Forum 2002-2013

Karhusi 20.10.2003 10:34 Vielä yksityisyydestä Voi Anssia..
Tampereella sanoit asian (eron)olevan yksityisasia. Tullessasi julkisuuteen aikoinaan kerroit auliisti että olet ainakin ollut uskovainen ja arvostit ja tietysti arvostat edelleen äitiäsi joka yksin sai kantaa vastuun perheestä.

Mikseivät nämä asiat olleet silloin yksityisasioitasi jotka eivät kuulu muille ?? Negatiivisen asian nyt tullessa julki se on yht`äkkiä vain yksityinen asia.

Kyllä Anssin pitää tajuta kuinka monelle tämä tuli pettymyksenä kun häntä on arvostettu perhearvoja ja lapsia arvostavana henkilönä.

Eihän kahden ihmisen suhde muuten muille kuulu mutta meilläkin on oikeus esittää mielipiteitämme ja purkaa suunnatonta pettymystä

Kaikkea hyvää jatkossa Anssin vaimolle ja kestävyyttä julkisuudessa puitavaan asiaan . Kohta ilmestyy kumminkin kuvia jossa pariskunta esiintyy yhdessä milloin missäkin.
Lapsi on kaikkein tärkein tässä hänen kehityksensä vaatisi isän läsnäoloa. Paljon tärkeämpää elämässä kun F3 ajot ym.

Tämä tästä
Pete 20.10.2003 12:13 No huh huh mitä logiikkaa!!!! Tollaseen päättelyyn ei kuka tahansa normaali ihminen pystykkään. Jos on sanonut julkisesti arvostavansa äitiänsä niin kaikki perhe asiat kuuluvat julkisuuteen. :roll: Näinhän se menee joo. Varsinkin kun ei ole aikaisemminkaan suostunut perhe-elämäänsä kommentoimaan.
Trientale 20.10.2003 13:02 Niinpä niin, ihailtavaa logiikkaa todellakin..! Ja eihän Anssi nyt tietenkään enää arvosta esimerkiksi lapsia ollenkaan... :roll: Joopa joo, eiköhän tätä olisi nyt puitu ihan tarpeeksi!
jonde 20.10.2003 14:06 Niin, ja sehän on selvää ettei anssia vois mikään muu kiinnostaa kuin F3-ajot, ei ainakaan sen oma tytär! :roll:
Nonah 20.10.2003 22:11
jonde Niin, ja sehän on selvää ettei anssia vois mikään muu kiinnostaa kuin F3-ajot, ei ainakaan sen oma tytär! :roll:


No jos Anssi on ajanut formulaa sanotaanko vuoden verran ja vuoden verran kehitellyt suhdetta tähän uuteen naispuoliseen ystävättäreensä, ja kas sattumalta Anssin lapsikin on vasta vuoden ikäinen, niin sano mulle missä vaiheessa tähän mennessä Anssi on ehtinyt olemaan isänä lapselleen.

Tulevaisuutta:

Anssin lapsi kysyy isältään "Missä sinä isä olit kun minä olin pieni?"

Anssi:"Formulaa ajamassa, se on kuule sinua paljon tärkeämpää..."
Nonah 20.10.2003 22:42 Kun täällä niin kovasti moralisoidaan meitä moralisoijia, että miksi emme ole aiemmin olleet täällä moralisoimassa Anssin ratkaisuja...

Niin kun kuulin kesällä Anssin formulaonnettomuudesta ja lapsenomaisesta intohimostaan ko. urheilumuotoon (jota tämä uusi naisystävä mitä ilmeisimmin oli avittamassa) ja siitä, kuinka hänellä on pieni tytär kotona, niin jo silloin teki mieli huutaa Anssille, että "Mitä v:ttua sä siellä formularadoilla vapaa-ajallas sähläät, sulla on pieni lapsi ja vaimo kotona, ne tarttee sua enemmän kuin mikään formulamaailma?" mutta valitettavasti tällaisen foorumin olemassaolo selvisi vasta tämän uusimman kohun yhteydessä.

Eihän se mitään, jos Anssi olisi aina ollut renttu, silloin häneltä olisi voinutkin odottaan jotakin tällaista, mutta kun tekeytyi kunnon mieheksi ja paljastuikin sitten olevansa kaikkea muuta.

Pettymystä me täällä vain puramme...

Absurdia sinällään, Anssi on itse syypää nykyiseen ahdinkoonsa, itse hän teki henkilökohtaisuudestaan tuotteen, nyt sille tasolle ei saisi enää kajota, koska median lelliki on saanut tuta julkisuudesta sen raadollisemman puolen, eikä se tietenkään ole kivaa niin.

Mutta Anssi itse halusit julkimoksi ja peli nyt on tällainen...

