Forum 2001-2002

Anssi Kela 10.10.2002 1:14 Foorumin virittelyä Foorumin toiminta on välillä takkuillut aika pahasti (ei tosin mielestäni muutamaan viikkoon) ja mahdolliset tekniset ongelmat ovat edelleen tummana pilvenä horisontissa. Sain sähköpostia anssikela.comin tekniikasta vastaavalta henkilöltä, jossa hän pohdiskelee ratkaisua pulmiin. Niiden korjaaminen vaatisi toimenpiteitä, jotka eivät olisi välttämättä pelkästään positiivisia. Siksi haluaisinkin käyttäjien mielipiteitä tästä asiasta - minä kun en ymmärrä tietokannoista ja koodeista tuon taivaallista. Seuraavassa saamani viesti lukekaa ja kommentoikaa! quote: Olen ollut yhteydessä tuonne Soneraan tuon foorumin siirtämisestä paremman tietokannan päälle ja nyt selvisi että he eivät voi taata tuon saman foorumin pyörimistä tässä uudessa tietokannassa. Tuo nykyinen foorumi on kirjoitettu ASP ohjelmointikielellä ja kyllä pyörii tuon SQL tietokannan päällä, mutta tässä soneran tapauksessa he eivät takaa että näin olisi heidän palvelimellaan. Vaihtoehdoksi tulisi että vaihdetaan koko foorumi uuteen PHP:llä kirjoitettuun versioon. Soneran palvelimet kun ovat unix pohjaisia niin he testaavat kaikki nämä juttunsa PHP:llä. Tuossa menetettäisiin kaikki viestit koska tuon vanhan foorumin tietokanta on liian erilainen että sen voisi konvertoida tuohon uuteen. Käyttäjien tiedot voin kirjoittaa käsin sinne uuteen ja samalla poistaa sellaisia käyttäjiä jotka eivät ole käyttäneet foorumia vaikka esim. vuoteen. Uusi foorumi olisi myös suomenkielinen ja suurinpiirtein samannäköinen kuin tuo vanha. Olennaisin parannus tuossa uudessa on parempi tietokanta (SQL) joka on tehty pyörittämään isoja lasteja ja käyttäjämääriä. Saman tietokannan päällä pyörii kokonaan esim. city.fi
JMN 10.10.2002 8:04 Olisihan siinä oma haikeutensa kun yhteinen menneisyytemme tulisi poispyyhkäistyksi, mutta ei täällä nyt mitään NIIN kuolemattomia juttuja ole. Mutta silti..?

JMN
Norsku 10.10.2002 8:06 En mäkään mistään tietokannoista mitään tiedä mutta tuo Tuossa menetettäisiin kaikki viestit koska tuon vanhan foorumin tietokanta on liian erilainen että sen voisi konvertoida tuohon uuteen. ei todellakaan ole hyvä juttu...

- - - - - - -
*niif*
Balisa 10.10.2002 8:57 En minä mitään tökkimisiä ole huomannut kaikki on sujunut erittäin hyvin. Nyt on sellainen hetki, että on hyvä asua Kittilässä koska foorumi on pyörinyt ihan hyvin.
Ei haittaa vaikka menis viestit pois, eipähän kukaan kaivelisi vanhoja viestejä esille ja mikä parhainta foorumin uusimisessa voitaisiin nyt sitten kehitellä se oma nurkkaus faneille johon voisi lähettää omia juttujaan ja ottamiaan kuvia jne. Jos se on suinkin mahdollista?
Hihihihihi, tässä lauleskeltiin erään vaahtosammuttimen kokoisen kanssa Nummelaa ja lauloin vahingossa vaimo työkseen lopettaa, johon näsäviisas kuorokaverini totesi, että bet lauloit lopettaa eihän Anssin vaimo ole teurastaja
Nämä on niitä kuuluisia viimeisiä sanoja!!
Muutekin erittäin hyvä parannus ja häipysivät nuo tähdet ja viestilukumäärä jne.Edited by - balisa on 10/10/2002 10:30:23
Gaucho 10.10.2002 10:44 Balisa: Tiedätkö Kaitalan Jannen? On Kittilästä kotoisin, ja lumilautailuheeboja.

