Forum 2002-2013

Satug 10.8.2004 9:25 Pyhä Unplugged -Kiitos Olipa Mato saanut tänä vuonna huippukaartin mukaan pohjoiseen. Kurun keikkasi, kamariorkestin johdolla ja samoin hotellin keikka, höysteensä Marzi ja Lenni, eivät jättäneet kyllä ketään kylmäksi. Isolla kädellä, KIITOS! Kyllä kannatti tänäkin vuonna mennä pohjoiseen täältä etelästä!
jjvirta 11.8.2004 5:39
Satug Olipa Mato saanut tänä vuonna huippukaartin mukaan pohjoiseen. Kurun keikkasi, kamariorkestin johdolla ja samoin hotellin keikka, höysteensä Marzi ja Lenni, eivät jättäneet kyllä ketään kylmäksi. Isolla kädellä, KIITOS! Kyllä kannatti tänäkin vuonna mennä pohjoiseen täältä etelästä!


Biisilistaa, kiitos !!!!

...'cause tramps like us keep on rockin' Jyrki
Anssi Kela 11.8.2004 8:23 Jassoo, nyt muisti joutuu kyllä koetukselle. Aittakurussa esiinnyin siis jousiorkesterin kanssa; kyseisellä ryhmällä oli kai joku nimikin, jota en muista. Biisit olivat:

1. Kaksi sisarta
2. Laulu petetyille
3. Harhaa
4. 1972
5. Mikan faijan BMW
6. Nummela

Illalla Hotelli Pyhätunturilla aloitin esiintymiseni yksin akustisella kitaralla varustettuna. Biisijärjestystä on huomattavan vaikea muistaa, mutta biisit olivat:

1. Murhaballadi
2. Kaksi sisarta
3. Laulu petetyille
4. Mikan faijan BMW

Muistaakseni tässä vaiheessa kutsuin lavalle lisää porukkaa ja sinne saapuivat Lenni-Kalle Taipale (keyb.), Marzi Nyman (guit.), Rami Eskelinen (dr.) ja A-P Anttila (bass). Keikka jatkui suunnilleen tähän tapaan:

5. Milla
6. Puistossa
7. Karhun elämää
8. Karhusaari
9. 1972
10. Nummela
11. Rva Ruusunen

Mainittakoon, että Karhusaareen ja Nummelaan saapui soittamaan myös Jussi Aaltonen haitaria. Jotenkin näin se meni. Kivaa kuitenkin oli! Marzi on kuulemma vaahdonnut vielä tälläkin viikolla kaupungilla miten siistiä oli päästä soittamaan Karhun elämää.
Trientale 11.8.2004 14:47 Kuinkahan suuri on mahdollisuus kuulla Karhusaarta keikoilla vielä tänä vuonna..? (esim. nyt perjantaina, pistähän vinkki korvan taakse.. :wink: )
jjvirta 11.8.2004 19:18
Anssi Kela Muistaakseni tässä vaiheessa kutsuin lavalle lisää porukkaa ja sinne saapuivat Lenni-Kalle Taipale (keyb.), Marzi Nyman (guit.), Rami Eskelinen (dr.) ja A-P Anttila (bass). Keikka jatkui suunnilleen tähän tapaan:


Tähän pieni rocktriviakysymys, myös Anssille itselleen :
mikä yhdistää Anssia, Marzi Nymania ja Mikko Kuustosta?

Sami ei saa vastata, häneltä olen tätä joskus kysynyt ja kertonut
vastauksen.

...'cause tramps like us keep on rockin' Jyrki
Satug 3.11.2004 16:14 Anssin keikka tulevana tammikuuna olisi mielenkiintoinen elämys, onkohan luvassa samanlainen keikka on kesälläkin?
Susa 5.11.2004 8:12 Pyhä vaikuttaa aika mielenkiintoiselta lomanviettopaikalta. Onkohan Anssin esiintymisestä ja ajankohdasta jo mustaa valkoisella, kun Pyhän sivuilla varataan oikeudet muutoksiin eikä muualla ole keikasta mitään? Vertailen tässä majoitusvaihtoehtoja ja mietin missä sukset ovat.
balisa 9.11.2004 15:49 Onko Anssi taas tulossa Pyhätunturille? Tietokone on ollut sökönä muutaman viikon, pitääpäs selata keikkafoorumia... jopajotakin??????
Kyllä se on totta joo.. kolme päivää tulisempaan pakkasaikaan. Nyt se riemuksi repes ja helmikuussa Hevi Levi.
Mitenkähän sitä oikein jaksaa remuta...
Hyvinhän se meni kesälläkin remuaminen.
Trientale 30.1.2005 18:37 Pitääpä udella, oliko foorumilta kukaan eilen Pyhällä? Ja vaikka saatankin aiheuttaa itselleni vakavia henkisiä vaurioita, niin pakko kysyä silti, että mitä biisejä oli ohjelmassa?

