Forum 2001-2002

Mari 18.7.2002 14:40 Radiossa Lehden tv- ja radiosivulta hyppäsi silmille Anssin kuva ja vieressä puhuttiin Kaustisen kansanmusiikkijuhlista, joista tulee radio-kooste tänään torstaina 18.7 Radio Suomi klo 23.09-00.00. Ei siinä ajassa kai mitään ihmeitä ehdi tehdä, mutta kuunnelkoon ken uskaltaa. :) (Tai muistaa...) Muuten, tuossa puolen päivän jälkeen tuli mafialta Cashmirin Better Than Me! Nekin siellä radiossa on tainneet seota tässä helteessä. Kuulosti kyllä hienolta.
Mirana 18.7.2002 18:57 Onks muuten teistä joku joskus ollu Kaustisilla? Meen sinne ja voisko joku valistaa mua, että mimmone paikka se?
Mari 19.7.2002 2:26 Kaikki on yhtä suurta huijausta sanon minä! Ei taaskaan sanaakaan odotetusta aiheesta, tai sitten minulla on edelleenkin käsittämätön tuuri. Tulipahan kuunneltua puolella korvalla kaiken maailman vingutusta... :) musiikkia siis. Ja se muuten kestikin yhteen eikä 00.00aan, mutta siitä tiedosta tuskin on kellekään mitään iloa.
Toivottavasti joku joskus uusiokäyttää tätä äärimmäisen turhaa otsikkoa jollain älykkäällä tavalla.

Niin, tuosta Kaustis-jutusta, siitä paikasta löytyy ihan nettisivukin, oiskohan www.kaustinen.fi ?

muu 19.7.2002 2:49 Jåå tiäzä tosi törkeetä. Sätiö Suomi on siis täydellinen junttisätiö, eihän siellä ny mitään Anssia voi soittaa!=O Oli kyllä aika mielenkiintosta musiikkia mitä mä ny jaksoin kuunnella...=P Olikohan se just toi kanava missä joku kirjakieltä puhuva toimittajarouva soitti jollekki herralle ja he sitten keskustelivat puoli tuntia jostain pihan pikkulinnuista... Tattis Marille silti vinkistä...

----------------------------------------------------
Täh, miten tähän muka saa oman nimmarin!?
Mari 19.7.2002 3:14 keskustelivat puoli tuntia jostain pihan pikkulinnuista..
Missä MISSÄ!? :D
Eikun se oli se kanava, jossa lähetykseen soittaneet kansalaiset kertoivat että kyllä Matti ja Teppo toisivat voiton kotiin Euroviisuista, ja sekin oli niitä järjellisempiä ajatuksia....

Mirana 19.7.2002 19:02 Sori, että vaihdan taas puheenaihetta, mutta kiitti Mari kyllä sieltä sivuilta jotain löyty!!!


Mari 30.7.2002 10:04 Jatketaanpas tätä soppaa...

Tänä aamuna Mafialta kuului taas kummia. Ensin kerrottiin Matti Nykäsen tehneen singlen Elämä on laiffia ja kuulemma koko levykin on suunnitteilla! Ja Matti-siideriä on myyty jo 200000 pulloa. (Sehän ohittaa Nummelankin!) Että on ilmeisesti brandilla jotain arvoa...

Sitten siirryttiin viereiseen uutiseen (lukivat Iltiksestä) jossa kerrottiin että Anssi Kela vetäytyy julkisuudesta. Kotiin Nummelaan luomaan uutta vai miten se nyt meni. Eli ihan loma vaan, ei levyntekoa. (?) Ja Juuso&Peltsi viisasteli että seuraavan levyn nimeksi tulee varmaan Nummela taas Nummela nyt tai Vielä Nummela. Ja sitten väitettiin että vielä on 5 keikkaa jäljellä ennen taukoa... laskuvirhe? Mutta ethän Anssi meitä tänne yksin jätä... BUAAAAH!

Mihin tämä maailma on menossa!!?? Syksy tulee, koulut alkaa, keikat loppuu, Anssi katoaa, Matti Nykästä soitetaan radiossa... a-p-u-v-a!