--And my name is Rick Emerson--
Balisa 10.10.2002 11:14 Tiedän hyvinkin mutta nyt en ole varma harrastavatko hemmot (hemmo)lautailua vaiko suksia. Tuskin Kaitalan Janne minua tuntee mutta varmistuksen jälkeen, lautailua .

JMN 10.10.2002 12:01 Niinmuutenniinniin, ainakaan minulla tämä foorumi ei ole pätkinyt juuri laisinkaan. Pari hassua kertaa vaan, ja silloinkin on päässyt yleensä kun hetken odottelun jälkeen koettaa uudestaan. Ainoastaan yhden kerran on pätkinyt niin pahasti että ei ole koko päivänä päässyt. Minä kirjoittelen tänne yleensä Helsingistä käsin, tiedä sitten onko jossainpäin Suomea synkempi tilanne.

JMN
Harry 10.10.2002 15:55 Minullakaan tämä foorumi ei ole takkuillut kuin kerran. Olisihan se aika surullista jos kaikki viestit häviäisi,mutta olen kaiken kaikkiaan aika huono sanomaan,kun en ymmärrä tästä teknisestä puolesta mitään.

Gaucho 10.10.2002 16:53 Balisa: Juu lautailua se Janne vääntää, tai väänsi, koskapa nykyään opiskelee kauppatieteitä. Harvinaisen hauska kaveri, synnynnäinen vitsinmurjoja ja koomikko.

--And my name is Rick Emerson--
Balisa 10.10.2002 17:06 Niin varmaan onkin jos samassa Jannessa ollaan . Parempaa vitsin vääntäjää ei olekkaan kuin J:N isän vaimon siskon mies!!!!

Sami_ 10.10.2002 17:30 Php:stä ja sen sellaisista en paljoakaan ymmärtänyt, mutta:

1. Onko teknisiä ongelmia edelleen niin paljon (tai onko niitä ollenkaan), että foorumia pitää muuttaa? Ainakaan itse en ole mihinkään isompiin vikoihin törmännyt alkuvuoden jälkeen. Toki joskus sattuu sellaista, että foorumille ei heti pääse, mutta ei ne katkokset yleensä kovin pitkiä ole eikä niitä ole usein.

Voi tietenkin olla sellaisia ihmisiä, jotka tänne eivät pääse ja heistä emme tiedä mitään, koska eivät pysty asiasta täällä kertomaan (koska foorumi ei toimi heille). Sehän on huomattu, että ne ongelmat ovat paljolti myös käyttäjäkohtaisia: yhdellä kertaa toiset pääsee ja toiset ei, toisella kertaa taas päinvastoin.

2. Kyllä se on iso vahinko, jos vanhat viestit häviävät. En tosiaankaan tarkoita omia viestejäni, mutta täällä on uskomattoman paljon tietoa mitä moninaisimmista asioista.

Jos uuteen systeemin siirrytään (ja vanhat tiedot ”häviävät”), niin eikö tästä vanhasta systeemistä olisi mahdollista tehdä jonkinlaista arkistoversiota, josta vanhat viestit olisivat edelleen luettavissa, mutta jonne uusia viestejä ei enää voisi lähettää.

3. Onko tuollaista ehdotetunlaista keskustelufoorumia toiminnassa jossain (jos, niin missä)? Millainen se on? Jos se on ominaisuuksiltaan ja käytettävyydeltään parempi kuin nykyinen, niin se puoltaisi siihen siirtymistä. Jos se taas on käytettävyydeltään tätä nykyistä foorumia huonompi, niin sitten ei varmaankaan kannata, vaikka vikoja ei siinä uudessa esiintyisikään. (Kävin kurkaamassa mainitut city.fi-sivut ja sieltä keskustelut-osaston: ainakin siihen verrattuna tämä nykyinen Anssin foorumi vaikutti huomattavasti selkeämmältä ja järkevämmältä.)

