”KUULEEKO KUKAAN?” -KONSERTTI 24.9.

4.9.2008

Nuorille suunnattu mielenterveystyö saa oman tukikonserttinsa Helsingin Kulttuuriareena Gloriassa 24.9., jolloin Anssikin nousee jälleen kitaransa kanssa lavalle.

Konsertilla haetaan huomiota Nuorten Kriisipisteelle, josta 12-25-vuotiaat saavat akuuttia apua ja jatkohoitoon ohjausta ilman ajanvarausta ja kuntarajoitetta. Tavoitteena on alentaa huonosti voivien nuorten kynnystä avun hakemiseen ja viedä eteenpäin positiivista viestiä: vaikeuksista on mahdollista selvitä.

Illan aikana esiintyvät Anssi Kela, Von Hertzen Brothers, Jonna Tervomaa, Jenni Vartiainen, Olavi Uusivirta, Paula Vesala ja Mira Luoti, Eero Raittinen, Johanna Iivanainen & Eero Koivistoinen, Maarit Hurmerinta, Tuure Kilpeläinen & Timo Kiiskinen, K70- ja Vanhat Kurpat -kuorot.

Lippuja saa Tiketistä ja Glorian ovelta. Liput alle 25-vuotiailta 5 euroa ja yli 25-vuotiailta 15 euroa. Ohjelma alkaa klo 19 ja kestää klo 21:een.

Konsertti esitetään suorana TV1:ssä ja netissä YleX TV:ssä (www.ylex.fi). YleX:n nettisivuille tulee myöhemmin videoita ja kuvia konsertista. Myös radiossa käsitellään aihetta konserttipäivän mittaan ja illan X-Ryhmässä kuullaan live-esityksiä Gloriasta.