Paranormaali ilmiö

| Tagit: , , | Aiheet: Jumittelu, Musiikki | Kirjoittaja:

Täällä kotona tapahtui paranormaali ilmiö. Nimittäin keittiön pöydällä oli pienen parsimisoperaation jäljiltä neula ja siihen kiinnitettynä parinkymmenen sentin mittainen pätkä mustaa lankaa. Mutta annas olla: kun silmä hiukan vältti, niin johan katosivat, sekä neula että lanka! Noin vain –  vips – eivät olleet enää pöydällä.

Kävin etsimään. Oikein kunnolla syynäsin: kurkistelin kaikkien pöydällä olleiden astioiden ja tavaroiden alle, tarkistin tuolit, konttasin lattialla – pyllistelin pöydänkin alla. Kävin läpi vaatteet, josko olisivat niihin takertuneet, koko kyökin haravoin. Ei neulaa, ei lankaa. Vain kuivunut rusina ja puolikas korvatulppa.

Nyt kun asiaa oikein ankarasti miettii, niin minusta tälle on kaksi mahdollista selitystä:

1) Neula ja lanka ovat pudonneet pöydältä juuri samalla hetkellä keskelle keittiötä avautuneeseen aika-avaruusjatkumon madonreikään.

2) Poltergeist.

Oli niin tai näin, olen joka tapauksessa joutunut kasvotusten ilmiön kanssa, joka ylittää vähäisen käsityskykyni rajat. Sehän tässä on pelottavaa, että jos tänään häviää neula ja pätkä lankaa, niin mitä viedään huomenna? Ei iPodia!

Nyt ei auta muu kuin Ray Parker Jr.:

Ray Parker Jr. iTunes Storessa

Kommentit

 1. No johan. En usko paranormaaleihin ilmiöihin, mutta Anssihan on tullut ihan höperöksi siellä mökissään rusinoineen ja puolikkaineen korvatulppineen..

  .. Tästä huolimatta blogiasi on erittäin kutkuttavaa seurata, eli jatkappas vain lisää tarinointia!

 2. Loistavaa Anssi! Mitenkähän sieltä mökistä nyt rusinoita ja puolikkaita korvatulppia löytyy? Kirjoittele vain enemmän tänne huvittavia tarinoitasi, niin minäkin saattaisin käydä kurkkaamaan!

  Kenssa Ala. <3

 3. Jännittävää! Kuivaneesta rusinasta voi päätellä, että levylaulaja on ehtinyt joulun jälkeenkin nauttimaan glögijuomaa ja puolikkaasta korvatulpasta tietää, että Anssi on käynyt jollain keikalla pönöttämässä miksauspöydän vieressä. Mikä mahtoi olla keikka ja oliko hyväkin?

 4. Molemmat yllä esitetyt päätelmät tapahtumien kulusta valitettavasti hiukan onnahtavat: rusinoita tulee naposteltua lähes päivittäin ja edellinen näkemäni keikka taisi olla Neil Young viime elokuussa – jolloin en käyttänyt tulppia.

 5. Oh my god! Vai pyllistelit pöydänkin alla… 8’OOOOO nyt ei naurata. O__________________________________O” anssi anssi anssi

 6. onko anssi sinulla fetissejä takafidukkoihin?

 7. mulla kävi ihan samalla tavalla mun kaverin kanssa meidän kaukosäädin katosi yhtäkkiä ja sitten sitä ei enää löytynyt!!!Kävimme koko huoneen läpi muttä sitä ei ollut missään, olen sitä mieltä että sinun lanka ja neula on samassa paikassa kun meidän kaukosäädin!!!

 8. mulla kävi ihan samalla tavalla mun kaverin kanssa meidän kaukosäädin katosi yhtäkkiä ja sitten sitä ei enää löytynyt!!!Kävimme koko huoneen läpi muttä sitä ei ollut missään, olen sitä mieltä että sinun lanka ja neula on samassa paikassa kun meidän kaukosäädin!!!!

Roskapostin vuoksi vanhoista artikkeleista on kommentointi suljettu automaattisesti.