Forum 2002-2013

Juha H 31.10.2003 6:29 Kotimainen ennätys Anssille Aloin tässä oikein kaivella muistini lokeroita, jotka tietysti ovat sen verran hämähäkinseiteissä, että piti turvautua nykyajan ihmeeseen internjettiin (tuntuu monasti olevan tuo venäläinen, toimimaton versio). No nyt toimi ja saatoin tarkistaa ABC:n hemmojen iän. Nyt lukijan huulilla jo varmaan on kysymys "mitä ihmettä ABC:lla on Anssin kanssa tekemistä?". Nuoremmalla kaartilla luultavasti muodossa "mikä ...tun ABC?"

No yhteys on se, että tarkistin, kenen itseäni nuoremman esiintyjän keikalla olen ollut. ABC meni niukasti iältään omani alle, joten he veivät tässä sarjassa ykköstilan. Sen sijaan kotimaisen voittopokaalin nappaat sinä Anssi, onnittelut tämän sarjan voitosta!

Tämän pitkän jaarituksen "opetushan" on tietysti se, että on aika värisyttävä kokemus, kun tämän ikäinen heebo törmää käytännössä ensimmäistä kertaa elämässään itseään nuorempaan artistiin, jota diggaa ihan oikeasti. Tuota ABC:tä ei lasketa, se nyt vain oli tähdenlento 80-luvulla, joka sattui konsertoimaan Helsingissä.