiny :evil: Tsemppiä Anssille..


Aivan. Mulle on ihan sama mitä kukakin tekee mutta ottaa niin maan pärkeleesti päähän 7päivän yms. tyyli revittää juttuja.
Mari 16.10.2003 13:53 Kirves heiluu ja päitä lentää, sehän seiskalta onnistuu. Roviolle koko vessapaperilehti. :evil:

Nyt ois varmaan sen nyrkkitappelun aika...
Gimma 16.10.2003 14:05 Anssia varmaan ärsyttää suunnattomasti, että tästä tälläkin foorumilla kirjoitellaan. Ja onhan se tietysti surullista, jos avioliitto on päättynyt. Täytyy muistaa, että kyllähän avioliittoja hajoaa, ei tässä mitään uutta auringon alla ole. Päinvastoin. Tällainen julkisuus ja menestys muuttaa ihmistä ja ihmissuhteita ja "blondeja" rupeaa pyörimään ympärillä. Julkkisten avioliitot ne vasta koetuksella ovatkin. Anssillahan ei ole pitkään aikaan missään kuvissa ja esiintymisissä näkynyt sormusta, joten ei tämä varmaan mikään uusi asiakaan edes ole. Ja eihän tässä lapsi ilman isäänsä jää, kai Anssi nyt lapsestaan kuitenkin huolen pitää, vaikka avioliitto päättyykin. Sormus-biisi taisikin olla omakohtainen.

Kyllähän Anssin puhtoinen imago tästä valitettavasti kärsii, mutta tuskin tämä nyt faneihin mitenkään muuten vaikuttaa. Ainakin mulle on ihan sama mitä Anssi henkilökohtaisessa elämässään tekee, kunhan tekee hyviä biisejä edelleen.

Omasta puolestani toivotan tsemppiä Anssille, julkisuuspyöritys tästä vaan kovenee!
Kaisa82 16.10.2003 14:06 Mikä hemmetin haloo nyt on syntynnä yhdestä lehtijutusta, ja kun vielä otetaan huomioon lehden laatu niin... Kukin tehköön yksityiselämälleen mitä haluaa.. Anssi on ennen kaikkea muusikko, laulaja ja lauluntekijä. Tuskin hän itse on esikuvaksi halunnut. Ja vaikka kyseisellä roskalehden jutulla olisi edes jotain todellisuuteen viittavaa perustana, niin kyllä sitä ihmiset on ennenkin tässä maailmassa eronneet. :?
AK 16.10.2003 14:32 a user uploaded image

"ANSSI KELA JÄTTI PERHEENSÄ!


Salasuhde blondiin?"Anssi eihän oo totta???
muu 16.10.2003 14:49 Tuskin tähän vastausta saadaan (?), mut toi juttu lienee seiskan tuntien vähän kärjistetty. Mistä neki tietää kuka on jättäny kenet tai mitään muutakaan. Muotoilee vaan otsikkonsa niin et mahdollisimman moni ostaa.. Tyhmää kai tätäkään vatvoa täällä, mut pitää sitä nyt vähän miettiä ennenku tuomitsee Anssin, tai ketään muutakaan (seiskan saa tuomita :twisted: ). Ja yhdyn Gimman sanoihin.
Trientale 16.10.2003 15:11 Hmh. Henkilökohtaisesti en luota yhteenkään Seiskaan painettuun sanaan, sen tason roskalehti se on.

