Forum 2002-2013

kukkaishaltia 23.10.2003 16:29 Anssille. Tervehdys.
Heti alkuun, minä en itse mitenkään musiikkisi ystävä ole, enemmän tuonne raskaamman rockin puolelle menevät mieltymykset. Tosin pianolla on tullut kyllä kappaleitasi soiteltua.
Mutta sinua ihmisenä arvostan. Sitä tulin tänne vain sanomaan. Hienoa kun löytyy muitakin ihmisiä jotka eivät ole viinaan koskeneet (: . Ja erityiskiitos siitä, että laulat suomeksi; liian monet artistit pitävät tärkeänä vain ulkomaiden valloitusta. He pyyhkivät suomalaisuuden pois. Sitten on yksi etappi saavutettu kun ei kuulosteta suomalaisilta. En näe tässä järkeä.
Ja lisäänpä minäkin oman lusikkani tuohon erohömpötyssoppaan. Itse olen nähnyt vain otsikoita enkä ole voinut kuin nauraa. Kaikesta ne lehdet tulonsa nyhtävätkin. Ei tuokaan olisi uutinen jos toinen osapuoli ei sattuisi olemaan ihminen joka on osannut tehdö lauluja jotka vetoavat yli 150 000 ihmiseen. Ihmisiä kuitenkin eroaa harva se päivä.
Mutta, jatka hyvää työtä, Anssi. Toivotaan yhdessä suomalaisen musiikin puolesta että netistä musiikin imuttamiset ja levyjen polttamiset laantuvat (in my dreams, niinpä). Itse ostan aina levyni aitoina (: .


~kukkis.