Forum 2001-2002

Gaucho 4.10.2002 12:45 Lainaus vuosien takaa Ao. osoitteesta, n. sivun keskilaidasta, löytyy formula-aiheinen kuotaatio, jonka kirjoittajan joku saattaa tunnistaa. http://www.geocities.com/jhulmi/matti.htm --And my name is Rick Emerson--
JMN 4.10.2002 14:54 Eehehehehehehehehehe...khihihihihiiihhihhihihihih...RUAHAHAHAHAHAA! Voe mahoton, ei pitäisi tuollaisia mennä tietokoneluokan koneella katsomaan, ihmiset katselevat oudoksuen kun täällä kikattelen...vaan on se Kyllönen kyllä nero. Takasin Maikkarille juontamaan sen tahdon ma!

JMN
Anssi Kela 4.10.2002 20:16
Nuo maanmainiot kyllismithän olivat alunperin legendaarisen ja jo aikaa sitten edesmenneen Varikko -saitin antia. Tuli joskus itsekin aktivoiduttua ja lähetettyä muutama naseva Kyllösen lausahdus. Jostain syystä sivujen ylläpitäjä kuitenkin muutti meilini sisältöä ja julkaisi lähettämäni herkkupalat pahasti runneltuina. Esim. Kyllönen ei koskaan käyttänyt niinkin rujoa ilmausta kuin jumalauta. Mikäli muistini palvelee oikein, niin Matin voimasana oli huomattavasti miedompi jumankauta.

erkki 4.10.2002 20:36 Olin joskus neljä vuotta sitten Rhodoksella, ja kyllä oli ihmettelemistä kun paikalliset DJ:t jossain keskustan diskossa soittelivat jotain biisiä missä oli Kyllösen suomenkielinen formulaselostus päälle dubattuna, aateltiin että nyt on kyllä tullu juotua liikaa.

diamonds are forever