On arvonnan aika

| Tagit: | Aiheet: Jumittelu | Kirjoittaja:

Nyt on vihdoin aikaa saattaa Movember-arvonta kauniiseen iltaan, eli arpoa voittajat.

Arvontaanhan pystyi osallistumaan kahdella tavalla: tekemällä omalla nimellään lahjoituksen Movember-profiilissani, tai lähettämällä yhteystiedoilla varustetun viestin arvonnan säännöissä mainittuun osoitteeseen.

Kävin läpi kaikki em. tavoilla rekisteröityneet osallistumiset, niitä oli lähes kaksi sataa. Siirsin osallistumiset meiliohjelmassa omaan kansioonsa, johon ne asettuivat aikajärjestyksessä. Sitten numeroin yhtä monta pientä lappusta kuin ilmoittautumisiakin, heitin laput pyöräilykypärääni. Sekoitin ne huolellisesti, laitoin asianmukaisesti silmät kiinni ja nostelin kypärästä 11 lappua. Seuraavaksi palasin meilikansioon, etsin sieltä numeroille nimet (numero yksi oli ensimmäinen arvontaan osallistunut jne.). Näin voittajat haarukoituivat varmasti reilulla, umpimähkäisellä ja kaikille tasapuolisella tavalla.

Virvelirumpu pärisee jo. Voittajat ja heidän palkintonsa ovat:

Suunto Core -rannetietokone:

Nina Hauhio

Sonyn uutuslevyjä:

Antti Karjalainen

Teoksen kirjoja:

Anina Kornilow

Musiikillista tuotantoani:

Antti Laulajainen

Kirjallista tuotantoani:

Mikko Uotila

Saara Renvallin heijastimia:

Pia Sillanpää (kukkaheijastin)
Jarno Hiltunen
Kikke Heikkinen
Mikko Leisti
Timo Havukainen
Heikki Juntunen

♠    ♠    ♠

Onnittelut voittajille!