Forum 2001-2002

erkki 13.9.2002 17:39 radiohaastattelu tuo perhoset takaisin Tässä sitä valmistaudutaan radiohaastatteluun. ON meinaan vähän hutera olo ja jännittää niin prk... Mitenköhän noihin voisi ikinä tottua. Ei ole varmaan helppoa olla julkkis, esim. Anssi Kelan pöksyissä. Mut jos mulla on oikee puhelinnumero ja uskallan soittaa, niin haastattelu kuuluu tänään jossain välissä klo 19-21 dalux fm radiossa hollannissa ja ympäri maailman netissä. Ja tänään on perjantai kolmastoista... erkki latva
erkki 13.9.2002 17:41 eikun siis 19-22 oli tuo aika :)

erkki latva
Mari 13.9.2002 19:46 Oi voi.. sympatiat ovat puolellasi! Radiossa törveltäminen on kauhea kokemus ja varsinkin jos jännittää niin siinä onnistuu, mutta ei se niin vaarallista loppujen lopuksi ole, nauraa vain itselleen niin pahimmastakin paikasta selviää aika ehjin nahoin.
Ja sinähän olet se joka asiasta jotain tietää, sinua ne haluaa haastatella, koska sinä osaat sanoa jotain, sinä suuri rokkitähti. :)
(Eiks sellaset tiedä kaikesta kaiken?)

erkki 13.9.2002 22:04 No täytyy sanoa että tunsin itseni pieneksi koulupojaksi kun yritin saada yhteyttä kyseiseen radioasemaan. Tottakai minulla oli väärä puhelinnumero, siinä mielessä että siitä puuttui hollannin suuntanumero. Mutta loppujen lopuksi kaikki meni ihan hyvin ja ne soittaa meidän biisejä siellä seuraavat kaksi kuukautta :)

erkki latva
Mörri 14.9.2002 3:57 No on se aika kumma jos jonkun aikuisen ihmisen elämä sortuu siihen että chatissa siten niin hirvittävän ilkeitä ihmisiä, että he eivät mielellään kuuntele kun heitä sanotaan paskoiksi ym. Tosin ne hiivaperse- ja punapersepaviaani-nimitykset oli jo lähes hauskoja.

Ja lopuksi sanoit nauttivasi tuosta buttuilusta ja siitä että sait kerrankin jotain vastinetta buttuilullesi. Niin että onko täällä takana nyt joku pointti vai turhaanko horiset? (balisa-suomi-balisa-kirjaa taas tarvittais...)

~Kaaokseni on hallinnassa~
erkki 14.9.2002 8:17 Toi mörrin kommentti ei sitten mitenkään liity aiheeseen eikä muhun. Miks pitää kirjotella tollasii ihme kommentteja mitkä ei kuulu otsikkoon mitenkään?

erkki latva
Gaucho 14.9.2002 11:58 Lieneekö Balisa jättänyt tänne viestin ja sitten sen poistanut otettuaan lääkkeensä? =)

--And my name is Rick Emerson--
Balisa 14.9.2002 12:20 Mörri kestää.. rrrrrautaaa!!! Siinä on kuulkaa ihminen, isolla IIII:LLÄ

Joo, siinä viestissä keräilin haaviin Levi-perhosiani mutten saanut niitä kiinni koska ne näyttävät sekoavan tuon Kelan akustisen konsertin kanssa, jota kateuksissani en päästäisi ketään kuuntelemaan.
Siinä syy Mörrin kommenttiin ja minun mesoaamiseeni.. kateen paska olen ja sillä sipuli jos joku nyt aamulääkkeeni oton jälkeen tajuaisi jottain. Yö on niin saatanan musta lepakko..hehehe

