Forum 2001-2002

Sami 14.11.2001 15:24 Neil Young Kerrot, että Neil Young on suurin musiikillinen esikuvasi ja Springsteen tekstien osalta nykyään suurin vaikuttajasi. Springsteenin musiikin tunnen läpikotaisin, mutta Youngin tuotantoa lähinnä vain tunnetuimpien kappaleiden osalta. Youngin Silver & Gold –albumin vaikutuksesta levysi muotoutumiseen mainitset kotisivuillasi. Olisi kuitenkin kiinnostavaa, jos voisit kertoa myös joistakin muista Youngin albumeista ja biiseistä, jotka ovat tehneet sinuun erityisen vaikutuksen ja jotakin yleistä siitä, miksi Young on mielestäsi niin hyvä. (Sori, huomasin viestin lähetettyäni, että tämä tuli keikat-foorumille.) Edited by - Sami on 14/11/2001 15:31:41
Balisa 13.5.2002 11:55 Luin Anssin tekstin Soundista, siis Neil Youn arvioinnin, eipä se oikein avautunut. Täytyy vissiin diggailla Neil Youngia. Ei se tälläiselle asiaan vihkiytymättömälle palajastanut salaisuuksiaan.
Mutta toisaalta on arviointeja, jotka avautuvat vaikkei kyseistä levyä ole edes kuullut.
Samapa se sille, eipä sillä ole merkitystä kun en tule kyseistä teosta koskaan ostamaan. Huvikseni lueskelin ja oma luku asennekin voi olla syynä siihen etten oikein päässyt juttuun sisälle.

Chride83 13.5.2002 12:32 En sitten tiedä jos tätä on kysytty ennen täällä, ja jos on niin ei tarvitse vastata, tai jos Anssi on jo kerralleen jossain tämän arvostellut, mutta siis, mitä mieltä Neilyoung-expertimme on herran uudesta levystä, Are You Passionate?

Anssi Kela 13.5.2002 16:50
Soundiin kirjoittamani Are You Passionate? -arvostelun voi lukaista osoitteessa http://www.soundi.fi/arviot_02.html

Olen itsekin sitä mieltä, että tuo kyseinen arvostelu ei lukeudu niihin parhaimpiin kirjallisiin tuotoksiini...

Mari 14.5.2002 19:22 Olen itsekin sitä mieltä, että tuo kyseinen arvostelu ei lukeudu niihin parhaimpiin kirjallisiin tuotoksiini...

Eli se on huono?!
En väitä tietäväni niitä parempia tuotoksia mutta täällä haiskahtaa jonkinasteinen itsekritiikki.. Ja sekös saa minut melkein suuttumaan! Mitä vikaa siinä arvostelussa muka on? Siinähän on kaikki olennainen. Ja minusta se on keskimääräistä selkeämpää tekstiä, esim. Kentin arvostelussa oli joku ihme lause puolihumppaavista boogiekompeista, josta ei maallikko tajua yhtään mitään. Oma näkökulma on otettu selkeästi mukaan eikä julisteta asioita niin kuin kunnon kriitikot - että miten asiat on - vaikkei ASIASTA ole harmainta hajua. Moni vaan keskittyy ilmaisemaan inhonsa mahdollisimman nokkelin sanakääntein, että lukijoilla olisi hauskaa. Voisin kertoa pari karmivaa esimerkkiä tästä (myös Soundin sivuilta)... mutta jätetään väliin. Onhan se taito sekin että osaa tiivistää muutamaan lauseeseen uskomattoman määrän peräaukosta reväistyjä mielipiteitään ja ns. faktoja joilla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa. Tällainen on kunnon kriitikko. Tällaisten perusteella jotkut ehkä päättävät levyostoksistaan. Vai kuinka?

Harry 14.5.2002 20:18 Minustakin se arvostelu oli selkeä ja hyvä,kävin sen äsken lukemassa. =)

Anssi Kela 14.5.2002 21:46
Minusta vain tuntui arviota kirjoittaessani siltä, että nyt ei oikein ole sana hallussa eikä voima kanssani (tulin juuri Episode II -ensi-illasta...). Toivottavasti siitä kuitenkin välittyi kaikki olennainen.

Essi 14.5.2002 21:57 Minusta vain tuntui arviota kirjoittaessani siltä, että nyt ei oikein ole sana hallussa eikä voima kanssani (tulin juuri Episode II -ensi-illasta...). Toivottavasti siitä kuitenkin välittyi kaikki olennainen.
Oliko hyvä leffa?Taisi olla joku kutsuvierasnäytös tai muu sellainen, koska eikös se virallinen ensi-ilta ole 16.5?
Chride83 14.5.2002 21:59 tulin juuri Episode II -ensi-illasta...