Nyt huomasin, että tossa atk-ihmisen viestissä lukee, että uusi foorumi olisi suurinpiirtein samannäköinen kuin vanha. Olisiko se myös ominaisuuksiltaan suurinpiirtein samanlainen? Ja minkä tärkeintä: pystyisikö Balisa edelleen poistamaan yön pimeinä tunteina lähettämänsä viestit? Ilmassa on monia kysymysmerkkejä: ?????.

YHTEENVETO:
* Olisiko uusi foorumi parempi kuin nykyinen?
* Jos siirrytään uuteen foorumin, pitäisi jollain tavalla pystyä säästämään myös nykyisen foorumin tiedot (eli viestit) ja pitää ne foorumilaisten käytettävissä.

P.S. Jos noi vanhat viestit kuitenkin häviävät, niin jännä yhteensattuma on se, että lokakuussa avautuvassa harhaa.comissa on käytetty lähteenä melko runsaasti foorumilla esiintyvää tietoa eli harhaa.comista on jatkossakin luettavissa (editoituna ja aiheenmukaisesti järjestettynä) jonkin verran foorumilla ollutta tietoa. Näin toimii osuuskauppaväki! -)


Mari 10.10.2002 18:29 Ei ei ei ei ja ei. Vanhoja viestejä EI saa hävittää. Ne on varsinainen aarreaitta. Historiallinen jäämistö ja kulttuuriarkisto.

Ainakaan minulla ei ole tökkinyt mikään näiden sivujen yhteydessä (jos ajatusta ei lasketa) pitkiin aikoihin. Silloin joskus elokuussa oli välillä aika toimimatonta, mutta ei nekään katkot tuskaisen pitkään kestäneet.

muu 10.10.2002 18:41 Yhdyn Mariin.=P Toi haku on kyl vähän hidas, mut muuten toimii. Kyl se ois (gauheeta)!!Ö

Edited by - muu on 08/10/2002 18:00:00
keva 10.10.2002 18:44 Ei vanhoja viestejä pois. Niitä on just kiva lukee. Ja mulla ei ainakaan oo pätkiny tää ikinä! Ja tää foorumihan on täynnä kaikki muistoja sanomisistaan yms. Sehän ois vähän ku perhe erois ja pitäs hankkia uusia muistoja! Tai jotain.

Ei ois kivaa alottaa periaattees kaikkee alusta..

.. Mun kirjotus pätkii tän paketis olevan sormen takii ku se änkee joka paikkaan=)

..*ulkona*..
-Elena- 10.10.2002 19:23 Ei mullakaan tän foorumin kaa pahemmin oo ongelmii ollu, viimeks pari kertaa joskus pari kuukautta(?) sitte... Nyt tää toimii mulla varsin hyvin.
Ainut valoisa puoli jonka mä nään tässä asiassa on, et voitais pitää uus salakeikka jolla juhlitaan uudistettua foorumia...
Mut vanhojen viestien hävittäminen on rikos!

*Sano Piuha vaan...*
Roux 10.10.2002 19:23 Foorumin toiminta on välillä takkuillut aika pahasti (ei tosin mielestäni muutamaan viikkoon) ja mahdolliset tekniset ongelmat ovat edelleen tummana pilvenä horisontissa.

Ei ole minullakaan takkuillut tietokantojen takia kuin korkeintaan muutamia kertoja, sellaisia muutaman minuutin pimennyksiä... Se usean viikon toimimattomuus oli totaalinen, tuskin liittyi tietokantoihin mitenkään - siis koko click2music.fi alasivustoineen oli pimeänä, ei pelkästään Anssin sivut ja foorumi.

