Audi-mies

| Tagit: | Aiheet: Jumittelu | Kirjoittaja:

Mediassa on viime päivinä jauhettu kyllästymiseen asti ns. Audi-miehen edesottamuksista. Minua on kyseisessä jupakassa ilahduttanut erityisesti termi Audi-mies. Mieleen tulee heti erittäin vähäinen supersankari, jonka ainoa varsinainen supervoima on paskan läpän heittäminen. Jotenkin tähän tyyliin:

Audi-mies

Kommentit

 1. Toinen puhe tuli ihan takapuolesta.

  ”Ja minä vain ajan, vaikka haluaisin vaihtaa nuo sanat suudelmaan”

 2. Heh heh heehh… Uusi supersankari on luotu!!! Jes!
  Nyt vaan sarjakuva tekeille ja sitten elokuva. Siihen elokuvaan voin antaa pari pari euroa vaikka etukäteen – toisin kuin Mannerheimiin.

 3. Kari Hotakaisen uusimmassa kirjassa on myös Audi-mies…
  Miten sattukin hyvään saumaan 🙂

 4. Tää koko Audi-kohu on tietysti Hotakaisen luoma markkinointikikka. Ei siitä oo varmaan kuukauttakaan ku iltapäivälehdistö viritteli Hotakaisen ja Tervon välille ”myyntisotaa”. Tervo pääsi jo rahastamaan pääministerillä, Hotakainen iskee takaisin Audi-miehellä ja kaverukset naureskelevat yhdessä baarintiskillä.

  Ugh.

Roskapostin vuoksi vanhoista artikkeleista on kommentointi suljettu automaattisesti.