Forum 2001-2002

keva 7.9.2002 19:39 taitaa olla kevan aika lähtee Joo, taitaa olla mun aika teitä tääl vituttamas olla ohi. Tää vaan tuntuu turhalta, koska täällä on ne tietyt jutut ja kaikki on muutenki täysin paskaa. Tai ei täysin, tuntuu vaan siltä. Anssille mä toivotan hyvää jatkoo ja pyydän anteeks kaikki paskoi tekemisiini. Muut on ihan sama mitä ne tekee. ..*ulkona*..
Balisa 8.9.2002 8:30 Kun tuuli käy hänen ylitseen, häntä ei enää ole!! Kuten ei kohta Anssiakaan!!! Kävisi edes sanomassa että hengissä ollaan koska ilmiselvästi jokainen hänen lausumansa lause tai kirjoitus saa aikaan viestipilven...muutem kuivuus uhkaa tätä keidasta ja kamelit jättävät erämaan rauhaan ja kun päättyvät pitkospuut ja on kaukana kaikki muu..kuka rinnallas ruikuttaa, menkööt kuka lie..

Anssi Kela 8.9.2002 21:05
Juu, kovasti on viime aikoina ollut hiljaista ja vaikea on minunkin tyhjästä puhua. Varmaankin syynä on keikkojen loppuminen ja muutenkin hiljainen kausi, mutta osaltaan lienee vaikuttanut myös se, että tämä foorumi on luvattoman usein ollut pois pelistä teknisten ongelmien vuoksi. Toivottavasti tämä tilanne korjaantuu.

Ja onhan näitä kuivia kausia ollut ennenkin. On ollut aikoja, jolloin olen jo luullut keskustelun lopullisesti hyytyneen, mutta sitten on taas jostain tullut uutta sytykettä. Toivottavasti voisin tarjota tällaista sytykettä jo ensi viikolla...

erkki 9.9.2002 8:24 älkää masentuko,on sitä parempaakin tekemistä kun netissä pyöriminen, menkää vaikka ulos lenkille haisteleen raitista ilmaa, kyllä sitä taas piristyy kun huomaa ettei elämä ole pelkkää internettiä ja chättiä.

erkki latva
muu 9.9.2002 8:35 ettei elämä ole pelkkää internettiä ja chättiä.
=O Eikö? No ei meillä kyllä sitä elämääkään oo...=DD Nojoo, joskus tuntuu että elämä=koulu..=Q

Edited by - muu on 26/02/2003 21:05:00
Balisa 9.9.2002 9:55 Toivottavasti ei ole kovin riskialtista sytykettä sillä näin kuivan kauden jälkeen voi suurpalon vaara olla olemassa.
Metsäpalo varoitus on annettu Anssin sivuille!Edited by - balisa on 09/09/2002 10:04:20
JMN 9.9.2002 10:25 Tämä foorumi on kyllä viime aikoina heittäytynyt poikkeuksellisen hankalaksi luonteeltaan: ei taho toimia sitten millään kun sille päälle sattuu! Onhan se toki aiemminkin temputellut, mutta sitä on yleensä selvitty sillä että sulkee sen ja avaa uudelleen. Van eipä enää, saattaa mennä tunti- tahi päiväkausia ettei tänne pääse. Mikähän lie?

Ja hei hei Keva. Mutta en minä kyllä edelleenkään ymmärrä tuommoista mentaliteettia että täytyy toitottaa lähtevänsä ja kerta laakista lopettaa (jos lopettaa) foorumilla käyminen. Pitää vaikka pitkän tauon jos ei innosta, ja käy katsomassa joskus josko on jotain innostavaa, osallistuu sitten keskusteluun jos siltä tuntu. Muuten käypi kuin The Wholle. Joka kiertue on muka viimeinen mutta vaikka basisti kuolisi niin silti jatketaan!

JMN
Balisa 9.9.2002 10:34 Pitäähän sitä ystävilleen sanoa että hei, hei.. (sama se mulle, mikään ei pidä paikkaansa koskaan). Jos tuntee kuuluvansa johonkin voi jättää hyvästit.
Laskethan sinäkin seppeleen haudalle ja toitotat sillä että hyvästi!
Älä moralisoi!

JMN 9.9.2002 10:40 Tottapa totta, mutta kuolema on lopullinen, tietääkseni. Useimmille ainakin. Foorumille voi aina palata. Kun peruskoulu loppui en hyvästellyt kavereita vaan sanottiin toisillemme että nähdään taas. Ja lukioonhan suurin osa luokkalaisistani tulikin.

