Forum 2001-2002

elukka 16.9.2002 18:06 Jensuun keikka jutskaa moi Anssi ja muut!!!! miks ei oo siitä joensuun ravintola tempon jutusta keikka päiviksessä yhtään mittään????? oisitko muute tulossa joskus uuestaa joensuuhun??? pliis! elukka
pikkukylän tyttö 18.9.2002 16:24 Ehkäpä Tempossa ei (ainakaan ikärajattomalla keikalla) ollu fiilikset niin korkealla, että siitä suuremmin ois kirjottamista... Jotenki vaan tuntu, että porukka ei ollu täysin kybällä mukana.. Oli niitä poikkeuksiakin (minä mukaanlukien) mutta ehkä porukka ei vaan oikein tajunnu asiaa...No, suurin osa yleisöstä oliki semmosta 7-12-vuotiasta nappulaa jotka oli tullu äitinsä/tätinsä tms kanssa.
Oli siel kyllä yks nuorehko isä, jolla oli kaks tai kolme lasta mukana. Isä jammas kybällä mut penskat ei oikeen näyttäny nauttivan.. mut ne oli kyl jotain ikäluokkaa 5v. En sit tiiä...

...paha ei juossut karkuun kuin nurkan taa...
elukka 18.9.2002 18:17 moikkis taasen!!!

mä olin kyllä ihä yli kybällä kaverini kaa siel ikärajattomalla keikalla tempossa että turha murista...
ois siitä kyllä voitu jotai kirjottaa...
ottakaa kantaa...


elukka
Mari 18.9.2002 18:59 Eihän läheskään kaikkia varsinkaan viime kesän keikkoja ole kommentoitu yhtään mitenkään, ainakaan tuolla keikkapäiväkirjan puolella. Taitaa olla vain juhannus ja jotain muita rippeitä. Ja keikkojahan oli ties kuinka monia kymmeniä, joten ei se ole mitään henkilökohtaista syrjintää Joensuun keikkaa kohtaan kun siellä ei siitä mitään lue.
Mutta katso tuolta Keikat-osiosta, ehkä sieltä löytyy jotain. Tai kokeile jotain hakusanaa. (Hae on tuolla ylhäällä.)

Oli siel kyllä yks nuorehko isä, jolla oli kaks tai kolme lasta mukana. Isä jammas kybällä mut penskat ei oikeen näyttäny nauttivan..
Hehhehhe... sivistystä ja kulttuuria pikkuisille. )