Mainoskatko

| Tagit: , | Aiheet: Musiikki | Kirjoittaja:

UnicefTulinpahan vain tähän väliin huikkaamaan, että katsokaa tänä iltana Unicef Saariluoma All Night Show MTV3-kanavalla klo 19.30. Myös allekirjoittaneen karvainen habitus ilmaantuu ohjelman lopuksi rumentamaan ruutua.

Palasin juuri takatalven keskeltä nauhoittamasta omaa osuuttani – joka on itse asiassa paremminkin Olavi Uusivirran osuus. Minun roolini on nimittäin tällä kertaa ollut toimia vain ohjelman musiikillisena tuottajana. Alkuperäisenä ajatuksena oli kerätä julkkiskuoro laulamaan Olavin On niin helppoo olla onnellinen -kappaletta, mutta hätäisellä aikataululla mukaan ei saatu riittävästi esiintyjiä, joten päädyimme tuotantotiimin kanssa ratkaisuun, jossa Olavi laulaa ja minä komppaan.

Tein kappaleesta tätä ohjelmaa varten uuden sovituksen, joka perustuu akustiseen kitaraan ja jousiin. Olen joskus takavuosina tehnyt pienimuotoisia jousisovituksia eri levyille, mutta viulut ovat silloin käytännössä olleet vain mausteita musiikin taustalla. Tällä kertaa nostin jouset etualalle, mikä olikin erittäin mielenkiintoinen ja tervetullut haaste. Suosittelen siis kummastelemaan lopputulosta illalla!

 

Kommentit

 1. Thanks for information. Kuulostaa mielenkiintoiselta, joten eiköhän sitä tule ilalla katsottua millaiselta uusi sovitus kuulostaa.

  Osaako Anssi jo sanoa millaista musiikkielämystä uusi levysi tuo tullessaan, vai pystyykö sitä viellä paljastamaan näin levyn allkutekijöissä?

 2. Olipas oikein hieno esitys kaikilta, kyllä se Olavi vaan laulaa osaa! Sainpas napattua digiboksiin talteen, jos sais aikaseks joskus siirrettyä sen koneelle ni vois ihastella sitten useamminkin!

 3. Musiikkiesityksenne sopi hyvin illan Unicef-ohjelman arvokkaaseen aiheeseen ja tyyliin.

 4. Kun otsikkona on mainoskatko, niin voisin käyttää tilaisuutta ja aasinsiltaa hyväkseni. Olin joskus vuosia sitten pistänyt makuuhuonestudioni tuotoksia mikseri.net:tiin. Olin jo lähes unohtanut nuo, kun jostain sattuman oikusta Olavi Uusivirta oli päätynyt arvostelemaan erästä niistä. Tuo olikin mikseri.net urani huippuhetki ja suu oli virneessä pitemmän aikaa. Olavi kirjoitti mielestäni erittäin oivallisen ja hauskan arvion biisistä, hatun nosto hänelle.

  Olavi Uuusivirta:
  ”Ensihämmennyksen jälkeen Northern Starin kieroutuneella tavalla AOR-henkinen I Want The One I Can’t Have herättää koko joukon kysymyksiä: Onko kyse neroudesta vai onko kyseessä vain liian vapaa-ajan ja turhautumisen tunteen aiheuttama sekvensseriohjelman syövereihin sekoaminen aka Delirium Logicus Cubasis? Miksi konerummut? Miksi käsittämätön daveweckl-ogeli sämplefilli? Onko kitaraa soittava henkilö etäistä sukua Johnny Marrille? Mitä laulusoundille on tehty? Mikä tekee kokonaisuudesta niin puoleensavetävän, vaikka teksti ei ole erityisen ansiokas – johtuuko se ainoastaan siitä, että sävellys on loppujen lopuksi erittäin onnistunut vai johtuuko se nimenomaan konerummuista ja ogelifillistä ja kitaristin mahdollisesta Marr-yhteydestä? Kustaanko minua silmään? Mihin tämä maailma oikein on menossa?”

  http://www.mikseri.net/playsong.php?id=250102

 5. Onneksi sen pätkän sai katsottua netin kautta, kun ei ollunna la-iltana TV:n äärellä. Nam, ihana pätkä ja minun lempibiisi!

 6. Olen edelleen esityksen jäljiltä, että WAU. Syntyikö fiilis sitten sovituksesta vaiko esityksestä, vai molemmista, en tiedä, mutta kylmiä väreitä (niitä + merkkisiä) saitte aikaan.

Roskapostin vuoksi vanhoista artikkeleista on kommentointi suljettu automaattisesti.