Forum 2002-2013

Trientale 30.7.2004 21:32 Matka jatkuu, Seinäjoen Vauhtiajo Fest Jyväskylästä suuntasin hyvin nukutun yön ja tukevan aamiaisen (kiitos taas Jassu & perhe!) jälkeen Seinäjoelle. Jonkin verran ehdin tutustua tähänkin itselleni uuteen kaupunkiin mukavasti jalkapatikalla ennen kuin portit festarialueelle avattiin.

Anssin esiintymisaika ensimmäisenä ennen Negativea tuntui hieman epäkiitolliselta, lavan edustan valloitti lauma teinityttöjä, jotka olivat kovin suuria Negative -faneja... (Löytyi siitä eturiviltä sentään minullekin paikka, loistavasta kohdasta!) Ennen keikkaa nämä tyttöset ilmoittivat, että istuvat koko Anssin keikan ajan maassa selkä lavalle päin... No, onneksi sitten sentään seisoivat (paitsi yksi vieressäni ollut, joka kyllä hetken istuikin..), mutta olivat kyllä kaikkea muuta kuin kiinnostuneita keikasta. Hmh... No, toisella puolellani oli sentään Anssinkin mukana laulavia henkilöitä. Ja itselläni oli joka tapauksessa mitä mainioin fiilis!=)

Biisilista oli nyt tällainen:

1. Faijan haamu
2. Kaksi sisarta
3. Laulu petetyille
4. Mikan faijan BMW
5. Milla
6. Puistossa
7. Uudet autot
8. 1972
9. Nummela

Eli lyhennelmä eilisestä, kuten Anssi etukäteen arvelikin. Mitä mainioin meininki oli taas, mukava tuollaista soitantaa on kuunnella!
Kuten Tavastialla ja Äänekoskella, 1972 keskeytettiin taas, välissä Anssi esitteli tällä kertaa bändin.

Ja bändistä puheen ollen - se on viimeinkin saanut nimen! :wink: Ainakin tuon keikan ajaksi, Anssi nimittäin epäili, että sitä saatetaan katua myöhemmin... Joka tapauksessa, tästä lähtien keikkalavoilla nähdään Anssi Kela & Ukemi! (Olihan se noin..?)

Mitäs vielä..? Tästäkin kaiketi huomenna lisää... Kiittelen kuitenkin taas keikasta, nimmareista ja poseerauksesta! Ja niin edelleen...

Kuviakin laittelen taas varmaan huomenna, niitä tuli otettua ihan hirveästi... Mitä nyt äkkiä vilkaisin, niin joukossa tuntui olevan muutamia oikeinkin hyviä otoksia.. Täytyy huomenna tutkia tarkemmin, nyt taitaa Nukkumatti kutsua. Etenkin kun huomenna on kuulemma aikainen herätys...
Nappisimmu 31.7.2004 7:17 Kerro mulle Trientale miten sulla riittää raha tohon matkustukseen, keikkoihin&kuviin? *utelias*
Norsku 31.7.2004 9:08 Eräs Springsteen-fani myi asuntosa, jotta hän pääsi mahdollisimman monelle keikalle.
Trientale 31.7.2004 14:27
Nappisimmu Kerro mulle Trientale miten sulla riittää raha tohon matkustukseen, keikkoihin&kuviin? *utelias*


Voi kuule, se onkin hyvä kysymys! En tiedä... Tänä kesänä vain on ehkä elämäntilanteeni ollut sellainen, että keikoilla kiertäminen hieman kauempanakin on ollut mahdollista. Esim. majoituksen olen pariin kertaan saanut tuon Jassun luona, siinä on säästynyt aika paljon. Kuvia otan digikameralla, joten siihen ei kulu rahaa. Teetän ne kyllä myös paperikuviksi jossain vaiheessa, mutta sen ehtii sitten syksymmälläkin vaikka opintotukien myötä.. :roll: Eikä se loppujen lopuksi kovin kallista ole. (Tai onhan se, kun niitä kuvia on aikamoisen paljon..!) Lisäksi täytyy myöntää, että vanhemmat ovat myös sponsoroineet kehittävää harrastustani jonkin verran. Välillä lisäksi on tullut matkakustannuksiin yllättäviäkin säästöjä, jolloin edelliseen keikkaan varatut rahat onkin voinut siirtää seuraavaan...
Trientale 1.8.2004 21:10 Seinäjoelta löytyy sitten kuvia tuolta: http://community.webshots.com/album/169759104xVASbg. (normal sizena parempia..)

