Forum 2001-2002

naksu 17.11.2001 14:50 Turun Club Feeniks ja Stockman Hei Anssi Kelan bändin keikka oli erittäin hyvä ja onnistunut illalla, ja energiaa oli. Tosin en aiemmin ole ollut live-keikalla, joten referenssiä ei ole. Stockalla päivällä nimmareiden jako oli vähän vaivautunutta, mutta sympaattista, illan lavalla Anssi nautti soittamisesta ja laulamisesta. Akateemiseen kirjakauppaan Anssi Kelaa oli tullut katsomaan erittäin vanha yli 80-vuotias rullatuolissa oleva vanhus. Kuulin kun Anssi käveli ohi ja vanhuksen mies tuli sanomaan, että siinä se poika meni ohi. Nimmarijonossa oli pirteitä pikkupoikia ja tyttöjä nuorimmat siinä 4-vuoden korvilla, yksikin haki Millan CD:hen nimmarin.
naksu 18.11.2001 12:38 Anssin oma kuvaus keikasta oli myös samansuuntainen.

Keikka oli onnistunut ja yleisö innostunut.

Lari 18.11.2001 13:11 Club Feenixin keikka oli todellakin uskomattoman hyvä! Kaikki tuntui todellakin olevan kohdallaan. Yksi parhaimpia tähän mennessä...

-Lari-
carole 19.11.2001 9:24 Keikka oli todellakin onnistunut ja fiilis oli mahtava
iso kiitos Anssille ja tietysti koko bändille.

katya 19.11.2001 11:33 Loistava keikka!Mistä lie saat energian, mutta sitä riitti!Herkkää ja voimakasta.Parasta antia on se, kun näkee teidän nauttivan soittamisesta, hyväntuulisuus tarttuu yleisöön.

Etenkin rumpalien taimi oli SUHT HYVÄ!!!Mutta ehkä laulu jäi hiukan soittimien varjoon, kuulemma taaempana oli vaikea saada jossain kohdin sanoista selvää.Äänentoistolaitteissa tai miksauksessa säätämisen varaa?

Olen kuullut sinua Kaivopuistossa ja Espalla livenä, jotka tekivät kyllä suuren vaikutuksen, mutta parhaaseen fiilikseen pääsee selvästikin, jossain hikisessä klubissa.Ainut miinus on se, että koskaan ei tiedä mihin aikaan keikka alkaa.Ne, jotka ovat tulleet kuuntelemaan bändiä saavat odottaa, että ravintoloitsija saa omansa pois.Mutta niinhän se bisnes pyörii...

Kiitokset Antille avusta!Olit tosi herrasmies.(Eihän miehet vaatteilla koreile, mutta sinulla oli kyllä tosi makee paita ja loppuillasta myös tanssityyli..heh,heh.Kun teitä seurasi tuli kyllä mieleen 4RUUSUN biisi Hunningolla...)

Anssi, oli mukava jutella!Mutta kokemus oli sen verrran hämmentävä, että en toista kertaa häiritse tuollaisessa tilanteessa...Teit vaikutuksen hyvällä muistillasi ja miten sen nyt sanoisi... herkällä olemuksellasi.

Sinulla on hieno LAHJA/AMMATTITAITO.Olet etuoikeutettu, kun pystyt luomaan ajatuksesi, muistosi sanoiksi ja säveliksi.Kiitos, kun saamme nauttia siitä!

Sinua ei varmasti livenä täällä Helsingissä hetkeen kuule.Ikävää, mutta toisaalta hetken lepotauko on enemmän kuin oikeutettu ja tekee varmasti hyvää näin upean,mutta epäilemättä raskaan vuoden jälkeen!

Kiitos kauniista muistosta, ja sävelistä, jotka soivat päässäni läpi yön antamatta minun nukkua...katya