Edited by - balisa on 14/09/2002 12:35:26
Anssi Kela 14.9.2002 12:58
Erkille rohkaisuksi sanottakoon, että noihin haastatteluihin muodostuu melko nopeasti rutiini, jonka jälkeen niitä ei enää osaa jännittää. Muistan hyvin ensimmäisen radiohaastatteluni sooloartistina (Pekan ja Suden kanssa tuli tietysti aikoinaan annettua paljonkin haastatteluja, mutta niistä oli tässä vaiheessa jo vuosia). Melko tarkalleen kaksi vuotta sitten Jyri Kataja-Rahko (oikeinkirjoitus?) Radio Keskisuomesta soitteli ja kyseli kiperiä vastikään ilmestyneen Mikan faijan BMW -sinkun tiimoilta. Menin aivan puihin ja puhumisesta ei tahtonut tulla yhtään mitään! Ajatus katkeili kesken lauseen ja tuli kiusallisia hiljaisia hetkiä...

Vielä kamalampi oli oikeastaan seuraava haastattelu: jouduin vierailemaan Radiomafian aamupäivän ohjelmassa kitarani kanssa ja minun piti puhumisen lisäksi peräti soittaa ja laulaa suorassa lähetyksessä! Arkistoissani on tallenne kyseisestä lähetyksestä ja kyllähän siitä minun laulustani kuulee, että kaveria jännittää niin perhanasti!

Seuraava kynnys olikin sitten esiintyminen televisiossa kun jonkin aikaa tästä eteenpäin minua haastateltiin Jyrkissä. Jälleen kipsasin aivan vietävästi...

Mutta näiden jälkeen haastatteluja onkin sitten tehty satoja ja nyttemmin perhoset ovat muuttaneet pois mahastani (ovat kai sitten siirtyneet Erkin kiusaksi?). Se on tavallaan säälikin, sillä kuuntelun juuri pari viikkoa sitten joitakin radiosta nauhoittamiani vanhoja haastattelujani (nykyisinhän noita ei jaksa enää edes nauhoitella...) ja totesin, että alkuaikoina annoin mielenkiintoisempia haastatteluja! Ehkä se johtui juuri siitä jännityksestä, jonka vuoksi mietin aika paljon etukäteen mitä haluan sanoa. Nykyisin heittelen haastatteluissa lonkalta vain sitä rutiininomaista perusjargonia samat jutut haastattelusta toiseen... Tältä ei tietenkään voida välttyä silloin kun tehdään vuoden sisällä satoja haastatteluja.

Mörri 14.9.2002 13:19 Juu, sorry tosiaan erkki tuo välikommenttini, vastasin tosiaan Balisan katkeraan viestiin, joka sittemmin on näköjään poistettu.

~Kaaokseni on hallinnassa~
Mari 14.9.2002 16:02 Huuuu.. ihan tulee kylmä hiki kun ajattelee moisia...
Mutta toivotaan Erkille vielä lisää hermoiluhetkiä. Ja kyllä luulis niitä perhosia Anssillekin riittävän!

Nimim. Kerran vedetty yllättäen matto jalkojen alta suorassa lähetyksessä, jota kuunneltiin ulkomaillakin netin kautta.
Terveisiä vaan Juntusen Jampalle, joka osaa piinata viattomia ihmisiä viimeiseen hetkeen saakka. Varokaa Mafian nettiagentteja.

erkki 16.9.2002 16:59 Kiitos Anssille rohkaisevista sanoista, niitä tarvitaan taas kun tulee seuraava haastattelu. Mitä enemmän tuota edellistä haastattelua kuuntelee (me nauhotettiin se) sitä hirveemmältä se kuulostaa mun osalta. Olin ihan kipsissä ja naurahtelin omituisesti. Lopussa kun piti sanoa omalla kielellä (suomeksi) lekkere weekend med Erik van Vliet, sanoin englanniksi jotain: This is eric.. I love to eh.. listen to eh.. Lekkere weekend med Eric.. heh heh. Kyllä oli noloa. Muuten tuli puhuttua ihan asiaa, mutta lopussa tuli tuo paha kömmähdys. Mutta loppu hyvin kaikki hyvin. Nyt saadaan meidän levy muillekin radioasemille hollantiin ja ehkä myös yhdelle hittiasemalle New Yorkiin.
http://personal.inet.fi/musiikki/velderado

diamonds are forever