JMN
Balisa 9.9.2002 10:43 No se riippuu kevasta lopettaako vai ei. Antaako, kestääkö kantti palata takaisin kevana vai muuttaako nikkiä? Jos keva hautasikin kevan ja palaa takaisin jonakin muuna. Laskekaamme seppele?Mistähän se johtuu, että olen aina päässyt näille sivuille mutta joskus foorumi osio on tökkinyt jonkin 16 tuntia muttei koskaan vuorokautta...

Edited by - balisa on 09/09/2002 12:07:08
Sarianna 9.9.2002 13:05 no voi räkä....

Kíssakoira-agentti, siiamilais, |top secret| narttu, narttu, koiravaltio, kissakoira 556 salamannopeus (tarvittaessa valonnopeus). <--- tärkeimmät.
Mari 9.9.2002 17:03 Voih.. No, toivotaan että täällä joskus nähdään otsikko kevan paluu! Kun tuo armeijatyyppikin kävi piipahtamassa... armeijahan yrittää tehdä pojista miehiä mutta taitaapa foorumivieroitus olla vieläkin kovemman työn takana. :)

on sitä parempaakin tekemistä kun netissä pyöriminen
EI KAI???!!! Kunnon nettigurujenhan kuuluu nauraa räkäisesti kaikille jotka käskee hankkimaan elämän. (Minulla on muuten käytössäni juuri nyt lähes kokomusta tietokone! Huuu... vähän on pelottava!)

Niinnojoo.. aikaa voi käyttää järkevästi vaikka jonottamalla aitojen hardcorefanaatikkojen seassa Manic Street Preachersien lippuja kahteen eri myyntipaikkaan yhteensä lähes 2,5 tuntia maanantaiaamuna ennen klo 11:ta ja sitten vielä maksaa siitä hyvästä. Myynnissä oli ilmeisesti vain n. 350 lippua! Ja niistäkin melkein puolet myytiin salakavalasti puhelimitse ennen Lippupalvelun aukeamista...

Gimma 10.9.2002 7:33 ...Toivottavasti voisin tarjota tällaista sytykettä jo ensi viikolla...

mitä mahtaa tällä tarkoittaa Hän?

Sami_ 10.9.2002 21:47 On se kumma, ettei noita vikoja saada korjattua, kun niitä on esiintynyt jo niin pitkään, ainakin alkuvuodesta lähtien. Mullakin tulee silloin tällöin (joskus useita kertoja viikossa) virheilmoituksia, kun pyrkii foorumille. Pääsivu kyllä yleensä tulee näkyviin, mutta foorumia kun klikkaa, niin tulee vain valkoinen ruutu, jossa on virheilmoitus. Yleensä noi viat ei kestä kovin kauaa, yleensä muutaman tunnin päästä pääsee tai viimeistään seuraavana päivänä. Mutta harmillista se on silti. (Toisaalta joskus on pitkiäkin ajanjaksoja, jopa useita viikkoja, ettei ilmene mitään ongelmia.)

Se on selvää, että välillä foorumilla on hiljaisempaa ja välillä juttua riittää enemmän. Vaarana on se, että jos täällä on kovin pitkään kovin hiljaista, niin jotkut tekevät siitä sen johtopäätöksen, ettei täällä enää tapahdu mitään ja lopettavat foorumin seuraamisen kokonaan eivätkä sitten enää oo kuvioissa mukana, kun foorumi taas vilkastuu.


pikkukylän tyttö 11.9.2002 18:45 on se vaan surullista.. foorumilaiset jättää tän paikan yks kerrallaan, eivät sentään niinkun rotat uppoavasta laivasta.. Mutta yksi on ja pysyy! MINUA täältä ei saa lähtemään! Vaikka menis joskus pitkiäki aikoja etten käy, niin se ei tarkota, että mä oisin jättämässä teidät.

Ja mulla ei oo ikinä ollu minkäänlaisia teknisijä onkelmija tän sivuston kanssa.. Se taitaa olla harvinainen ilmiö..?...paha ei juossut karkuun kuin nurkan taa...
touho 20.9.2002 11:57 Heehee. Taas tuli pidettyä taukoa. Ehkä sitten, kun saamme uuden levyn, elämä taas hymyilee :-) Kaikkialla joskus käy näin.

Fani-90 26.9.2002 13:17 Mä en oo päässyt moneen viikkoon,kun ei oo toiminut tämä sivu,eikä moni mukaan sivu ja en oo jaksanut käydä kirjaston koneella...Nyt pitäs vaan jaksaa lukea paljon viestejä täältä...

Fani-90