Oli muuten huvittavaa tuon keikan aikana, kun kesken Bemarin ilmeisesti joku Negativen tyyppi vilahti jossain lavan vierustalla... Yhtäkkiä kaikki ne tyttöset rupesivat hirveästi kiljumaan ja ojentelivat käsiään eteenpäin. Ehdin jo melkein itsekin vaistomaisesti kääntää päätäni kunnes tajusin, ettei siellä lavan vieressä voi olla mitään minua kiinnostavaa kun kerran Anssi bändeineen on jo lavalla! :wink: Pienen hetken ehdin myös kuvitella, että tuo lauma olisi jostain syystä innostunut BMW:stä, mutta kyllä se totuus sitten aika äkkiä valkeni...
Nappisimmu 5.8.2004 18:32 >Kuvia otan digikameralla
Rahaa siihen kameraankin on mennyt. Ellet sitten lahjaksi saanut.

>vanhemmat ovat myös sponsoroineet kehittävää harrastustani jonkin verran
Aa, meillä tuskin moinen onnistuisi. Tosin en niin fanaattinen ilmeisesti olekaan.

Mutta meneehän siihen ite keikkaankin rahaa. Jos aattelee et 1 keikka on 20€ niin se on mulle jo hyvin iso osa ruokarahoista. Eli kade siis olen :) Ei mut onhan se hyvä Anssinkin kannalta, jotta keikoilla kävijöitä riittää :)
--Anssi fani-- 5.8.2004 18:37 Mutta säästäessä voi käydä peräti useammallakin keikalla peräkkäin :wink:
Trientale 5.8.2004 19:34
Nappisimmu >Kuvia otan digikameralla
Rahaa siihen kameraankin on mennyt. Ellet sitten lahjaksi saanut.

Kamera ei ole omani.=) Oikeasti se on isäni, tai koko perheen. Se meistä sitten aina käyttää, kuka sattuu tarvitsemaan. Näppärää!

Nappisimmu >vanhemmat ovat myös sponsoroineet kehittävää harrastustani jonkin verran
Aa, meillä tuskin moinen onnistuisi. Tosin en niin fanaattinen ilmeisesti olekaan.

Itseasiassa ihmettelen suuresti, että meillä on oltu tämän hullutteluni suhteen niinkin myötämielisiä kuin on oltu. Veikkaanpa, että äiti ei esikoistaan uskalla yksin lähettää pelottavaan maailmaan ilman mitään avustusta.. :wink: Kai se huojentaa mieltä kun tietää, että tytöllä on sitten ainakin rahaa paluulippuun... Minä kun olen kyllä sellainen, että lähtisin varmaan vaikka sitten liftaamalla jos pakko olisi... Äiti lienee kuunnellut kauhuissaan suunnitelmia lähteä toiselle puolelle Suomea ilman että esim. majoituksesta olisi mitään tietoa...
Taitavat nuo vanhemmat meillä olla myös sitä mieltä, että tämä keikkojen perässä juokseminen on tehnyt ujolle ja toisinaan ehkä sulkeutuneellekin tyttöselle ihan hyvää, sitä on tullut ainakin aika paljon rohkeammaksi ja avoimemmaksi...