Ja mitä tuohon juttuun tulee, oli se sitten totta tai ei, niin minun faniuteeni se ei vaikuta millään tavalla. Anssin yksityiselämä on hänen oma asiansa, musiikistaan voidaan sen sijaan kyllä keskustella.
Mari 16.10.2003 15:45 Harmi muuten kun eivät säästäneet tuota aprillipäiväksi! Aika täydellinen tarinankehittely siihen tarkoitukseen. Taitaa muut lehdet tulla pian perässä...
Voi vain kuvitella miltä Anssista tuntuu tämä kaikki riepottelu. Ei varmasti ole helppoa. Koita jaksaa.
A.K. 16.10.2003 16:25 Voimia Anssi.
Trientale 16.10.2003 16:35 Aivan, ei varmasti ole helppoa tuollaisen kirjoittelun kestäminen missään tapauksessa... Saa nähdä, joko huomenna revitään otsikoita iltapäivälehtiin... :evil:
Voimia kasapäin minultakin!!
Norsku 16.10.2003 16:37
Trientale Saa nähdä, joko huomenna revitään otsikoita iltapäivälehtiin... :evil:


Ihan varmasti revitään... Koita jaksaa!
Kaisa82 16.10.2003 16:55 Edellisiin yhtyen... Jaksamista sekä tuhansien kilometrien pituista pinnaa toivottaen... Media kun tahtoo viedä sen koko käden ilman pikkusormen antamistakin... Iltapäivälehtien, seiskan sun muiden oho-lehtien silmissä julkkisten ihmisarvo hupenee sekunnissa kun joku kiikuttaa lehteen meheviä valokuvia... :(
ann 16.10.2003 17:40 meille Anssin perheen asia ei kuulu koko suomelle vain asianomaisille.
Laukkis 16.10.2003 17:45 Mun mielstä Anssi joutuu mediassakin tosta jutusta niin kovaan pyöritykseen, et onks pakko puida täälläkin. Siis toi on ihan arkipäivästä tavallisten kuolevaistenkin elämässä. Julkkiksetkin on ihmisiä jua ne tekee ihan samaa kuin muutkin ihmiset. Mun mielstä fanienkin ei tarvi alkaa tuomitseen Anssi ton takia. Eihän se pakosti oo tottakaan. Mun mielestä ois paskamaisenpaa jos Anssi ois jatkanu avioliittoonsa, vaikka sillä on se toinenkin.(siis jos se on totta) Kunhan Anssi vaan pysyttelee isänä lapselleen ja tapaa sitä säännöllisesti ja sillai, niin kaikki on mun mielstä ainakin hyvin. Se toimii ihan hyvin. Satun nimittäin tietään erittäin, kun itekin oon avioerolapsi ja niin on tässä maailmassa tosi moni muukin. Nykyään avioliitot ei jostain syystä oo usein kestävää laatua. Kyllä ihmiset voi pahempiakin tehä kuin Anssi on tehny. Ja ne, jotka haukkuu täällä Anssia, HANKKIKAA OMA ELÄMÄ! Voitte sitten elää sitä, ettekä tuomita muiden elämää. Epäilen, että ootte itekin tehny elämässänne tuomittavia asioita, joten teillä ei oo mitään oikeutta haukkuu Anssin päätösiä!!!!!
Sami 16.10.2003 18:14 Sensaatiolehdet elävät omaa elämäänsä, joka monesti on hyvin kaukana totuudesta ja objektiivisuudesta.

Annetaan myös Anssin elää omaa elämäänsä. Hän on viisas ihminen, joten hän tietää varmasti meitä paremmin mitä hänen tulee elämässään tehdä.
Essi 17.10.2003 12:43 Seiska on tämän maan lehtien pohjasakkaa, niin säälittävää roskaa, ettei paljon alemmaksi voi päästä. Suurin osa Seiskan jutusta on hyvin suurella todennäköisyydellä vääristeltyä ja väritettyä. Kuitenkin, jos tässä jutussa on jokin totuuspohja, niin se on Anssin ja asianomaisten asia, jota koko Suomen kansa ei todellakaan ole.
Onhan se surullista, kun ihmiset eroavat, mutta varmastikaan ainakaan tässä tapauksessa päätöstä ei ole tehty heppoisin perustein. Kaikille osapuolille on parempi lopettaa, kuin elää valheessa ja kärsiä.
Niinpä toivotankin Anssille voimia ja jaksamista, tästä jutusta vielä kuullaan, mutta eivät kaikki ihmiset usko kaikkea lukemaansa paskaa vaikka valitettavan moni niin tekeekin.
PUPPE 17.10.2003 19:45 VEERA HEI ! miten lapsi jää ilman isää? Ei se ero nyt kuolemaa tarkota!!!mun mielestä toi osottaa vaan henkistä vahvuutta, et pystyy luopumaan siitä mikä ei ole oikein!!!
ErkkiJ 18.10.2003 5:09
PUPPE mun mielestä toi osottaa vaan henkistä vahvuutta, et pystyy luopumaan siitä mikä ei ole oikein!!!


