Forum 2002-2013

jamppa 27.10.2003 14:36 Se hiljaisuus Vielä kerran (ja toivottavasti viimeistä kertaa) Anssin erosta. Ja niin, ennen "terkkuja" Anssille, haluaisin kerrata sen jo jonkun muunkin sanoman faktan kaikille niille, jotka valittavat Anssin riepottelusta julkisuudessa: Anssi on itse valinnut julkisuuden. Se kuuluu artistin elämään, ja auttaa esim. levyjen myynnissä. Anssikin on varmasti myynyt paljon levyjään rauhallinen perhe-mies imagollaan (yksityinen aihe). Ei siis mikään ihme, että muuhunkin "yksityisyyteen" mediassa kajotaan. Tämä on elämän faktoja. Pullasta ei voi saada rusinoita. Sen varmasti Anssi itsekin on fiksuna miehenä tiennyt, sekä sen, että varjopuolia medialla tulee olemaan.

Mutta niin, Anssi. Oletko aivan varma, että tämä syvä hiljaisuus perheasioista on pelkästään hyvä asia? Toki on kunnniakasta suojata (entistä) perhettään, ja emmehän me tavalliset kuuntelijasi tiedä kaikkia kuvioita liittyen päätökseesi olla hiljaa. Samoin emme tiedä yhtään mitään erosi syistä, mitkä asiat siihen ovat johtaneet jne. Eikä meillä toki ole mitään oikeutta tietäkään. Mutta kuten yllä sanoin, moni meistä, kuten minä ja vaimoni, olemme pitäneet imagostasi musiikkisi lisäksi (minulle on yleensä väliä, kuka soittaa, ei pelkästään, minkälaista musaa soittaa) - ei mikään gospel-jätkä, muttei hard-rockarikaan, ja fiksuja sanoituksia. Vaikken ole saanut sinusta sitä kuvaa, että "pissa olisi noussut päähän" missään vaiheessa, hiljaisuutesi mediassa pönkittää kuvaa, että "paha Anssi" tosta vaan jätti vaimonsa ja 1-vuotiaan lapsensa, kun rakastui äkkiä tultuaan suosituksi artistiksi. Jos asiat näin simppelisti ovat, emme seuraavia levyjä osta. Jos eivät, kuten jaksaisin olettaa, edes pari tarkoin harkittua lausetta mediassa aiheesta voisivat olla paikallaan.
PUPPE 27.10.2003 15:14 MUN MIELESTÄ OLIS FIKSUA OLLA SELITTÄMÄTTÄ YHTÄÄN MITÄÄN , KUN TOIMITTAJAT KUITENKIN AINA IRROTTAA JONKUN LAUSEEN ASIAN YHTEYDESTÄ, JA KEKSII SIITÄ TAAS MYYVÄN LÖÖPIN!
Iines 27.10.2003 16:11 Olen samaa mieltä tuosta, että toimittajat varmasti osaavat kääntää tekstinsä "myyviksi," vaikka asioden todellinen laita siinä vähän kärsisikin.

Asko Kallonen sanoi jossain ohjelmassa, että on muusikoita jotka eivät haluaisi olla julkkiksia, mutta julkisuus on ainoa tie menestykseen.
Olisikohan Anssi nyt sitten yksi näistä muusikoista?
Itse ainakin olen kiitollinen, että Anssi on valinnut kaikista mahdollisista ammateista juuri tämän muusikon uran, jossa hän mielestäni on loistava. Valitettavaa vaan on, että hän nyt ammattinsa vuoksi joutuu myös kärsimään. Mutta ehkä se on nyt sitten, sitä kuuluisaa taiteilijan tuskaa ja seuraava albumi onkin jotain legendaarista. :wink:
jassu 27.10.2003 17:11 just niin parempi vaan olla hiljaa, koska toimittajat aina keksii jotain omia juttuja tai kääntää asiat "myyviksi" :evil:
jamppa 28.10.2003 18:32 Hiljaa tai ei, tomittajat vääntää siitä juttua joka tapauksessa. Niin kuin on nytkin tehty. Siinä mun pointti. Ja hiljaisuudesta on vedetty johtopäätöksiä, joita jokainen helposti siitä vetää. Niin minäkin. Jos hiljaisuus tarkoittaa, että Anssi ihastumisen tähden jätti tosta vain perheensä, ilman että asiat olisivat jo kauan hiertäneet, ei hyvä. Jos rikkoisi hiljaisuuden ja kommentoisi parilla lauseella, sitä ei voisi ainakaan pahemmaksi vääntää.
jassu 28.10.2003 18:38 Muuten jamppa tossa on se, et jos Anssi kommentoisi jotain yhdelle lehdelle niin sit olis jo kaikki muut 20 lehtee vaatimassa haastatteluja :evil: ei hyvä :!: tai siis itehän Anssi päättää.
keva 28.10.2003 18:59 a.
Essi 29.10.2003 19:50
keva
jassu Muuten jamppa tossa on se, et jos Anssi kommentoisi jotain yhdelle lehdelle niin sit olis jo kaikki muut 20 lehtee vaatimassa haastatteluja :evil: ei hyvä :!: tai siis itehän Anssi päättää.


