Forum 2001-2002

Normi 5.10.2001 12:31 Yleistä höpinää Tulin tarkastamaan, josko sivuille olisi tullut jotain uutta, ja yllätys oli melkoinen kun huomasin sivujen täysin uudistuneen. Itse kirjoittelen usein Zen Cafe -foorumiin, ja olin ajatellut ehdottaa tänne samanlaista, tosin en ollut aivan varma (enkä ole vieläkään) syntyykö yhden levyn perusteella sellaista fanikuntaa, joka kirjoittelisi aktiivisesti palstalle, mutta toivotaan! Ja Anssille vielä, että kolumnisi loppu on kyllä loistava! Kyllä ainakin kerran päivässä pitäisi nauraa kunnolla, ja tänään tuo on sitten saavutettu. Ja se on totta enhän minä valehtele
Julia 7.10.2001 12:37 Nyt mä ryntään lukemaan. Sen. Missä missä?

Julia
Anssi Kela 7.10.2001 23:55 quote:
Itse kirjoittelen usein Zen Cafe -foorumiin, ja olin ajatellut ehdottaa tänne samanlaista, tosin en ollut aivan varma (enkä ole vieläkään) syntyykö yhden levyn perusteella sellaista fanikuntaa, joka kirjoittelisi aktiivisesti palstalle, mutta toivotaan!


Tervetuloa mukaan! Yllättävän hyvin ihmiset näyttävät jo vajaassa viikossa aktivoituneen kirjoittelemaan. Itse toivoisin, että tästä syntyisi ajan kanssa oma yhteisönsä, joka myös keskustelisi keskenään, eikä kaikkea aina osoitettaisi ensin minulle. Täytyy antaa tälle foorumille tietysti aikaa kehittyä. Näin aluksi vaikuttaa siltä, että kävijöitä on liikkeellä kiitettävästi, mutta yhtään varsinaista keskustelua tänne ei ole vielä syntynyt. Toivon vain, ettei tämä foorumi tukehdu heti alkuunsa lukuisten yksittäisten pikkuviestien painon alla.

sk 17.10.2001 20:47 Tää on hyvä mesta!Ja voi keskustella muiden
fanien kanssa.
--------
Esim.
Anssi ON HOMO!(Ei taida tietää,et Anssilla on vaimo?)
--
Musta tuntuu,että toi on ite homo
--
Niin,tai ainakin se toivoo,että Anssi on homo...
--
--
Tai ainakin jotenkin se keskustelu meni...
JEE!..ANSSII KELAA IIS THEE BEEST...!

saara 18.10.2001 20:16 quote:
Esim.
Anssi ON HOMO!(Ei taida tietää,et Anssilla on vaimo?)
--
Musta tuntuu,että toi on ite homo
--
Niin,tai ainakin se toivoo,että Anssi on homo...
--


just noin se meni

nimimerkillä: yksi keskustelijoista