Nappisimmu >Mutta meneehän siihen ite keikkaankin rahaa. Jos aattelee et 1 keikka on 20€ niin se on mulle jo hyvin iso osa ruokarahoista. Eli kade siis olen :) Ei mut onhan se hyvä Anssinkin kannalta, jotta keikoilla kävijöitä riittää :)

Nuo klubikeikat ovat yleensä maksimissaan 10 euroa, joskus "ilmaisiakin" (jos on esim. hotellin asiakas, ei tarvitse maksaa hotellin yökerhoon pääsystä erikseen). Tietysti sitten se majoitus maksaa, mutta... Festariliput ovat sitten yleensä sen 20 €, mutta niistäkin saa toisinaan alennusta, jos ostaa lipun tarpeeksi ajoissa ennakkoon.. =)
Laukkis 20.8.2004 19:46 Seurass muuten kun oli haasteteltu Anssia Vauhtiajojen jälkeen, ni Anssi oli sanonut uuden levynsä ilmestyvän 2006 keväällä. Huoh... Siihen tuntuu olevan tosi pitkä aika. Mutta jotain tollasta mäkin veikkailin.
marire 24.8.2004 14:55 Tässä ilmeisesti testataan meitä: kuka jaksaa pysyä fanina seuraavaan levyyn asti?
--Anssi fani-- 26.8.2004 12:43
marire Tässä ilmeisesti testataan meitä: kuka jaksaa pysyä fanina seuraavaan levyyn asti?


Mä olen ainakin saanut suuren Anssi- kipinän, sitä ei saa sammuttaa. Eletään päivä kerrallaan. Ei tätä pettymykseksi voi kutsua, mutta kyllä mä uutta Anssi Kelaa kuuntelisin mielelläni. :lol:
Mari 26.8.2004 14:33
--Anssi fani--
marire Tässä ilmeisesti testataan meitä: kuka jaksaa pysyä fanina seuraavaan levyyn asti?

Eletään päivä kerrallaan.


Juuri niin. Kai tässä ois taas jonkunlaisen kriisipalaverin paikka, ei sitä ennen ole ollut totaalista 1,5 vuoden taukoa, mikä kyllä saattais kertoa siitä ettei ihan totaalista taukoa ole nytkään tulossa. Vaikkei virallisia levyjä tai bändikiertuetta ole, niin kyllähän sitä aina jotain tapahtuu. Ellei Anssi ja muut foorumilaiset ihan maan alle kaivaudu.

Jos joku on menossa Tuuriin lähipäivinä, niin nyt alkaa olla viime hetket ilmoittautua, täällä on nimittäin jo pari viikkoa odottanut yksi täysi HK:n kuponki, jonka toimittaminen Kyläkauppaan on osoittautunut ylivoimaiseksi. Taitaa jäädä viimeinen keikka minultakin väliin.
keva 26.8.2004 16:10 a.
jassu 26.8.2004 17:37 Onhan tuo 1,5 vuotta tosiaan pitkä aika, mutta eiköhän tässä selvitä, tai noh sen näkee sitten...
Mä en ole oikeestaan ajatellut vielä koko taukoa, ehkä se todellisuus iskee päälle sitten jossakin vaiheessa.

Kai sitä jotakin haastattelua tai jotakin tulee tuon 1,5 vuoden aikana?
Ja kyllähän Anssi varmaan täälläkin käy.
Ja tuleehan se uusi levykin sitten ja ehkä mahdollisesti sinkku/sinkkuja ennen levyn ilmestymistä.

Ja sanotaan nyt tähän loppuun vielä, että arvostan erittäin suuresti sitä että Anssi tekee biisinsä itse.
Kyllähän siinä menee aikaa kun väsää itse biisit ja onhan se hyvä että Anssi saa vähän levätä ja pitää taukoa keikkailusta.
Mari 27.8.2004 12:53 voiko niitä keikkatallenteita laittaa liikenteeseen pikku hiljaa vai onko niiden sitten pakko tulla kaikki kerralla?