Yritin keksiä itselleni eiliseksi jotain mielekästä tekemistä, kuten jotain hyvää keikkaa, mutta eihän sellaisia täällä lähistöllä tietenkään ollut... Tai itseasiassa olisi ollut, R.E.M:n keikka olisi varmasti ollut mieliinpainuva kokemus, mutta silloin kun minä sen keksin, olivat liput olleet loppuunmyytyjä jo kauan aikaa... Olisihan sinne sitten ollut ylimääräisiä lippuja myynnissä tässä vähän aikaa sitten, mutta en kyllä olisi maksanut niin tyyristä hintaa lipusta sellaiselle paikalle, jolla "mahdollisesti on näköesteitä".
Tuo keikka olisi kuitenkin kiinnostanut jo ihan siksikin, että R.E.M:llä on keikkamuusikkona Ken Stringfellow. Olin miehen keikalla Tavastialla pari päivää ennen joulua ja se keikka teki erittäin suuren vaikutuksen, se oli ehdottomasti parhaita keikkoja, joita koskaan olen nähnyt! Stringfellow pystyi luomaan aivan uskomattoman tunnelman! Ja vaikka en entuudestaan juurikaan hänen tuotantoaan tuntenut, sillä ei ollut mitään väliä, vaan esitys todella veti mukanaan. Sen jälkeen olikin pakko tutustua miehen uraan tarkemminkin...

Mutta eilen tyydyin sitten lopulta hakkaamaan päätäni seinään, hokemaan jotain epämääräistä Anssista ja Pyhästä ja vetelehtimään neljän seinän sisällä tekemättä mitään järkevää... Kai sekin joskus on sallittua... :roll:
Mari 31.1.2005 9:34 Kai nyt iso-B oli Pyhän keikalla? Siellä oli kai taas jotain yhteissoitantaa muiden muusikoiden kanssa?

Minä en onneksi muistanut tuota tavoittamatonta Pyhän keikkaa, syystä että täälläpäin oli muutenkin harvinaisen vilkas rocklauantai. Sain lipun R.E.M.-keikalle tunti ja vartti ennen keikan alkua, mutta R.E.M. oli vain toissijainen esiintyjä, olihan lämppärinä itse BrainStorm, joka ei ole esiintynyt Suomessa sitten lokakuun 2001 ja se on ihan pirun pitkä aika. Hesarin Ilkka Mattilan mukaan "suuressa salissa, suuren lavan etureunaan ahtautuneena se oli enemmän sympaattinen kuin vaikuttava". Jesh. :D Kyllä R.E.M.kin oli oikein hyvä, Stipe peräti erinomainen. On jo ihan selviä vieroitusoireita. Pakko saada levy.
Sami 31.1.2005 19:51 Olisko Pyhän lauantaisesta keikasta mahdollista saada biisilistaa/raporttia?
marire 1.2.2005 16:00 Sama toive olis minullakin. Ja nyt kun päästiin pyytelyn makuun, niin olisko mahdollista saada studioraportteja uudesta albumista sitä mukaan kun on kerrottavaa?
balisa 1.2.2005 19:16 ainakaan tiedä höykäsenpölähtämää koko Pyhän keikasta. En ollut paikalla. Suolaset hinnat jos sinne olisi mennyt, olishan pitänyt tietty yöpyä, kuka sitä yön selkään niin huonossa kelissä ku oli, muistaakseni.
Kertokoon Anssi jos joutaa....ettei vaan ollut ralleissa Rovaniemellä?Häh?
Anssi Kela 2.2.2005 16:14 Palauduin juuri pohjoisesta yhdistetyltä työ- ja huviretkeltä. Lumilautailuakin tuli kokeiltua ensimmäistä kertaa ja nyt joka paikkaa jomottaa. Yritän silti hieman muistella viikonvaihteen tapahtumia.