Öööööhhh, eikös se ilmesty vasta perjantaina? Vai olikos joku previka? Vai olenko totaalisesti väärässä?
No, mutta, asiasta kolmanteen, oliko yhtään katsomisen arvoinen, olen nimittäin kuullut että ainakin piexee ykkösosan.

Anssi Kela 14.5.2002 23:50
Episodi II on kymmenen kertaa parempi kuin ykkösosa, joka oli vanhalle fanille todella karvas pettymys. Tätä uutta katsoessani tuli paikoitellen jopa ihan samanlaisia fiiliksiä kuin silloin 11-vuotiaana Imperiumin Vastaiskun ensimmäistä kertaa nähdessäni.

Mari 15.5.2002 18:39 Hehee... voima ei ollut kanssasi. Naurattaa niin että vastaus on pakko hyväksyä.

Anssihan on ollut tietysti jossain Star Wars -fanien ensi-illassa, jossa hän on Darth Waderin naamion taakse piiloutuneena käyttänyt valomiekkansa paristot loppuun.

naksu 19.5.2002 14:15 Luin katsossa brieffiä, mitä kolmannessa osassa tapahtuu (tietää sen tosin muutenkin tai ainakin arvaa), ja kun katselin neljättä episodea tänään pitkästä aikaa, alkoivat todella palat loksahdella, kun esim. Darth Vader ja Obi wan ottavat yhteen ja obi van yhtyy voimaan...

Episode 1 on ehkä naivi JAR JAR BINGSEINEEN, mutta minua kosketti se, että pienestä pojasta tulee iso pahis, aikuisen ihmisen kääntymisen pimeälle puolelle hyväksyy paremmin, mutta kun innokkaan ja viattoman lapsen tietää tulevan pahikseksi niin se on traagista.

Odotan oikeastaan myös 2005:ä ja kolmatta osaa, vaikka vasta ensi viikolla ajattelin katsoa 2 osan, kiva että se on parempi kuin ykkönen.

Alkuperäisiä episodeja en ole leffassa nähnytkään ja tilanne parani, kun masteroidut videot tulivat.

-Ertzu- 19.5.2002 16:32 Alkaa tuntua siltä, että olen jäänyt melko paljosta paitsi. Olen nähnyt Star Wars-elokuvista vain ja ainoastaan Episodi ykkösen... Täytyy varmaan haalia jostain niitä muitakin leffoja.

Episodi ykkösestä pidin paljonkin, kun kävin sen katsomassa elokuvissa joskus vuosia sitten... Kun se tuli TV:stä jokin aikaa sitten, niin ei se ollutkaan ihan niin hyvä kuin muistin.

Vaikka Star Wars-leffat onkin jääneet näkemättä, niin olen nähnyt monen monia Star Trek-elokuvia. Ne on tosi hyviä! Niitäkin on tullut telkkarista. Ja seurasin aina Star Trek-TV-sarjaa, kun se joskus tuli. Harmi, ettei se enää tule.

Kesäloman (oman määritykseni mukaan ajanjakson ilman kokeita) aluksi voisin käydä katsastamassa sen Episodi kakkosen. Viimeksi katsoin Monsterit OY:n...

Chride83 19.5.2002 18:32 Ne on tosi hyviä! Niitäkin on tullut telkkarista. Ja seurasin aina Star Trek-TV-sarjaa, kun se joskus tuli. Harmi, ettei se enää tule.

Aahh! Muistan niitä kulta-aikoja kun joka...olikos keskiviikko kl. 21.00 PTV:ltä tuli Star Trek - The Next Generation. Se oli silkkaa rautaa!

Täytyy varmaan haalia jostain niitä muitakin leffoja.

Kannattaa ehdottomasti tsekata ne orginaali-trilogian leffat, vaikka niitä ei VARSINAISESTI tarvitsekaan nähdä jos haluaa episodi ykkösen ja kakkosen nähdä, se juttuhan on jo niin kulttihomma. Mutta legendaarisiahan ne silti ovat, ja niissä on sitä jotain joka kyllä valitettavasti puuttuu näistä uusista. Tämä minun mielestäni.

naksu 20.5.2002 18:30 Olen lukenut myös säätiötrilogian, josta pidin,on scifi hommaa ja aavistuksen samanlaista kuin Starwars.

Trilogiaan kirjoitettu lisäksi neljä lisäosaa ja yhdistetty Robotti-sarjaan.

Säätiö-jutun ja robottikirjat kirjoitti jo kuollut Isaac Asimov.

Siinä on myös imperiumi ja siinä on myös hyperavaruushypyt jne...