Jos tässä nyt puhutaan samoista keikkatallenteista, niin kyllä ne kaikki tulee suunnilleen kerralla. Ongelma ei ole se, etteikö niitä saataisi kopioitua, vaan se että originaalit eivät ole vieläkään täysin kopiointikunnossa. Juuri ilmaantui korjattavaa yhdessä levyssä, eikä kolmea muuta ole järkevää pistää eteenpäin ilman neljättä. Odottaminenhan on mukavaa! ;)

ja onhan se hyvä että Anssi saa vähän levätä ja pitää taukoa keikkailusta

Toivottavasti ehtii levätäkin. Onhan tuo levyjen työstäminen ollut kahden edellisen levyn kohdalla melkoista kädenvääntöä. Tuleekohan muuten nyt se bändilevy? (hehheh, näkis vaan) Ja jos mieli tekee heittää pari keikkaa johonkin väliin, niin se tuskin ketään haittaa...
keva 27.8.2004 14:38 a.
Laukkis 27.8.2004 18:44 No kyl mulla varmaan ainaki kestää fanius siihen asti. Kun on kestäny jo yli kolme vuotta ja tota toista levyäkin joutu odotteleen aika kauan, et oon aika ihmeissäni jos mun "Anssi-innostus" lopahtaa. Oon varmaan joskus maininnukin, et kerran yks löi vetoo, et mun Anssi-fanius lopahtaa jouluun mennessä (siis viime jouluun), mut eipä pitänt ennustus paikkaansa... :D
--Anssi fani-- 29.8.2004 15:49 Mä olen kyllä kannattamassa omien biisien tekemistä. Levyä jaksaa kyllä odottaa jos Anssi käy vastailemassa täällä ja voihan vanhojakin levyjä sivistää ja soittaa cd-soittimessa :wink: Milloin Anssin formula kausi loppuikaan? Ääh, on ollut niin paljon muistettavaa?
Trientale 29.8.2004 15:59 Formulaa ajetaan viimeistä kertaa tänä kesänä 4.-5.9. (siis ensi viikonloppuna) Ahvenistolla.
Mari 1.9.2004 14:33 Kevalle: Ymmärtää kyllä, mutta vasta toisella lukukerralla... Jotenkin vaan ekana tuppaa tulemaan mieleen projektin pitkittyminen kun tallenteista kysellään. Kun ne neljä sitten tulee, hankit joulupaperia ja teippaat jälkimmäiset kaksi levyä tiukkaan pakettiin ja annat sen jollekin varmaan säilöön jouluun saakka. Kyllä ensi vuodeksikin on jotain järisyttävää suunnitteilla. Sitä on kai suunniteltu jo koko tallenteiden lyhyen historian ajan...

Onko muuten kellään mitään käsitystä siitä, miksi täällä on nykyään kovin hiljaista? Onko koulunpenkki ja muu raskas raadanta ahmaissut porukan parempiin suihin?
Trientale 1.9.2004 15:05 Tuota hiljaisuutta olen minäkin viime aikoina miettinyt, foorumi on vaikuttanut aivan kuolleelta... Kaitpa ne opiskelukiireet (hah, mitkä kiireet..? Meillä on ainakin tämä alku sujunut toistaiseksi melko leppoisissa merkeissä... Mitä en toisaalta valita ollenkaan!) ja muut ovat vieneet aikaa, tai sitten kellään ei vaan ole ollut mitään asiaa... Tällaistahan tämä välillä on. Jospas tänne taas kohta eksyisi joku keskustelua herättävä aihe.. :)
marire 1.9.2004 15:10 se varmaan johtuu siitä, et mä pääsen tänne nyt joka päivä :D
jassu 1.9.2004 17:04 Täytyis vissiin keksiä jotakin jutunjuurta, kun on tosiaan ollut hiljaisen puoleista tässä viime aikoina :?
keva 2.9.2004 5:36 a.
Gimma 2.9.2004 7:50 Sen takia on hiljaista, kun jengi on masentunut keikkatauosta ja siitä ettei levyäkään ensi vuonna ole luvassa.
Norsku 2.9.2004 8:02
Gimma Sen takia on hiljaista, kun jengi on masentunut keikkatauosta ja siitä ettei levyäkään ensi vuonna ole luvassa.


Onhan se harmillista, mutta on maailmassa paljon muutakin kuunneltavaa ja nähtävää kuin Anssi.