Vaihtoehdoksi tulisi että vaihdetaan koko foorumi uuteen PHP:llä kirjoitettuun versioon.

PHP-foorumeista on kokemuksia mullakin, asensin palvelimelle erään PHP-kielellä koodatun keskustelu-softan (phpBB2) ihan vaan testaillessani (käyttää myös SQL-tietokantaa). Toimivuus on ollut ihan hyvä, mitä nyt kehnohko palvelin on tuon tuosta nurin... On muuten täysin erilainen ulkoasu kuin tässä Snitzin foorumissa, tietysti kuoria on saatavissa, mutta silti... Oma mielipiteeni on, ettei kannata vaihtaa entistä ja kohtalaisen hyväksi havaittua Anssi-foorumia mihinkään .

-----------------------------------------------------
Critical Error - Could not connect to the database
Mörri 11.10.2002 0:22 Juu, eli mikäli nyt ei tule mitään ylitsepääsemättömiä ongelmia tulevaisuudessa, ei mun mielestä kannata vaihtaa foorumia. Viime viikot tämä on toiminut täysin, ei mitään valittamista. Ja foorumi on vielä yllättävän hyvin toimiva ulkoiselta toteutukseltaan, ei liikaa monimutkaisia toimintoja, eli sopivan yksinkertainen mutta tarpeet täyttävä. Vaikka uusi foorumi olisikin joiltain ominaisuuksiltaan hieman parempi, vanhojen viestien katoaminen on kyllä liian iso hinta siitä hyvästä. Eli mikäli tämä toimii niin kuin ennenkin, olen ehdottomasti vanhan foorumin säilyttämisen kannalla. Jos jotain voisi muuttaa niin juuri sen viestien poistamismahdollisuuden voisi kyllä poistaa.

Ai niin ja jos kuitenkin joudutaan jossain vaiheessa siirtymään toiseen foorumiin niin vanhat viestit on todellakin arkistoitava! Mun puoli elämää on täällä ja sitä ei saa viedä pois

~Kaaokseni on hallinnassa~


Edited by - Mörri on 11/10/2002 00:34:54
Mörri 11.10.2002 19:30 Joo siis mullakin katos juuri näkyvistä aamun jälkeen laitetut viestit, vaikka tänään on tullut aika montakin viestiä ja ehdin ne jo lukeakin ja lisätä omia
Uusia viestejä kyllä näkyy silti voivan laittaa...

~Kaaokseni on hallinnassa~

Edited by - Mörri on 11/10/2002 19:35:58
Mari 11.10.2002 19:36 Nojoo! Huomasin just saman jutun! Kerspele.

Ihmettelin että en minä mielestäni kyllä unta nähnyt kun kävin täällä. Pitäskö kirjottaa uudestaan?`Ääh... höhlää.
Heh... arkistot ei häviä mutta uudet viestit katoaa! :)

Fani-90 11.10.2002 21:41 Ei mullakaan näy tämän päivän viestejä!No,ei se haittaa paljoa...Kävin täällä tänään aikaisemmin kirjoittamassa yhden viestin,joten ennentin lukea kaikki tänään kirjoitetut viestit...

-Anssi Kelan suuri fani-
Anssi Kela 12.10.2002 1:32
Nämä viestien mystiset katoamiset taitavat olla juuri niitä ongelmia, johon viittasinkin tämän otsikon ensimmäisessä viestissäni. Tilanne on ymmärtääkseni nyt sellainen, että tämän foorumin viestien määrä on paisunut liian järeäksi tälle alustalle - tekniikka enää tahdo pysyä kyydissä ja tällaista saattaa sattua. Jotain olisi siis ilmeisesti syytä tehdä.

