Forum 2001-2002

Tiiuska 26.7.2002 14:28 Anssihan on viisas mies! Lueskelin tässä sitä Nummela kirjaa,ja se oli tosi hyvä!Kun luin kirjaa, mieleen tuli monia kysymyksiä... Kun aloit tekemään Nummela-levyä kirjoititko samaan aikaan päiväkirjaa?Vai ajatelitko kenties että nyt kirjoitetaaan ajatukset ylös ja sitten tehdään faneille kirja :)?? Sitten, olen mietiskellyt,että onko nykyään siellä Nummelan harjulla kova tungos öisin? Siis kertyykö fanaattiset fanit harjulle odottamaan sinua?Jos musa bisnes ei tuota tarpeeksi rahaa olen kehitellyt sinulle kannattavan bisnes idean!Voisit myydä matkoja nummelaan ja antaa kierto kävelyn juuri tällä samaisella harjulla?!! Ja kierroksen jälkeen voisi vierailla kotipihallasi.. ??!! Tai ehkä juuri tämän idean toteuttavat monien vuosien päästä omat lapsesi!!?? Kannattaako alkaa jo säästämään sukanvarteen rahaa uutta levyäsi varten, eli selkokielellä ilmaistuna KOSKA UUSI LEVY ILMESTYY?!! :) Jatka samaan malliin! :)
Mirana 26.7.2002 17:50 Anteeks, että annan negatiivistä palautetta, mutta silti, vaikka Anssi nyt lopettaiski (mutta toivotaan, ettei lopeta) niin kyllä se silti jäis maidän sydämmiimme ja sillai, niin arvaas muuttaisko jotkut fanit niitten pihaan, mutta Anssi lapsilta se olis aika hyvä juttu!!!

Sarianna 26.7.2002 19:34 Minä sain viime jouluna sen kirjan, ja vielä neljäsosa on lukematta... Sillä aikaa olen kerennyt lukea HP kirjoista Viisasten kiven 14 kertaa (viidestoista kerta meneillään), Salaisuuksien kammion 3 kertaa, Azkabanin vangin ja liekehtivän pikarin yhden kerran molemmat, Syntymämerkin, Onneli ja Anneli 1-2-3 (kolme kirjaa samassa), Suunnileen 30 lasten kirjakerhon kirjaa... Ja useita muita kirjoja, sillä kirjasto on käytetyin kulttuuripalveluni... =) Ja monta on tullut aloitettuakin.

- HoMmA hAnSkAsSa, Ja HaNsKaT hUkAsSa -
Fani-90 26.7.2002 23:24 Mä oon lukenut Nummela kirjan ainakin 5 kertaa...Luin sen viimeksi ehkä kuukausi sitten,kun en oo ennättänyt lukea sitä,kun oon lukenut muita kirjoja...Ehkä meen kohta lukemaan Nummela kirjaa.

Fani-90
Mari 27.7.2002 2:09 Siis kertyykö fanaattiset fanit harjulle odottamaan sinua?
Ihhahhahaaa... :D Hauska ajatus! Eikö tehtäis foorumin yhteinen kesäretki harjulle? Yöllä tietenkin. Vois kyllä käydä niin että hurja hurtta Kusti kävisi kimppuun ja sitten vierittäis sitä kuuluisaa harjua alas ja eksyttäis pimeässä pahimmassa tapauksessa jonkun nummelalaisen pikkujulkkiksen takapihalle, sitten se soittais poliisit ja pian siellä Nummelassa ei nukkuis enää kukaan ja seuraavana aamuna lehdessä olis joku hämärä kuva jostain joukkiosta, joka juoksee housunrepaleet lepattaen metsän pimentoon... :D ja hetken he ovat legendaa! Hihhih. (Ehkä pitäsi välttää näitä yöllisiä nettivierailuja?!)

Niin joo. Minun piti kirjoittaa että luin myös Nummela-kirjaa toissapäivänä kun etsin Puistossa-demon äänityspäivää. Jotain 14. ja 19.12 2000 väliltä. Jummi että se kuulostaa niin hyvältä! Yritin (aika heikosti) soittaa jotain sinnepäin, mutta päädyinkin opettelemaan BMW:n demon kitarointia. Kuulosti ehkä parhaalta soitannalta mitä olen saanut irti kitarastani! :P

Ja levyrahojen säästämisestä Tiiuskalle. Jos aloitat nyt ja laitat sukanvarteen 10-20 snt(?) joka päivä niin eiköhän rahat ole koossa kun levy ilmestyy. (Ehkä.......?)

nasu 27.7.2002 17:40 Kesäretki harjulle vois oikeestikki olla aika jänskää..
..mut jää varmaaan vaa haaveex!!

Nasu
Tiiuska 27.7.2002 17:52 MARI!!Todella hyvä idea! :) *hih* ja hauska!KANNATETAAN!mutta se harjulta putoaminen on liika pelottavaa ajateltavaa! :) mutta hei, jokainen julkkis tarvii fanaattiset faninsa! :)
kiitos muuten rahan keruu vinkistä! täytyy aloittaa jo tänään!!!

Sarianna 27.7.2002 20:40 Pitäsköhän minunkin ruveta säästämään sukanvarteen? hmmm... varmaan? En yritä sitten matkii sua Tiiuska, mutta kun tuo on niin mukava ajatus! Olisipa mulla edes yksi pariton sukka! Vaikka onhan niitä useampiakin... =)

- HoMmA hAnSkAsSa, Ja HaNsKaT hUkAsSa -
Tiiuska 29.7.2002 17:49 No minähän voin vaikka sulle parittoman sukan lähettää!!
mutta,mitäs jos kanniskelisit niitä kolikoita kokoajan sukanvarressasi??!!
voihan niitä rahoja alkaa keräilemään vaikka tähän hyvin kuuluisaan pöytälaatikkoon ?? =)


Mirana 29.7.2002 20:49 Taikka kinuat sitten kun se levy ilmestyy muutaman kuukauden viikkorahat etukäteen!!! =)
Sarianna 30.7.2002 14:21 Voi kun saisinkin viikkorahaa... :( Mutta no, enää ei huolta! Pystyn itse ainakin viisi egee ilmeisesti säästää... EHKÄ sillä sain juuri 20 euroo........ Mut en mää oo varma onko se seteli mun?

- HoMmA hAnSkAsSa, Ja HaNsKaT hUkAsSa -
Fani-90 30.7.2002 17:12 Heh,heh!Mä saan viikko rahaa!

Fani-90
Mirana 30.7.2002 19:56 Emmä mäkä saa viikkorahaa, mutta en mä oo silti ikinä omia varojani ylittäny pahasti ja jos muutama lantti puuttu mun vanhemmat lainaa, mutta kyllä mä tunnollisesti maksan takasin!!
Sarianna 31.7.2002 14:13 Uuh... no kyllä minäkin saan aina karkkirahaa jos tartten, ja jos teen niinkun kotitöitä siin saan yleensä 2-5 egee :)

- HoMmA hAnSkAsSa, Ja HaNsKaT hUkAsSa -