Kommentit

  1. Koska olen laiska katselemaan videoita, nämä Videoblogit olivat jääneet minulla odottamaan jotain ”parempaa hetkeä” ja itse asiassa tässä iässä nyt jo malttaa odottaa sitä lopullistakin levyä tsekkaamatta jokaista pientä tiedonmurua siitä mitä on tulossa. Mutta kun just nyt jotenkin oli aikaa, niin…

    Valkeat vaatteet, kimalletta ja niittejä. Travolta ja diskopallo katossa. Lantio keikkuu kivasti. Mä olen vähän liian vanhan liiton naisia jotta disko uppoaisi, mutta toisaalta, olihan se Kaatua kuin puu lopulta oikein mainio tanssibiisi sillä edellisellä levyllä vaikka vaati useamman kuuntelukerran ennen kuin alkoi upota tajuntaan päinvastoin kun rokimmat vedot tai kauniit balladit. Mutta jos sulla on kanttia vetää ne kimallediskokuteet tosissaan niskaan, niin mikäs siinä, kiinnostuksella odotan lopputulosta.

  2. Näitä videoita on hillittömän kiinnostavaa katsella nyt, kun levy on tullut kuunneltua kymmeniä kertoja. :).

    Koska levyllä bassot on niin keskeisessä roolissa, voinet kai jossain suvantovaiheessa tehdä videopätkän eri biiseissä käyttämistäsi bassoista ja bassoriffeistä?

  3. Eilen Turun mahtavan keikan jälkeen tuli sielt ostettuu uus levy ja voe hyvää päivää kui mahtavasti päivä alkanu tän biisin tahdissa! Mahtavaa et teit tälläsen discobiisin.
    Tää on nyt heti noussu mun suosikiks! 🙂

  4. Tulipas monta mahtavaa sanaa 😀 mut se kuvaa fiiliksiä!

Roskapostin vuoksi vanhoista artikkeleista on kommentointi suljettu automaattisesti.