No niin varmasti... Sanoisitko samoin, jos jäisit yksin pienen lapsen kanssa, kun mies lähtee nuoremman typsyn perään? VAHVUUTTAAN se mies vain osoittaa, kun ei enää kiinnostakaan rakastaa vastamäessä, tai vaihtaa kakkavaippoja.

Kannattaisiko sinun kuitenkin siirtää niitä vaaleanpunaisia laseja sivuun edes vähän, että näkisit todelliseen maailmaan?
PUPPE 18.10.2003 8:02 ELÄN TÄLLÄ HETKELLÄKIN KOLMEN ALLE KOULUIKÄISEN KANSSA YKSIN, JOTEN SE SIITÄ TODELLISUUDESTA ERKKI BOY!!!
Gimma 18.10.2003 8:36 Nyt täytyy kyllä provosoitua minunkin tuosta ErkkiJ:n kommentista ihan yleisesti. Jos mies lähtee kävelemään avioliitosta vastamäessä, niin ei hän tosiaan vahvuutta kyllä osoita vaan heikkoutta!

Avioeroissa ei yleensä ole voittajia. Kolmiodraamoissa yleisön sympatiat ovat tietysti jätetyn puolella, kuten on näissäkin Anssin eron kommenteista huomannut, vaikka vain asianomaiset tietävät eroon johtaneet syyt ja seuraukset. Avioerossa häviäjiä ovat tietysti lapset. Se on tapahtuma, joka vaikuttaa lapsen koko elämään. Se kuuluu ikäänkuin ihmisen perustietoihin. "Vanhempani erosivat kun olin sen ja sen ikäinen... " kuulee usein sanottavan. Mutta on muistettava, että häviäjä on myös se puolisoista, joka lähtee perheen luota. Vanhemmuus on muutakin kuin viikonloppuvanhempana toimiminen ja lasten sirkukseen vieminen. Todellinen vanhemmuus on sitä, kun valvoo sairaan lapsen sängyn äärellä, heräilee yöllä, vie lasta harrastuksiin, käy vanhempien illassa, laittaa aamupalaa jne. eli sitä jokapäiväistä arkea, jonka perheen luota lähtevä valitettavasti menettää. "Nuoret blodit"voivat tietysti kokea olevansa voittajia ja miksei nämä perheen luota lähtijätkin. Rakastuminen on ihanaa ja se "sumentaa järjen" ja kaikki tuntuu ihanalta. Jonkun tutkimuksen mukaan rakastuminen kestää n. 15 kk ja sitten vasta alkaa ns. arki ja "tajuihinsa tuleminen". Siitä lähtee sitten itse rakastaminen jos on lähteäkseen.

Tämä oli siis vain yleinen mielipiteeni, eikä liity mitenkään Anssiin. Minä en Anssia enkä hänen perhettään tunne, joten siihen en kantaa voisikaan ottaa. Anssin musiikista ja sanoituksista sen sijaan pidän paljon ja aion jatkossakin keikoilla käydä ja musiikkia ostaa.
riikka 18.10.2003 8:56 eihän anssi näitä ehi lukee, kun kaikki aika menee blondin viihdyttämiseen.... :evil: