Forum 2002-2013

Laukkis 16.10.2003 18:14 Älä välitä, Anssi... Älä välitä, Anssi, vaikka nyt sulla ei varmasti oo helppoa. Ero takana ja sitten lehtiin vedetään siitä heti kauheet otsikot. Tollanen pitäis olla jokaisen yksityisasia, mut lehdet näköjään kuvittelee, et niiden asia on kertoo julkkisten asiat koko Suomen kansalle. Sä joudut varmasti näkemään kuvas monessa juorulehessä lähiaikoina tollasten otsikoiden alla, mut yritä kestää. Ne ihmisistä, jotka haukkuu sua sun taqkia on idiootteja eikä aattele ollenkaan, miltä susta varmasti tuntuu. Oli hyvä ratkasu erota eikä jatkaa suhdetta, jos sulla kerran on toinenkin ja vaikka ei oiskaan, niin sulla oli varmasti hyvä syy erota. Sulla on riittävän vaikeeta nyt, vaikka sä et oiskaan julkkis ja susta ei vedettäis tollasii otsikoita. Kaikki mahdolliset lapsen huoltajuuteen ja avioeroon liityvät jutut ei helppoja. Satuin huomaamaan sen, kun mun vanhemmat eros. Lapsen kannalta on vaan parempi, mitä nuorempi se on, sillä sit kun se alkaa tajuta asioita ja muistaa niitä monenkin vuoden päästä se on vaikeempaa. Mä olin tosi nuori, kun mun vanhemmat eros ja kuitenkin mä muistan siitä vielä jotain. Mä en tajunnu siitä paljoo mitään ja luulin, et se on pahempi kuin onkaan. Susta ei oo tätä ennen pystyny vetään mitään kohuotsikkoja, joten juorulehet herkuttelee tällä varmasti pitkään ja se on sua kohtaan ihan väärin. Jotkut tulee varmaan melkein aina muistan susta puhuttaessa tän jutun, mut se on ihan väärin. Säkin oot vaan ihminen ja useat ihmiset on sua ennen tehnyt saman. Jos ei vaan oo julkkis, selviää paljon helpommalla. Oikeestaan tää oli aika ennustettavaakin, jos on totta, et sä tapasit vaimos riparilla(kyllä mäkin syyllistyn juorulehtien lukemiseen). Ei moni suhde ois kestäny näinkään kauaa. Nykyään, kun on harvinaista, että "he menivät naimisiin ja elivät yhdessä elämänsä loppuun asti"-loput. Jos sä hoidat isyytes kunnialla, niin sit kaikki on hyvin. Toivottavasti selviät tästä median riepottelemisesta mhdollisimman hyvin ja kaikkee hyvää sulle muutenkin. Sen blondinkin kanssa. Toivottavsti se onnistuu paremmin kuin sen edellinen suhde!
jonde 17.10.2003 6:19 todella hienoa tekstiä laukkis, oon täysin samaa mieltä sun kanssas! suuri osa naimisiinmenijöistä eroaa joskus ja se ei todellakaan kuulu seiskalle eikä meille koska se on anssin yksityisasia! olin tosi raivona kun näin ja luin sen jutun...oli kyllä niin törkeet tekstii ko oltii viel kuvattu kaikki maailman pihat ja postilaatikot. onnee vaan sulle anssi ja koita jaksaa!
Hilu 17.10.2003 11:12 Tsemppiä Anssille!
jassu 17.10.2003 13:27 Koita jaksaa Anssi :D joo Laukkikselta hienoo tekstiä.
Rosea 17.10.2003 17:38 Anssikin on ihminen. Ihminen, kuten me muutkin. Hänellä on yksityiselämä, jossa voi tulla aivan samanlaisia mutkia matkaan kuin muillakin.
ErkkiJ 17.10.2003 18:00
Rosea Anssikin on ihminen. Ihminen, kuten me muutkin. Hänellä on yksityiselämä, jossa voi tulla aivan samanlaisia mutkia matkaan kuin muillakin.


Ja ihan samalla tavalla Anssilla voi nousta kusi päähän kuin muillakin jotka tulevat kuuluisiksi tai rikastuvat!!! :shock: :shock: :shock:
PUPPE 17.10.2003 20:14 taitaa sillä erkki pojalla itsellä lainehtia!!! :lol:
tuisku 17.10.2003 20:19 Oikeassahan nuo ovat molemmat, Rosea ja ErkkiJ.
Anssikin kuulemma on vain ihminen... :roll:
A.K. 17.10.2003 20:29 Tavallinen pulliainen, kuten kaikki me muutkin. Tuo tuli sanottua varmaan tuhannen kerran.. : P
basisti 18.10.2003 9:13 joka toinen avioliitto päättyy eroon. vai onks se jo enemmän? moni syyttää anssii siitä mistä lehdis puhutaan, mut mistä me itse asiassa tiedetään et se oli anssin syytä?? no kuitenki jotkut kauhistelee et pieni lapsi jää ilman isää mut mä en vaan jaksa uskoo et anssi jättäin lapsensa... no anssi on yks mun idoleista ja mitä tahansa tapahtuuki sen yksityis elämässä, se ei muuta sitä faktaa et mä pidän anssin biiseist.