Forum 2002-2013

jassu 5.7.2004 18:23 Hauskoja sattumuksia keikoilta Muistaakseni tälläsestä aiheesta ei ole täällä keskusteltu, (sanokaa jos olen väärässä!) yritin käyttää hakua, mutta ei se ainakaan löytänyt...
Vanhalla foorumilla on voitu tästä keskustella, mutta onhan noita keikkoja sen jälkeen ollut paljon.

Elikkä nyt asiaan, siis pistin nyt tälläsen keskustelun pystyyn, (toivottavasti tästä kehkeytyy edes jonkunlaista keskustelua...) jossa tiedustelen teiltä erilaisia hauskoja kömmähdyksiä keikoilta?
Joko niin, että kömmähdykset/ hauskat sattumukset on sattunut teille, bändille, jollekkin muulle ym...

Itelle tulee mieleen baarikeikka tuolta Saarijärven suunnalta vähän yli 2 vuotta sitten.
No keikka menee ihan mukavasti (mitä nyt sain siiderit niskaani), jossakin vaiheessa keikkaa taka vasemmalta (lavalta katottuna) tulee sellanen noin 40 mies, joka on tietysti kännissä.
Hän "tanssi" siihen mun luokse, katsoo mua kummallisesti, tunkee poskeaan lähemmäs mun naamaa, jammailee ja laulaa BMW:n kertosäkeen (siis sillon oli menossa BMW) ja "tanssi" takas "omalle" paikalleen...
Ei sitä oikeen voi selittää, se olis jokaisen pitäny ite nähdä :lol:
No ei tuo nyt kyllä ollu sillee hauska juttu, mutta näin jälkeen päin naurattaa.

Ja samaisella keikalla, siinä kun bändiläiset ja Anssi laitteli soittimia paikoilleen ja katto, että kaikki on valmista keikkaa varten, niin Karisalmen oudot mulkaisut kummastutti mua.
Oli vaan niin miettivä ilme kasvoilla :roll:
Ja mulkoilu jatku vielä ennen keikkaa, siinä vaiheessa tuli mieleen onkohan mulla varmasti housujen vetoketju kiinni :D
muu 5.7.2004 20:02 No.. Ekana tulee mieleen toukokuun Tapiolan keikka, jonka yleisö oli vähän erilaista ku yleensä. Erästäki meijän seurueen jäsentä haettiin tanssimaan n.5 kertaa, itteäni onneks vaan kerran :mrgreen:

Kärkiö puolestaan järjestää hauskoja tilanteita joka keikalla, ei niistä sen enempää :lol:

Sit Jyrkissä 4.12.2002 ku haettiin nimmareita nii siinä hillu pitkän aikaa joku itsensäpaljastaja. Lopulta se kusi siihen kadulle ja joku tyyppi kävi hakkaamas sitä, sit se lähti vihdoinki menemään. Ei se kyl niinkään hauska näky ollu mut jääny kuitenki mieleen...

Samalle keikalle saavuttiin kesken kaiken suoraan luokkaretkeltä Kiasmasta ja meneillään oli just Nummela-biisin loppu "tiedän sen tunteeeen..." Mä tietenki päättelin, et koska missään levyn biisissä ei oo tollasia sanoja, nii sen täytyy olla uus biisi ja möläytin isoon ääneen: "Tää on varmaan se Laulu petetyille!" :wink:
Mörri 8.7.2004 11:46 Tuli heti mieleen tuo muinainen nosturin keikka, jossa Anssin laulaessa tunteella "maaaailma voi romahtaa, kun sitä vähiten odottaaa..." Kellyn yksi rumputeline alkoi kaatua ja Kellyn napatessa sitä takaisin, samalla meinasi romahtaa koko rumpusysteemi :D Tilanne loppui yhtä nopeasti kuin alkoikin, mikä lisäsi tilanteen koomisuutta, koska Anssin vilkaistessa taakse kaikki oli jälleen kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan.
op777 14.7.2004 17:00
muu No.. Ekana tulee mieleen toukokuun Tapiolan keikka, jonka yleisö oli vähän erilaista ku yleensä. Erästäki meijän seurueen jäsentä haettiin tanssimaan n.5 kertaa, itteäni onneks vaan kerran :mrgreen:


No, tuolla samalla keikallahan ilmestyi tämä mystinen taikurimummo ahdistelemaan minua... tässä ääninäytettä:
http://koti.mbnet.fi/~op777/aa/taikurimummo.MP3

Kohokohtina mm. "please... speak... please..." ja "so horrible that you didn't dance with me, tuleekssusta isona kitaransoittajalaulaja.. tuleeKO?"

op777