Forum 2002-2013

vepu 17.10.2003 22:25 Yksityisyys? Se on myyty jo. Miksi tällä palstalla kauhistellaan AK:n yksityisyyden 'loukkaamista' ja 'riepottelua' lehdissä? Korjatkaa toki jos olen väärässä, mutta käsittääkseni AK on biiseissään paitsi tuotteistanut oman elämänsä tapahtumia, siinä ohessa myös perhettään. Puoli Suomea tietää hänen vaimonsa ammatin ja asumismuodon. Nyt tämän uudenlaisen, siihen samaan pakettiin kuuluvan julkisuuden myötä perhe on taas otsikoissa, tahtomattaan. AK saa mitä on tilannut. Todelliset uhrit ovat ihan muita, niitä, jotka eivät ole julkisuuteen halunneet, eivät ole siellä olleet, eivätkä siitä elä. Lehdet soittelevat, kuvailevat pihalla jne. Voi vain kuvitella miltä tuntuu.
ErkkiJ 18.10.2003 11:15 Totta turiset.

Yksityisyyttä on myöhäistä alkaa vaatia takaisin siinä vaiheessa, kun median tuomiset eivät enää olekaan pelkkää hyvää ja kaunista.
anguished 18.10.2003 11:28 Niin, yksityisyyttä on paha vaalia kun eri mediat ovat kiinnostuneita tietystä henkilöstä. Mutta se ei tarkoita sitä, että MEIDÄN pitäisi ruveta vatvomaan jonkun henkilön (tässä tapauksessa Anssin) yksityisasioita! Varsinkaan tässä foorumissa. Ja tuskin kenelläkään meistä on edes kunnon faktoja asiasta.

Eikö totta ErkkiJ?
Laukkis 18.10.2003 15:27 Siis Anssi saa kyllä kertoa asioistaan biiseissä jos haluaa, mut se ei todellakaan tarkota, et ehillä ois oikeutta kirjottaa asiasta, josta Anssi ei halua puhua!
crazygirl 18.10.2003 15:34 Tottakai! Anssi Kelahan puhuu esim.nummela-kappaleessan paljon yksityisistä asioistaan. Niinkun otsikko sen kertoo jo.Onhan ihan kiva kuunnella lapsuuden tapahtumia. Mutta ajattelin kertoa että Anssikin on sanonut että kaikki laulunsa sanat eivät ole totta.Kuten se 197? en muista mikä se oli se kappale mutta sehän ei ole yhtään oikeista tapahtumista,niin että se kappale sitten ei ole totta. :roll:
taina 18.10.2003 18:17 voi ei lopettakaa jo,piisien sanat ym.yhteys omaan elämään APUA mul on paljo julkkis tuttuja mut en oo muiden FANIEN KÄYTTÄYTYVÄN NÄIN,TEHÄN OOTTE HIRVEITÄ TUOMITSEMAAN.HALEJA ANNSSI.T.YKS PLONDI JOKA TYKKÄÄ SUN PIISEISTÄ,ESIINTYMISESTÄ YM.AINA
Anna 18.10.2003 18:57 Me ollaan totuttu repostelemaan kanssaihmisten asioita, mutta jos joku haluaa olla kertomatta tietyistä yksityisistä asioistaan niin se suotakoon. Ja se tarkoittaa että muiden ns huolestuneiden lajitovereiden ei tarvitse kehitellä jotain mitä ei ole olemassa. voi sentään...Hankkikaa oma elämä
vepu 18.10.2003 21:56 Minähän en alunperin kritisoinutkaan omasta elämästä kertomista, sitä saa tehdä jokainen niin avoimesti ja julkisesti kuin sielu sietää. Levyillä ja lehdissä. Minä kritisoin muiden elämästä kertomista, ja näiden muiden vetämistä julkisuuteen ja näihin nykyisiin kähinöihin. Sieltä ne oikeat, julkisuuden eteen uhratut löytyvät.

Ihmisiä eivät kiinnostaisi AK:n parisuhdeasiat yhtä paljon, ellei hän olisi niistä tuhansia kertoja radiossa kertonut. ...omakotitalo ja vaimo työkseen opettaa. Kun se kerran on omaelämäkerrallinen biisi, niin totta hitossa lehtiä kiinnostaa tällainen kerroksellisuus henkilökohtaisen (naisseikkailut) ja julkisen (esim. Nummela-biisi) välillä. Sellainen tapa joutua julkisuuteen voi tuntua erityisen kurjalta niistä, jotka eivät ole sitä valinneet, joista AK päätti laulaa, erityisesti nyt. Sitä yritin sinisilmiä saada ymmärtämään.
arminiemi 20.10.2003 10:22
" . AK saa mitä on tilannut. Todelliset uhrit ovat ihan muita, niitä, jotka eivät ole julkisuuteen halunneet, eivät ole siellä olleet, eivätkä siitä elä. Lehdet soittelevat, kuvailevat pihalla jne. Voi vain kuvitella miltä tuntuu.


Kuka teistä oikeesti tietää, jos se Anssin uusi F1-typy kirjoittelee täällä mukana. Aika lapselliseen asemaan on joutunut. :idea: