Forum 2002-2013

Hensku 24.10.2003 5:58 Tuntuu oudolta kun et asu enää Nummelassa Anssi tuntuu oudolta kun et asu Nummelassa koska siinä biisis laulat et taidan kuulua tänne ja jossai lehtihaastattelussa muistaakseni oot sanonu ettet muuttais Nummelasta pois et se on paikka missä haluut vanheta mut kuitenki asut helsingis on kai sul välil ikävä takas Nummelaan ja lastas.Entä Kusti kun muutit HELSINKIIN JÄIKÖ SE VAIMOLLE NUMMELAAN VAA ONKO KUSTI SUN MUKANA HELSINGIS?
maxima 17.11.2003 9:25
Hensku Anssi tuntuu oudolta kun et asu Nummelassa koska siinä biisis laulat et taidan kuulua tänne ja jossai lehtihaastattelussa muistaakseni oot sanonu ettet muuttais Nummelasta pois et se on paikka missä haluut vanheta mut kuitenki asut helsingis on kai sul välil ikävä takas Nummelaan ja lastas.Entä Kusti kun muutit HELSINKIIN JÄIKÖ SE VAIMOLLE NUMMELAAN VAA ONKO KUSTI SUN MUKANA HELSINGIS?


Elämässä ei kaikki menen niin kuin suunnittelee. Elämä voi heittää mihin vain vaikka siihen ei olisikaan halukas. Sitä paitsi Helsingistä ei oli pitkä matka Nummelaan.
Avioero ei ole synonyymi sille, ettei enää näkisi lastaan. Järkevät miehet (tai naiset) eivät hylkää lastaan/lapsiaan vain sen takia, että sukset menee ristiin lasten äidin (tai isän) kanssa.
Kun erosin, jouduin minäkin muuttamaan pois Nummelasta vaikka en todellakaan olisi halunnut. Mutta nyt, lähes kuuden vuoden jälkeen, näyttää siltä, että pääsisin muuttamaan takaisin sinne. :D
Hensku 18.11.2003 6:09 ai maxima oot siis asunu Nummelasssa aika siistii
Gimma 18.11.2003 8:42 Minä, ilkeä ihminen, en malta olla leikkaamatta tähän pätkää Anssin haastattelusta vanhassa Rytmi-lehdessä:

"Anssi Kela onkin tyytyväinen Nummelaan, tuohon kohdun kaltaiseen turvapaikkaansa. Eikä hän aio siirtyä city-elämän pyörteisiin suin surminkaan. Hän kertoo kaikkien asioiden olevan kohdallaan tuolla Vihdin sydämessä. "Minulle sopii sivustatarkkailijan rooli. Voin tehdä hyvin sen täältä. Nummela on jalat maassa pitävä elementti. Sitä paitsi pidän bussireissuista stadin ja Nummelan välillä", summaa hän."

=> No, tämähän oli sitä aikaa, kun Anssi naiivisti oli vielä sitä mieltä, että maailmaa hänen ympärillään muuttuu, mutta hän vain pysyy entisellään...
jassu 18.11.2003 9:24 Elämä ei mene aina niinkuin haluaa :!:
--Anssi fani-- 30.12.2003 6:42 Okei, nyt kun mä kirjotan tänne, niin joku sanoo, että tää on jo vanha juttu, ja eikö tätä voitais jättää rauhaan, mut mä en masennu, kun mulla on muutakin tekemistä (kirjoittaa tänne :D )

Oikeestihan tää ero-/muuttojuttu ei kuulu ulkopuolisille, mut olis kiva tietää että kummalle Kusti jäi...

(Mä oon kirjoittanu tänne noin 20 viestiä, eikä mulla näytä tulevan enää mitään järkevää ajatusta...)
Laukkis 30.12.2003 20:07 Muakin on kiinnostanut Kusti-juttu siitä lahtien, kun luin Anssin muutosta Hesaan. Ei oo vaan tullu kysyttyy sitä. Niin asiat muuttuu ja tapahtuu asioita, joita ei ihminen ois osannu oottaa... Tuntuuhan se vähän oudolta, kun Anssi ei asu rauhallisessa (?) Nummelassa vaan levottomassa(?) Hesassa. Sori kun mäkin kaivelin taas tätä juttuu...