Forum 2002-2013

Iines 21.10.2003 16:22 Lööpit En ole minäkään onnistunut ohittamaan noita viimepäivinä kioskien seiniä koristaneita IL/IS:n lööppejä. Ja täytyy sanoa, että huh-huh! :roll:
Ketä tällaiset lööpit palvelee. Varmasti monen ihmisen sivistykseen olisi tullut suuri aukko, jos nämäkin kuvat/jutut olisi jäänyt julkaisematta.
Olen monesti ihmetellyt tuota toimittajien moraalia, (jos sellaista ylipäätään edes on) millä oikudella ne aihettaa ihmisille ylimääräistä tuskaa, tuollaisenkin kriisin keskellä missä Anssikin nyt on.
Tuntuu, että suurinosa toimittajista on täysin tunne-elämältään kieroon kasvaneita yksilöitä.
Muistan, kun joskus seiskassa ilmoitettiin Anssin perheenlisäyksestäkin niin halpamaisella tavalla, että minun oli pakko heittää koko lehti pois käsistä. Ainoastaan ihminen jolla ei ole edes hitusta (tunne)älyä voi julkaista vauva-uutisen, josta ei ole ilmoitettu edes vielä lähisukulaisille.
USKOMATONTA VÄKEÄ, ei voi muuta sanoa. :evil:

Moralisoin aikaisemmassa jutussani suhteen ulkopuolisia henkilöitä. Luulen, että noiden lööppien jälkeen, saa ainakin tämä ulkopuolinen henkilö maksaa (mahdollisesta) Rakkaudestaan ainakin kovan hinnan.
TSEMPPIÄ!