Yksi vaihtoehto olisi tietysti avata uusi ja toimivampi foorumi ja jättää tämä vanha legendaarisine viesteineen rinnalle arkistoksi. Tosin pelkään, että tämä ratkaisu aiheuttaa sekaannusta, mutta voi olla että tuo olisi kuitenkin järkevin vaihtoehto. Vai keksiikö joku parempia optioita?

Mörri 12.10.2002 15:19 Nämä näyttävät kyllä jo sen luokan ongelmilta, että uuden foorumin käyttöön on pakko siirtyä. No, vanhan loppuminen on uuden alku!

~Kaaokseni on hallinnassa~
niiPPa 12.10.2002 18:52 quote:
Ainut valoisa puoli jonka mä nään tässä asiassa on, et voitais pitää uus salakeikka jolla juhlitaan uudistettua foorumia...


Niin, uudesta 'salakeikastahan' tulisikin mainiot avajaiset.
Hihhhi. Mikäli nyt mitään uutta foorumia avataan. (?)

Nii...mieti sitä.
Norsku 12.10.2002 19:26 Yksi vaihtoehto olisi tietysti avata uusi ja toimivampi foorumi ja jättää tämä vanha legendaarisine viesteineen rinnalle arkistoksi.
Kannatan ideaa.

- - - - - - -
*niif*
Tiituli 13.10.2002 14:52 en mäkään oo huomannu että tää ois lähi-aikoina juminu.. voihan tän ainakin viä antaa pyöriä ja sitten jos tulee paljon/pahempia ongelmia niins itten vois harkita..

keva 13.10.2002 20:41 Sny menee hermo.. Saa venata kaks tuntii ja räplätä tätä foorumi jutskaa et pääsee tänne! Ei todellakaan oo kivaa.. Vois se uus foorumi olla hyvä. Oikeesti tälläseen alkaa meneen hermo. Joskos nää alkas oleen ylitsepääsemättömiä ongelmii??

..*ulkona*..
Balisa 13.10.2002 20:56 Miten tämän pysty etukäteen ennustamaan kaikilla toimi niin hyvin alussa, ei mitään onkelmia mutta heti ennustuksen jälkeen alkoi tökkiminen???
No jaa mulla rullaa mutta hitaanpuoleisesti...muttei sentään kahtatuntia tarvi odottaa..melkein reaaliajassa

Harry 14.10.2002 7:05 Juuri kun kehuin että foorumi ei ole minulla tökkinyt, niin tapahtui. Eilen en päässyt tänne ollenkaan, aina oli joku errori. Nytkin toimii hitaanpuoleisesti, mutta tällä kertaa vika on varmaan omassa internetyhteydessä, joka ei ole aivan niitä nopeimpia.

-Elena- 14.10.2002 16:27 Juuri kun kehuin että foorumi ei ole minulla tökkinyt, niin tapahtui. Eilen en päässyt tänne ollenkaan, aina oli joku errori.
Ihan sama juttu mullaki...Ensin tulee errori, sit pitää venata 20 minsaa et pääsee tänne. Ja täältä ehin lukee just ja just yhen viestin (viälä ehtii!) ja sama toistuu... Uudestaan joo uudestaan!

*Sano Piuha vaan...*
Mari 14.10.2002 17:06 Yksi vaihtoehto olisi tietysti avata uusi ja toimivampi foorumi ja jättää tämä vanha legendaarisine viesteineen rinnalle arkistoksi.
Kannatetaan, jos ei ihmeitä tapahdu ja kaikki toimikin ihan mainioisti jatkossa. Nyt toimii ihan HYVIN. (Tämä on testi, yleensä kun noin sanoo niin johan alkaa tulla onkkelmia.)
Pitemmän päälle sekaannusta voi tulla enempi jos asialle ei tee mitään.

