Kolossaalinen Movember-arvonta!

| Tagit: , , | Aiheet: Internet, Terveys | Kirjoittaja:

Movember-kampanjani lähti kuun alussa oikein mukavasti liikkeelle: sain parissa päivässä kerättyä Suomen Syöpäsäätiölle yli kolmesataa euroa. Sittemmin potin karttuminen on hiukan hiipunut, tällä hetkellä keräystulokseni on 409 euroa. Tuokin on oikein mukava summa, kiitokset kaikille lahjoittajille!

Nälkä on kuitenkin kasvanut hotkiessa: haluaisin rikkoa tuhannen euron rajan. Se ei näytä kuitenkaan lähestyvän pelkästään viiksiin tuhisemalla, on ladattava kovat piippuun. Mietin mikä olisi sellainen juttu, joka saisi ihmiset lahjoittamaan oikein olan takaa? Vastaus on ilmeinen: tietysti kunnollinen, vanhan liiton arvonta!

Tässä sellainen nyt sitten tulee. Hienoja palkintoja on kosolti, olen haalinut niitä omista ja muiden nurkista:

Suunto Core -rannetietokone ulkona reipastelua varten

Lisää tietoja laitteesta täältä

 
Uutuuslevyjä Sonylta

Koko perheen joululahjat samassa paketissa!

Uutuuskirjoja kustannusyhtiö Teokselta

Jeevesit ovat kyllä parhaita!

Saara Renvallin suunnittelemia heijastimia

Pimeässäkin voi näkyä tyylikkäästi. Kukkaheijastin alkaa kuulemma olla jo keräilyharvinaisuus.

Omaa tuotantoani, omistuskirjoituksilla

Ehkä näistä voi saada kirpputorilla muutaman euron?

Kirjallista tuotantoani, omistuskirjoituksilla

Nämäkin saattavat poikia divarissa jotain

♠    ♠    ♠

Toimintaohjeet:

Jos olet jo lahjoittanut Suomen Syöpäsäätiölle rahaa minun Movember-profiilini kautta, niin olet automaattisesti mukana palkintojen arvonnassa. Mikäli olet tehnyt lahjoituksen nimettömänä, ja haluat myös osallistua arvontaan, niin laita viesti osoitteeseen info(ät)anssikela.com.

Jos et ole vielä tehnyt lahjoitustasi, niin ilmoita sitä tehdessäsi nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Ne eivät näy muille kuin minulle. Lahjoitus tehdään täällä. Määrittele vapaasti haluamasi summa. Tähän mennessä pienin lahjoitus on ollut yksi euro ja suurin 116 euroa. Anna sen verran kuin hyväksi näet.

Julkaisen arvonnan jälkeen voittajien nimet, en heidän lahjoittamiaan summia.

Voit osallistua arvontaan myös ilman lahjoitusta. Lähetä sähköposti tuohon hiukan ylempänä olevaan osoitteeseen, laita viestisi otsikoksi Arvonta ja kirjoita siihen nimesi sekä osoitteesi.

Alunperin tarkoitus oli palkita ainoastaan lahjoituksen tehneitä henkilöitä, ja vielä niin, että suuremmalla lahjoitussummalla olisi ollut paremmat mahdollisuudet voittaa. Tuollainen arvonta olisi kuitenkin luultavasti sotinut arpajaislainsäädäntöä vastaan. Niinpä toteutankin tämän nyt siten, ettei arvontaan osallistuakseen ole pakko maksaa mitään. Sekä lahjoittajat että pelkällä sähköpostilla osallistuneet ovat arvonnassa samalla viivalla, eikä tuloksia julkistettaessa mainita kummalla tavalla voittajat ovat arvontaan osallistuneet.

Luonnollisesti on selvää, että toivoisin tämän arvonnan ennen kaikkea lisäävän tuntuvasti lahjoituspottia.

Lahjoituksia ja osallistumisia kerätään 30.11. klo 24 saakka, arvonta suoritetaan seuraavana päivänä.

♠    ♠    ♠

Vielä kertaus siitä mistä Movemberissa on kyse:

Movember on kampanja, johon osallistuvat miehet ajelevat marraskuun alussa leukansa sileiksi ja alkavat kasvattaa itselleen viiksiä. Tarkoituksena on kerätä viiksille sponsoreita, jotka lahjoittavat rahaa Suomen Syöpäsäätiön hyväksi. Kampanjan avulla kerätään varoja syöpätutkimukseen ja nostetaan tietoisuutta erityisesti eturauhassyövästä. Viikset toimivat marraskuisin katukuvassa huutomerkkeinä miesten terveysongelmista.

Miksi asia on tärkeä?

 • Suomessa eturauhassyöpään kuolee yksi mies joka 11. tunti
 • Vuosittain siihen kuolee 800 suomalaista miestä
 • Eturauhassyöpä diagnosoidaan Suomessa vuosittain 4200 miehellä
Sairaus voi osua kenelle tahansa miehelle, kukaan ei ole turvassa.

Kampanjaan osallistuvat luovat profiilin fi.movember.com -sivustolle, jonka kautta sponsorit – eli vaikkapa juuri sinä – voivat tehdä lahjoituksia Syöpäsäätiölle haluamallaan summalla.

Toimi heti ja tee lahjoitus täällä

Kiitos!

Kommentit

 1. Mihinkä osoitteeseen? Joku Anssin oma gmail?

  Ei oo mitään ylläolevaa osoitetta tuolla..

 2. Osoitehan on toimintaohjeiden ensimmäisessä kappaleessa, heti palkintokuvien alla.

  Alleviivasin sen nyt vielä, että pomppaisi esiin vähän selkeämmin.

 3. Noin, neljäkymppiä hyvään tarkoitukseen vaikka oma ikäni huitelee vielä piirun alle kolmessakympissä.

 4. Mä vielä harkitsin lahjoituksen tekemistä, kun olen tälläinen köyhä opiskelija. Mutta jos on kerran noin hienoja palkintoja jaossa, niin pitää sitä vähän kukkaron suuta raottaa. Meneehän ne rahat hyvään tarkoitukseen.

Roskapostin vuoksi vanhoista artikkeleista on kommentointi suljettu automaattisesti.