Burn After Reading

| Tagit: | Aiheet: Arviot, Elokuvat | Kirjoittaja:
burnafterreading
Kuva: Cinematical.com

Coenin veljesten uusin elokuva on jälleen täysosuma. Sietämätöntä julmuutta sekä Ladykillers panivat epäilemään veljesten parhaan terän tylsymistä, mutta niiden jälkeen pöytään onkin lyöty pelkkiä ässiä. Coenien parhaiden elokuvien tapaan Burn After Reading vaikuttaa filmiltä, jota kelpaa tulevaisuudessa katsella dvd:ltä vielä aivan liian monta kertaa. Pisteitä myös siitä, että vanha kunnon Moukarimies oli pestattu sivurooliin.

Kommentit

  1. Moro Anssi,

    Mulle ei Burn After Reading uponnut. Ehkä olin väärässä mielentilassa mutta olin pettynyt siihen. Oleks käynyt katsomassa The Fall-leffan?

  2. Sledge Hammerit saisi tulla uusintana.

  3. Minusta Burn After Reading oli rautaa. Diggasin erityisesti sitä, että loppukohtauksessa koko elokuva niputettiin minuutissa kahden CIA-tyypin keskustellessa siitä, mitä hahmoille oli lopulta tapahtunut – tyyppien kohtaloita ei edes näytetty! Joku varmaankin pitäisi tuota elokuvan puutteena, mutta minä nautiskelin ratkaisun älyttömyydestä.

    The Fallia en ole nähnyt. Sledge Hammerin suhteen olen taipuvainen ajattelemaan, että on ehkä parempi jos ei tule uusintana. Noiden kasarisarjojen suhteen hyvät muistot ovat kuitenkin kivempi vaihtoehto kuin karun todellisuuden kohtaaminen.

  4. Arvostan tätä elokuvaa VAIN jos pääsen kauneusleikkaukseen.

  5. Joo no toi leffa oli oikeestaa iha hauska, just tyylii ”I thought you might be worried… about the security… of your shit.” hauska leffa!

Roskapostin vuoksi vanhoista artikkeleista on kommentointi suljettu automaattisesti.