Sami_ 14.10.2002 17:31 Niinhän siinä tosiaan kävi, että juuri kun oli ehtinyt kehua foorumin nykyistä toimivuutta, alkaa ongelmia ilmaantua (tässä on selvästi kyse salaliitosta foorumin uudistusta haluavien taholta!). Viime päivinä on siis ollut hankalaa lukea foorumin viestejä (paitsi äsken ei ollut ongelmia). Kai se sitten on hyväksyttävä, että uusi foorumi tarvitaan.

Toiveena on kuitenkin se, että mahdollinen uusi foorumi muistuttaisi ominaisuuksiltaan tätä nykyistä (tämä on mielestäni melko kätevä) ja että vanhasta foorumista tehdään arkisto, jossa vanhat viestit pysyvät jatkossakin luettavissa.Anssi Kela 15.10.2002 0:14
Minäkin olen ollut vastahakoinen muuttamaan toimivaa systeemiä, mutta viikonlopun ongelmien jälkeen lienee selvää, että muutoksia on pakko tehdä. Eli foorumi tulee lähitulevaisuudessa muuttumaan toisenlaiseksi. Uusi systeemi ei tietenkään ole yksi yhteen sama kuin vanha, mutta eiköhän siihenkin opi (tämä vanhakin tuntui minusta aluksi hirveän monimutkaiselta!). Vanha foorumi tulee jäämään arkistoksi ja se lukitaan niin, että sitä voi lukea mutta uusia viestejä ei enää voi kirjoittaa. Ilmoittelen heti kun minulla on lisää dataa aiheeseen liittyen!

Roux 15.10.2002 3:17 Eli foorumi tulee lähitulevaisuudessa muuttumaan toisenlaiseksi.

Ojdå! Toivottavasti tuleva foorumi on vaihtoehdoiltaan monipuolinen, mutta visuaalisesti yksinkertainen (ja tietysti musta).

Käyttäjien tiedot voin kirjoittaa käsin sinne uuteen ja samalla poistaa sellaisia käyttäjiä jotka eivät ole käyttäneet foorumia vaikka esim. vuoteen.

Olisikohan tässä välissä mahdollisuutta muuten vaihtaa/muotoilla nimimerkkiään? Itse ainakin alan kyllästyä tähän nykyiseen...

-----------------------------------------------------
Critical Error - Could not connect to the database
Balisa 15.10.2002 8:37 Ahahaaa, vielä ehtii poistamaan vaikka kaikki lähettämänsä viestit ei muuta kuin hommiin ja ripeästi. En halua olla arkistokamaa..

Emmä viittikään, on ne niin kuolemattomia ja liian työlästä. Huvittaa itseäkin lukea ja onhan tyyli hiukan muuttunut noista alkuajoista. En suinkaan käytä voimasanoja niin paljon.hiihuh

Minä en niinkään halua muotoilla tai uusia nikkiäni mutta viestimääräni ja tähdet haluaisin nollata (no tähdet voisi olla, olenhan tähtifriikki). Toivoisin vaan ettei tarvi kirjautua uudestaan vaan voisi jatkaa edelleen sen kummempia kommervenkkejä tekemättä. Ja jos vanhoja nikkejä poistetaan niin Roux voisi sanoa että poistakaa nikkini ja muotoile sitten uusi, kirjautumisineen.

Edited by - balisa on 15/10/2002 11:57:46
Fani-90 16.10.2002 11:15 Meillä ei toiminut eilen koko päivänä tämä sivu...Tietokone väitti,että sivua ei löydy.Nyt,kun toimii on tosi hidas.En mä jaksa odottaa viittä minuuttia,että pääsen tälle sivulle ja foorumille...

-Anssi Kelan suuri fani-
pikkukylän tyttö 16.10.2002 11:29

hmmm... Minä melko varmasti luulen jättäneeni tänne viestin muutama päivä sitten, mut seki on hävinny jonnekki..hanuriin..taivaan tuuliin tai minne vaan.. Alan vakavasti suositella sen uuden systeemin käyttöön ottoa...

muuten, tuo PIUHA-juttu on vaivannu minuu jo jonku aikaa. Mistä se tuli ja mikä se on?
Kiitos.Loppu.

