Pikaisesti arvonnasta ja muusta

| Aiheet: Huomiot | Kirjoittaja:

Movember on päättynyt, ja sen myötä tietysti myös Movember-arvonta. Lupailin voittojen arpomista jo eiliselle päivälle, mutta tähän taitteeseen on siunaantunut niin paljon kaikkea muuta puuhaa, etten millään ehtinyt. Enkä ehdi enää tänäänkään: keikkabussi tulee hetken päästä noutamaan minut kohti viikonlopun rasteja.

Joten arvonnan suorittaminen valitettavasti viivästyy hiukan, se mennee alkuviikkoon. Pahoitteluni tästä.

Olen toimittanut huutokaupan voittaneiden huutojen esittäjien yhteystiedot eteenpäin. Toivottavasti saatte huutamanne esineet mahdollisimman pikaisesti.

Eeppisen viiksibattlen viimeinen postauskin on tekemättä… Sekin tulee jahka ehdin!

Nyt keikoille. Tervetuloa kuuntelemaan minua ja yhtyettäni tänään Jyväskylän Londoniin ja huomenna Espoon Amarilloon. Viikset ovat edelleen naamalla – niitä kannattaa tulla ihastelemaan kauempaakin!

Kommentit

 1. En valitettavasti tiedä. Tällä rundilla aloitusajat ovat osuneet välille 22.45-1.00. Järkkärihän ne lopulta määrittelee, eli kannattanee tsekata asiaa Amarillon suunnalta.

 2. Toiveet Espooseen: Karhun elämää ja Miten sydämet toimii

 3. Nähty ja kuultu Lauri Tähkä Tampereella 1.12.2011. Täytyy sanoa, että hienostihan se Tähkä laulaa ja osaa kyllä ottaa yleisönsä! Näkyi, että antoi kyllä nöyrästi itsensä yleisölle ja siihen osaltaan varmaan hänen suosionsa salaisuus perustuukin! Tosifaneja olikin runsaasti paikalla ja lauloivat innokkaasti mukana kaikkia Laurin kappaleita. Itse pidän Tähkän uudemmasta, rauhallisemmasta tuotannosta ja jaksoin innostua vasta niitä uusimpia kappaleita soitettaessa! Mutta illan päätteksi sanoin miehelleni, ettei ole kyllä Anssin voittanutta! Ja hän oli samaa mieltä! Jaksamista loppukiertueellenne ja jatkakaa, pliis, samaan malliin! 😉

 4. Harmi kun noin myöhää ku pitää toi Heleniuksen matsi kattoo kylläkin.

 5. Noiden netistä löytyvien tietojen mukaan Amarillossa on soittoaikaa varattu 2,5h, joten älkääpä suotta säästelkö… 😉 Anttikin ehtii vielä nukkua varastoon ennen keikkaa, että jaksaa heilua.

  Tuo ”Miten sydämet toimii?” ois ihan kiva kuulla jo livenä, vaikka onkin varsin masentava tarinaltaan. Jos se ois vähempi laahaava versio kuin youtubessa? Nolla toimii aina.

 6. Kuullaanhan espoossa rouva ruusunen? Eniten toivoisin rakkaus on murhaa, mutta sitä ei ole taidettu tällä kiertueella kuulla?

 7. Hei!

  Olisko Hyvinkään keikan alkamisajankohdasta tietoa?

 8. Vastaukseksi on pakko veisata samaa virttä kuin tämän ketjun toisessa kommentissani: en tiedä. Yleensä keikat ovat alkaneet yhdentoista ja yhden välillä.

 9. Toiveet Hyvinkäälle: Miten sydämet toimii ja Karhun elämää

 10. Soitin just Hyvinkään Cumulukseen, jossa tuo Hopealyhty sijaitsee ja sieltä sanottiin, että tarkka showtime ei ole vielä tiedossa, mutta veikkailtiin puolta yötä tai ehkä vähän myöhempää. Ilmeisesti hiukan tilanteen mukaan. Valomerkki tulee kuulemma 3.30.

  Taitaapi tulla pitkä yö… huomisaamun eka juna lähtee Hyvinkäältä 4.23, joten siihen saakka pitäis viihtyä. 1.46:een ei takuulla ehdi. Vaan eipä haittaa, huomenna saa nukkua.

 11. Heleniuksen ura on kyllä nyt ohi.

  Hänen paikat ei kestä tällä hetkellä ja seuraavassa ottelussa tulee tappio.

  Tämän jälkeen hän tekee ”Asikaiset”, hän yrittää, yrittää, häviää, häviää. Uskottavuus siinä menee.

  Nyt tekisi seuraavasti: paska käsi kuntoon, peruu seuraavan matsin, luovuttaa vyön ja tippuu rankingissa, pitää taukoa ja treenaa, ottelee 3 matsia. Ensin Chisoraa vastaan revanssi, sitten ketä tahansa (voittaa molemmat tietty) ja lopulta sen hetken ranking 1.

  Tämän jälkeen ura pakettiin, vaimon ja lapsen luo.

  Voila!

 12. Heippa Anssi! Koska Kuoppanummen koulukeskuksen 10.12 keikka alkaa ja milläisella euro määrällä pääsee keikalle?

Roskapostin vuoksi vanhoista artikkeleista on kommentointi suljettu automaattisesti.