Ei se noinkaan mene. Ja kaikkeahan ei saa mitä haluaa!! Mutta joo, halusin vain sanoa mielipiteeni. Tai ehkä mä oon vaan vitun utelias ihminen! Plaah mitä plaah..

Kyllähän se vähän noin menee. Alunperinhän tämäkin juttu lähti liikkeelle siitä mitä Seiska, jonka juttujen todenmukaisuuteen suhtaudun erittäin epäilevästi, kirjoitti aiheesta, jonka jälkeen Iltalehti ja -sanomat kirjoittivat Seiskan jutun pohjalta. Ja jo tällä matkalla juttu muuttui varmasti, saati sitten miten se muuttui ennen päätymistään Seiskan toimituksen tietoon, saati sitten sielä.
Sikäli jamppa on oikeassa, että menestyvän muusikon ammatti on julkinen, mutta mielestäni lehdet voisivat kunnioittaa artistin päätöstä vaieta yksityisasioistaan, kun on jo heti alussa tehty selväksi, ettei niistä haluta puhua ja linja on pitänyt kaikissa haastatteluissa.
jamppa 29.10.2003 20:28 Niin Essi, onko Anssi täysin vaiennut ykistyisasioistaan? Mistä me ylipäätään tiedämme, että hän on (oli) naimisissa, ja että hänellä oli yksivuotias lapsi sekä koira, ja että hänen "täytyy kävellä näin" (hieno kohta ennen kuunnellessa)?
jassu 30.10.2003 6:07 Anssi on kertonut julkisuudessa tasan nuo muutamat asiat mutta ei kommentoinut koskaan sen enempää.
maxima 31.10.2003 13:08
jassu just niin parempi vaan olla hiljaa, koska toimittajat aina keksii jotain omia juttuja tai kääntää asiat "myyviksi" :evil:


Anssihan voisi vaikka tänne voorumiin käydä sanomassa muutaman harkitun sanan. Ei tarvitsisi juorulehtien sitten väännellä sanoja. Siinä hiljaa olemisessa on se hyvä puoli, että ihmiset unohtaa asian paljon nopeammin kuin jos juttu on joka viikko lööpeissä. :?
keva 31.10.2003 17:55 a.
Essi 31.10.2003 19:54
keva Ei kerrota kellekkä, että mää siis tarkotin, että kaikki muut lehdet olis heti (äänestämässä(en kato idolssia en.. ajatukset siis jossain..)) vaatimassa haastattelussa. Ja tarkotin että lehdet eivät aina saa kaikkea mitä haluaa. En tiedä. Piste.

Kerrotaan kaikille että, kässäsin kyllä mitä tarkoitit, mutta tuo tilannehan nimenomaan johtaa yllä mainitsemaani. Vaikka ei antaisikaan haastattelua, lehdet kirjoittavat silti, vaikka sitten toisten lehtien pohjalta.

jamppa Niin Essi, onko Anssi täysin vaiennut ykistyisasioistaan? Mistä me ylipäätään tiedämme, että hän on (oli) naimisissa, ja että hänellä oli yksivuotias lapsi sekä koira, ja että hänen "täytyy kävellä näin" (hieno kohta ennen kuunnellessa)?

Hyvä huomio sinänsä, mutta enpä ole tullut lukeneeksi haastattelua, jossa Anssi olisi kommentoinut perhettään juuri mitenkään. Suurin osa sitä koskevasta tiedosta on päätynyt lehtiin muita reittejä, enkä muista Anssin maininneen lastaan julkisesti kuin kerran.
Laukkis 1.11.2003 15:43 Siis jos Anssi puhuis julkisesti perhe-elämästän, niin lehet kuitenkin vetäis siitä kohuotsikoita jostain yhestä lauseesta, josta se ois mahollista. Mun milestä Anssin valinta on paras mahdollinen...