Itse taisin menettää viimeisenkin uskoni jo aikoja sitten tähdeksi haluavien ja sitä olevien vilpittömyyteen, yleensä sellaiset ihmiset ovat loppuun saakka itseään täynnä olevia itsekkäitä narsisteja, niinpä jos joku tekeytyy rehelliseksi ja aidoksi musiikintekijäksi, niin siitä voi suoraan päätellä kyseessä olevan vain markkinointitempun...Hah...

Mutta he te Anssi Kela-fanit sen sijaan, että jatkaisitte järjettömän eturintamanne lujittamista, niin eikö tämä olisi teillekin elämänne tilaisuus pohtia musiikintekijöiden moraalia ja sitä kuinka paljon oikeastaan olette vain vedätettävissä, eli nks. hyödyllisiä hölmöjä...
Kesätyttö 21.10.2003 6:24 Olen Anssi tosi, tosi pahoillanii! On käsittämätöntä, että ihmiset ottavat oikeudekseen repostella yksityisasioitasi julkisuudessa ja vetävät kaikenlaisia johtopäätöksiä, vaikka eivät tiedä mistään yhtään mitään.
Peppiina 21.10.2003 9:51 No ei tää nyt ihan näin mustavalkoista voi olla! Ensinnäkään vaikka toinen asia voikin johtaa toiseen, ihan turha on mustamaalata esim. miehen harrastusta syylliseksi tapahtumiin (Mitä v:ttua sä siellä formularadoilla vapaa-ajallas sähläät, sulla on pieni lapsi ja vaimo kotona, ne tarttee sua enemmän kuin mikään formulamaailma?")!
Jos paketti toimii, voin kertoa omasta kokemuksesta että elämään voi mahtua sekä (moottoriurheilu)harrastuksia että perhe. Vastaikään eräskin asiantuntija kommentoi, että itseään kunnioittavat vanhemmat jatkavat harrastuksiaan lasten syntymänkin jälkeen JA näin näyttävät tervettä esimerkkiä omalle jälkikasvulleen. Henk.koht. olen varikkoleski käytännössä katsoen kaikki kesät eikä parisuhteemme siihen kaadu - tai jos kaatuu niin syyt ovat aivan toisaalla.

Toiseksi, eihän ihmistä voi velvoittaa elämään onnettomana loppuelämäänsä pelkästään ammattinsa / julkisuuskuvan vuoksi! On nuo muusikot / julkimot ennenkin eronneet ja heillä on siihen oikeus siinä samassa kuin meillä muillakin. Eihän se toivottava tilanne koskaan ole, mutta kyllä loppupeleissä jokainen on vastuussa omasta elämästään vain ja ainoastaan itselleen niin hyvässä kuin pahassa...

nimim. autourheilijan vaimo
Vääpeli Puiras 21.10.2003 11:02 Me emme tiedä tästä asiasta yhtään mitään, joten lopettakaamme kaikenlainen asiaan liittyvä spekulointi.
Nonah 21.10.2003 12:01 "Jos paketti toimii, voin kertoa omasta kokemuksesta että elämään voi mahtua sekä (moottoriurheilu)harrastuksia että perhe. Vastaikään eräskin asiantuntija kommentoi, että itseään kunnioittavat vanhemmat jatkavat harrastuksiaan lasten syntymänkin jälkeen JA näin näyttävät tervettä esimerkkiä omalle jälkikasvulleen"

Mutta kun se Anssi vasta aloitti formulaharrastuksensa lapsen syntymän aikoihin. Paras mahdollinen ajankohta siis aloittaa aikaavievä harrastus. Enpä tiedä, onko kyseessä terveen esimerkin näyttämisestä jälkikasvulleen, jos mies ei pahemmin edes näyttäydy kotosalla näyttämässä niin minkäänlaista esimerkkiä.

Tälle vääpelille vielä, ehkä noo sun diktatuurimaiset vääpelöinnit pätee jossain armeijassa, mutta ovat vastoin tällaisen yleisen vapaan keskustelun periaatteita. Joten jos lakkaisit ystävällisesti peistaamasta viestejäsi joka ikiseen viestiketjuun...
Essi 21.10.2003 13:06
Nonah Mutta kun se Anssi vasta aloitti formulaharrastuksensa lapsen syntymän aikoihin.

Taas onnistuit osoittamaan tietämättömyytesi. Jos olisit yhtään enempää perillä Anssista, kuin sen minkä lempilehtesi Seiska kertoo, tietäisit kyllä, että Anssi on seurannut formuloita innokkaasti pikkupojasta asti.
Ehkä autoilusta on tullut aktiivisempi harratus vasta viime vuosina mutta mitäs sitten? Voitko kenties todistaa että se veisi enemmän aikaa pois perheeltä kuin esim. golf? Kun eihän se kuitenkaan Anssin ammatti ole.