Saavuin Pyhälle perjantaina ja vaikka esiintymiseni oli sovittu vasta seuraavalle päivälle, onnistui Lenni-Kalle houkuttelemaan minut yllätysvieraana lavalle. Nousin estradille kanadanhanhena nimeltä Reino ja soitin Lenni-Kallen bändin kanssa pari uudehkoa biisiä (Karhusaari ja Kaveria ei jätetä). Myöhemmin illalla innostuin vielä kiipeämään lavalle soittamaan orkesterin kanssa bassoa ja laulamaan Deep Purplen Child In Timen duettona Marzi Nymanin kanssa. Myös Rva Ruusunen sai ansaitsemansa tulkinnan... Jarkko Martikaisen ja Marzin kanssa rämpyteltiin pikkutunneilla Dylania yms.

Lauantain keikan avasin yksin akustisen kitaran kanssa. Muistelen hämärästi setin olleen suunnilleen tällainen (minkäänlaisia listoja ei tietenkään ollut):

Kaksi sisarta
Mikan faijan BMW
Laulu petetyille
Kipinöitä (pianolla, Marzi akustisessa kitarassa)
Älä mene pois (uusi biisi, sam. kok.pan. ku. ed.)

Tässä vaiheessa lavalle nousivat Marzin lisäksi myös Lenni-Kalle, Ape (basso) ja Toni (rummut). Keikka jatkui näin:

Milla
Karhun elämää
Puistossa
Uudet autot
1972
Nummela

Eli melko hittipitoisella setillä mentiin. Tupa oli täynnä ja tunnelma korkealla. Ilta päättyi lopulta melko usvaiseen Wild Thing -versioon. Minä lauloin ja soitin kitaraa, Marzi siirtyi rumpujen taakse Lenni-Kallen ja Apen tyytyessä omiin soittimiinsa. Myöhemmin soitto tosin jatkui vielä takkahuoneen puolella mm. Metallica ja Rainbow -tulkintojen parissa, mutta se onkin jo kokonaan toinen juttu...
op777 3.2.2005 9:10 Puoli litraa verta bootlegistä! :shock:

op777
Mari 3.2.2005 10:33 Onhan se hyvä että on vähän haastetta biisilistan kokoamisessa. Mahtaako tämä muistuttaa todellisuutta:
http://www.harhaa.com/aarrearkku.php?pa ... iemi280105

Ape on ilmeisesti sama kuin A-P Anttila? Kuka Toni, tuskin Wirtanen kuitenkaan? Osallistuiko Munck ja Irina mihinkään hupiin (muuten kuin lämppäreinä)?

kanadanhanhena nimeltä Reino
Jollain on välähtänyt. Tämän vois kuvitella liittyvän vaikka "Reinon" väritykseen ja tyyliin mäenlaskussa...

Uusi biisi kuulostaa oivalta lisältä tulevalle lälläriteemalevylle, onneksi on sentään pianobiisi, joita ei koskaan voi olla liikaa ohjelmistossa.
marire 3.2.2005 14:54 Mä taas luulen että se oli Toni Wirtanen.

Kuulosti aika hullulta meiningiltä, siis positiivisessä mielessä. Vielä kun pääsisi itsekin tuollaisille keikoille, niin olisi jotain kerrottavaa jälkipolville
Anssi Kela 3.2.2005 18:32 Mystiset Ape ja Toni ovat siis Lenni-Kallen bändin basisti Ari Pekka "Ape" Anttila ja rumpali Toni Porthén. Peten ja Irinan kanssa en viikonloppuna esiintynyt.
balisa 4.2.2005 11:12 vedä vertoja viime elokuun sessioon vaikka päällään yleisö olisi seisonut.
Keljuttaa vain tuo takkahuoneen hevipitoinen soitanto, kelle lienee siellä luriteltu, ei ainakaan tavalliselle rahvaalle.
Nooooooooooooooooooooooooooo kaiken korvaa L E V I . Ja halvemmaksi.