Nenäpäivä-show TV2:lla 6.11.

| Tagit: | Aiheet: Ajankohtaista | Kirjoittaja:

Teen oman leiviskäni Nenäpäiväkeräyksen eteen esiintymällä perjantaina 6.11. TV2:lla nähtävässä Nenäpäivä-show -ohjelmassa. Kyseessä on todellinen viihde-maraton, joka täyttää ruudun koko illaksi; kello kuudesta aina puolille öin. Ainoastaan uutiset katkaisevat muuten tauottoman tykityksen.

Minun lisäkseni Nenäpäivä-showssa esiintyvät mm. Jaakko SaariluomaVille MyllyrinneTommi KorpelaEsko RoineSeela Sella, Erkki Saarela, Eija Vilpas, Ismo Leikola, Timo Rautiainen, Kauko Röyhkä, Redrama, Elastinen, MariskaIrinaChisu, Paula Koivuniemi, Sami SaariIsmo Alanko ja Pete Parkkonen.

Esiinnyn ohjelmassa kahdesti: n. klo 21.40 laulan Kaivos-kappaleen studio-orkesterin säestyksellä. Osapuilleen klo 23.10 puolestaan tapahtuu jotain erikoisempaa: esitän YouTubessa suuren suosion saaneesta Hevitalkoot -videosta uuden version suorassa lähetyksessä!

Lisää tietoa Nenäpäivä-showsta
Perustietoa Nenäpäivästä

Tässä vielä alkuperäinen Hevitalkoot:

Kommentit

 1. Jipii! Hevitalkoiden jatkoa on odotettu. Lisää duuria kehiin, niin kyllä musta marraskuukin muuttuu aurinkoiseksi! 😀

 2. Esitys ei tule varsinaisesti tarjoamaan jatkoa Hevitalkoille. Kyseessä on pikemminkin erilainen versio tuosta vanhasta videosta.

 3. Jihuu, ilon kautta sitten vaan, nenä päähän ja mollit duureiksi hyvän asian puolesta! 🙂

 4. Sain tarkempaa tietoa Hevitalkoiden esitysajankohdasta, päivitin siltä osin yllä olevaa uutista.

 5. Terveisiä täältä Tohlopin lämpiöstä! Kaivos tuli juuri vedettyä – ja sanat unohtuivat jälleen. PERKELE!

  Minulla oli vielä prompteri apunani, mutta eihän siitä ole hirveästi hyötyä jos laulaa silmät kiinni ihan mitä sattuu. Juntti mikä juntti.

  Studiossa on hyvä tunnelma. Lavasoundi oli vähän kummallinen, en oikein saanut kokonaisuudesta kiinni. Soitinkohan bändin kanssa edes samaa biisiä?

  Seuraavaksi pitääkin orientoitua johonkin ihan muuhun. Reilun tunnin päästä täältä pesee Slayeria!

 6. Iloinen meininki on Tohlopissa. Eikä niitä sanojen unohtamista huomannut ainakaan sellainen, joka ei osaa niitä ulkoa! Esim. allekirjoittanut ei huomannut mitään. Ihan mukavasti esitys meni. Ja huomasitko, ne naperot siinä edustalla lauloivat kovasti mukana, kiitettävästi ovat Aamu-albumiasi kuunnelleet! Kohta tullee Hevitalkoot!

 7. Olipas todella hyvän kuulloinen Kaivos, tuli soundeista vähän U2 mieleen!

 8. Tosi hyvin sä sen vedit!! Tsempit vielä Hevitalkoisiin! 🙂

 9. No niin, Hevitalkootkin tuli vedettyä. Eilisistä harjoituksista poiketen tuvassa oli nyt myös yleisöä, joka sekoitti hiukan konsepteja – ei menty ihan käsikirjoituksen mukaan. Mutta eiköhän tärkeä asia kuitenkin välittynyt!

  Propsit Musamaailmalle, joka varusti minut Hevitalkoisiin! Jeff Hanneman -tyyppiset lätkä-polvisuojukset olisivat tosin olleet viimeinen piste kysymysmerkin alle. Ehkä sitten ensi kerralla.

 10. Voi että oli kiva!!! Vieläkin naurattaa, kun yleisössä vitsi ei selvästi mennyt ihan kaikille perille. Hurrasivat innoissaan hevisoitolle ja sitten kun sitä alettiinkin säätää turvallisempaan suuntaan niin meinasi suu venähtää. Kitaristi (siellä taustalla) sen sijaan ei ollut housuissaan pysyä. Hyvin mietitty käsikirjoitus. Monikohan veti herneitä nenään, kun huilu puhalteli Reinin veren riffiä duurissa? 😀 Hurraa duurihevin saarnamies!

  Kaivoksessa bändin soitto laahasi reilusti oman bändin versioihin verrattuna. Hyvin paikkasit äiti maan, joka oli avata sylinsä liian aikaisin.

 11. 😀

  Ihmeteltiin muuten Tulisuudelmassa, miksi Ruotsinlautta oli jätetty kotiin. Roudaavan henkilöstön työsopimukseen laatiman pykälän vuoksi?

 12. Hih, no onneksi osasit vissiin kotiin kuitenkin sieltä Tampereelta! Jos tuo kovasti vielä pahenee, suosittelen jatkossa muistitestin tekemistä.. 🙂

 13. Ruotsinlautasta: Tulin vihdoin järkiini ja jätin sen ajelehtimaan. Uusi lauta mahtuu jopa henkilöautoon ja sitä kantamaan riittää yksi mies. Elämä on ollut oikeasti NIIN paljon helpompaa.

  Huono puoli on se, että pienempi lauta saattaa näköjään unohtua paikkoihin.

Roskapostin vuoksi vanhoista artikkeleista on kommentointi suljettu automaattisesti.