-Se, mikä ei tapa, sattuu ihan h****tisti mutta vahvistaa.
Mörri 16.10.2002 12:04 Ohhoh, tämähän toimii! Mä jo luulin, että ihan pimeäksi on mennyt ja että uuteen ollaan jo siirtymässä, kun tuo anssikela.com:kin näyttää kadonneen jonnekin.

muuten, tuo PIUHA-juttu on vaivannu minuu jo jonku aikaa. Mistä se tuli ja mikä se on?

Se piuhahan olet tietysti sinä Eli koska sulla kestää tämänkin asian perille meno kauan, sulla on pitkät piuhat eli olet -----p-----i-----u------h-----a-----

~Kaaokseni on hallinnassa~
Mari 16.10.2002 12:35 Ohhoh, tämähän toimii!
Samat sanat! :)
On kuin joulu olisi tullut, luntakin on pikkuisen. Eilen kun ei näkynyt foorumista tai muustakaan sivustosta mitään elonmerkkejä. Ja nyt ei pidä sanoa miten toimii, mutta.. eeh.. huonomminkin voisi toimia.

Harry 16.10.2002 18:15 Tänne pääseminen oli tosiaankin taas työn ja vaivan takana. Toivottavasti uusi foorumi avataan piakkoin.Aika surullista jättää tämä vanha,mutta mielummin kuitenkin toimiva foorumi kuin alati takkuileva.Jännityksellä odotan,saanko viestin lähetettyä... =)

JMN 17.10.2002 15:58 Voi sviiiiiddu...jäikö minulta ne kimaltelevat tähdet sitten saamatta? Ei olisi enää pitkä matka niihin! Nyt äkkiä, täytyy rueta sähäkästi keskustelemaan että foorumi-urani saa täyttymyksen...on muuten ilmoja pielly, eikö? Helsingissäkin oli eilissä aamuna jopa lunta tai jotain siihen viittaavaa!

JMN
Mörri 17.10.2002 16:11 Jees, mullakin on tavotteena saada se viides tähti eli 5000(?) viestiä kasaan ennen kuin foorumi romahtaa lopullisesti. On muuten sulamaan päin tuo lumi kuitenkin, tuleekohan lähiaikoina lisää?
Vai tarkoittikohan tuo että käyttäjien tiedot voidaan siirtää uuteen foorumiin sitä, että myös viestimäärät säilyvät? Ja kenties siellä on myös tähtijärjestelmä. Hmm...

~Kaaokseni on hallinnassa~
nasu 17.10.2002 17:45 Tänään mä oon poikkeuksellisesti päässy tänne joka kerta ku oon yrittäny!! ..eile ei oikeen tahtonu päästää..
..Kaipa munki pitäis noi kaks tähtee saada!! ..lähellä ollaan..

Nasu
nasu 17.10.2002 17:47 Kaipa toi osote pysyy samana..

Nasu
JMN 18.10.2002 14:56 Ei tämä foorumi kyllä ole minulle edelleenkään pahemmin veetuillut. Hyvin pyyhkii, sano mummo kun katseli sivusta kuinka kotiavustaja kissalla pöytää pyyhki.

JMN
pikkukylän tyttö 19.10.2002 18:12 Se piuhahan olet tietysti sinä Eli koska sulla kestää tämänkin asian perille meno kauan, sulla on pitkät piuhat eli olet -----p-----i-----u------h-----a-----A-haa! No, nyt selvis sekin... kiittäen jälleen kärsivällisyydestänne pitkiä piuhojani kohtaan.

kieltämättä, on ilmoja pidelly. Täälläpäin mualimoo on ollu jo useemman päivän ajan semmonen viiden, kuuden asteen pakkanen. Ihan kivaa oikeastaan. Jospa se talvi tulis ihan hyvissä ajoin tänä vuonna.

