Kommentti # 2000

| Aiheet: Internet, Jumittelu | Kirjoittaja:

Hetkinen – kaikki seis! Huomasin juuri, että merkittävä tapahtuma on livahtanut silmieni ohi: tätä blogia on nimittäin kommentoitu jo yli 2000 kertaa! Tämän kunniaksi ystävämme Magnum syntyy uudestaan:

Magnum syntyy

Jäljitin juhlakommentin antajan. Ilokseni se ei ollut kukaan Syyskilpailuun ”oikealla” vastausrivillä ”osallistunut”, vaan Ville, joka kirjoitti Seuraava single -aiheen keskustelupalstalla seuraavasti:

”Huuto olisi kyllä sopinut paremmin sinkuksi, mutta Kaivos edustaa paremmin levyn tyyliä.”

Tällä kannanotollaan Ville voittaa itselleen tulevan singlen omistuskirjoituksella – ja ehkä jotain muutakin kivaa. Koska single on vasta menossa painoon, joutuu Ville odottamaan palkintoaan vielä jonkin aikaa. Pyytäisin häntä kuitenkin ilmoittautumaan osoitteeseen kilpailu(@-merkki)anssikela.com ja lähettämään postiosoitteensa. Propsit Villelle!

♠    ♠    ♠

Näiden merkkipaalujen ylittämisten yhteydessä on ollut tapana luoda pieni katsaus tähän blogiin tilastojen valossa.

Blogi aloitti Jumittelua-nimisenä 18.1.2009. Nyt, yhdeksän kuukautta myöhemmin, täällä on vierailtu 66 551 kertaa 25 918 kävijän toimesta. Päivittäisten käyntien keskiarvo on koko blogin olemassaoloajalta 250. Suhdanne on kuitenkin hyvässä nousujohteessa: viimeisen kuukauden aikana keskiarvo on kohonnut 583:een käyntiin päivässä. Kävijäennätys koettiin 13. elokuuta, jolloin blogissa vierailtiin yhden vuorokauden aikana 1044 kertaa (tämä selittyi sillä, että kyseisenä päivänä Iltalehden nettiversio linkitti artikkelistaan suoraan blogiini).

Suurin osa kävijöistä lukee tietysti tuoreimman postauksen etusivulta, mutta kun etusivu jätetään pois laskuista, niin nämä ovat olleet blogin suosituimmat kirjoitukset (listalta on karsittu myös suorat lähetykset, kilpailut ym. lyhyet puffit):

1. En ole rasisti, mutta… (2673 näyttökertaa)

2. Haaveiden ilta (2142 näyttökertaa)

3. Ehdokas 241 (1723 näyttökertaa)

4. Arno Poeg (1586 näyttökertaa)

5. Uusi albumi, uusi naama (1244 näyttökertaa)

6. Ratinanmakuinen raportti (999 näyttökertaa)

7. Absolut (994 näyttökertaa)

8. 09.09.09 (949 näyttökertaa)

9. Siitä, kun on kasvissyöjä (849 näyttökertaa)

10. Turmiollisia lauluja (801 näyttökertaa)

Blogiin tullaan eniten Googlen kautta tai suoraan. Seuraavista linkeistä on myös tullut paljon käyntejä:

1. facebook.com (4012 käyntiä)

2. harhaa.com (1410 käyntiä)

3. norpatti.sarjakuvablogit.com (1405 käyntiä)

4. blogilista.fi (1381 käyntiä)

5. iltalehti.fi (1082 käyntiä)

6. plaza.fi (618 käyntiä)

7. vihreat.fi (616 käyntiä)

8. fi.wikipedia.org (543 käyntiä)

9. muusikoiden.net (433 käyntiä)

10. halfamile.com (340 käyntiä)

Katsotaanpa vielä mistä päin blogia luetaan:

1. Helsinki (25 816 käyntiä)

2. Tampere (3 376 käyntiä)

3. Jyväskylä (3 176 käyntiä)

4. Oulu (2 847 käyntiä)

5. Vaasa (2 754 käyntiä)

6. Lahti (2 024 käyntiä)

7. Kuusankoski (1 811 käyntiä)

8. Hämeenlinna (1 764 käyntiä)

9. Turku (1 619 käyntiä)

10. Vantaa (1 591 käyntiä)

Kiitokset kaikille lukijoilleni – jatketaan yhdessä kohti kolmea tuhatta!

Kommentit

  1. Argh, miten läheltä liippasi! Lohdutuspalkintoa peliin! 😀

  2. Hei, Anssi, mistä kävijöiden kotipaikka selviää, kun ne osataan laskeakin? En näistä tietokoneasioista ymmärrä.

  3. Tässä blogissa on Google Analytics -seurantaohjelma, jonka avulla pystyn seuraamaan sivuston käyttöä. Yksittäisiä kävijöitä en kuitenkaan pysty vakoilemaan, ei huolta.

  4. Kiitos, Anssi, vastauksestasi. En kysynyt seurantatapoja sen vuoksi, että olisin huolissani kirjoittajien jäljityksestä. Itse voisin ihan hyvin kirjoittaa vaikka omalla nimelläni, mutta kaikki kommentoijathan näyttävät käyttävän nimimerkkiä. Olen myös kirjoitellut viime vuosina Foorumillesikin aika paljon, mutta käyttänyt siellä toista nimimerkkiä. Jostain syystä ryhdyin täällä kirjoittamaan yllä olevalla nimimerkillä ja jatkanut sitä. Seuraan molempia osioita säännöllisesti ja kirjoittelen kommenttia, jos siltä tuntuu. Pidän musiikistasi, kiitos.

Roskapostin vuoksi vanhoista artikkeleista on kommentointi suljettu automaattisesti.