-Se, mikä ei tapa, sattuu ihan h****tisti mutta vahvistaa.
-Elena- 19.10.2002 18:23 Iggd... Tässä vähä tiatoo perusasioista, perusarvoista ja perusarvojärjestyksestä. Ensimmäiset asiat ensiksi:
RÖXI=PIUHA
MÖÖ=PIUHA
MÖRSKÄ=PIUHA
LÅÅRA=PIUHA
ESSI=PIUHA
PIUHA=PIUHA...jnejne...


*Sano Piuha vaan...*
Roux 19.10.2002 18:55 Jospa se talvi tulis ihan hyvissä ajoin tänä vuonna.

Lautailemaan pääsee varmaan lähiviikkoina, lumitykit pyörii jo tuossa 8km päässä Tahkovuorella ...

-----------------------------------------------------
Critical Error - Could not connect to the database
touho 19.10.2002 19:00 quote:

Lautailemaan pääsee varmaan lähiviikkoina, lumitykit pyörii jo tuossa 8km päässä Tahkovuorella ...


Dääm. Toivottavasti talvi ei tule ens viikolla. En tahtoisi menettää suomen talven tulemisen näkemistä.

Mutta toisaalta. Olishan se kiva, niin pääsis rinteeseen.

Mörri 21.10.2002 2:11 Gauhee ku ei meinaa foorumi toimia näin yölläkään, vaikkei pitäs olla ruuhkaa. Heittää virheilmoo ja on tosi hidas. Tulee tyhjä olo, ja koti-ikävä foorumille, kun välillä ei pääse
Örgh, sättäily arkipäivien aamutunneille pitäis kieltää lailla... huomenna voi vähän väsyttää =P

~Kaaokseni on hallinnassa~
JMN 22.10.2002 18:21 Voi tuskaa, lopunajan hetket ovat käsillä!

JMN
Essi 22.10.2002 19:00 Täälläpäin mualimoo on ollu jo useemman päivän ajan semmonen viiden, kuuden asteen pakkanen.
Täälläpäin maailmaa on ollut useampana aamuna reilut 10 astetta pakkasta ja asun vielä suhteellisen etelässä.Kivahan se on kouluun polkea aamulla puoli 8 aikaan sellaisella säällä

Edited by - Essi on 22/10/2002 19:03:05
muu 22.10.2002 19:15 On täälläki ollu pakkasta monta päivää. Tai ainaki aamuisin... LAITARIIPPUKEINUKIINNIKEVÄÄLLÄ (miten toi muuten aina soi mulla päässä ku kaahaan kouluun ja vielä aina alkaa soida just yhen sillan kohdalla..Ö) Tänäänki oli melkein -10. Ja Nuuksiåssa oli viikonloppuna lunta. Toisaalta siel oli jo 2 viikkoo sit, gauheeta lokakuun alussa ensilumi..Ö

JMN buttu tartutit puheripulin!

Ö!
JMN 22.10.2002 19:24 Äiti aina sanoi että elämä on kuin suklaarasia: joskus jokaisessa namusassa on sisällä likööriä, ja se ei pienenä ole ensinkään kiva juttu!

JMN
JMN 22.10.2002 19:25 Syökä absolutistit muuten liköörikonvehteja? Mitenkäs on ehtoollisnapanderien laita?

JMN
Balisa 22.10.2002 19:47 Anssin foorumi on kuin levyraati, pitää uusiutua. JMN:kin pääsi säälittävien joukkoon neljine tähtineen..

Essi 22.10.2002 20:08 Äiti aina sanoi että elämä on kuin suklaarasia: joskus jokaisessa namusassa on sisällä likööriä, ja se ei pienenä ole ensinkään kiva juttu!
Eikös Forrest Gumpkin sanonut jotain tuon suuntaista?