Pyyntö tamperelaisille

| Aiheet: Keikat, Musiikki | Kirjoittaja:

Konsertoiminen jatkuu perjantaina Hämeen sydämessä, Tampereen Apollossa. Keikasta olisi jälleen tarkoitus laatia asianmukainen raportti tälle paikalle. Sitä varten tarvitsisin apuanne: taltioikaa esityksestämme videopätkiä (esim. puhelimella) ja ladatkaa niitä keikkaa seuraavana päivänä YouTubeen. Videoiden ei tarvitse olla pitkiä, kunhan tunnelma välittyy. Käytän sitten parhaaksi katsomiani pätkiä raportissani. Teillä on täten artistin lupa kuvata keikan aikana!

Keikan alkamisaika on naurettava: 01.00 yöllä. Minä en ole viime aikoina tottunut valvomaan noin myöhään. Täytynee esittää nopeatempoinen setti, slovarien aikana saattaisin nukahtaa. Toivottavasti yleisökin viihtyy pikkutunneille.

Tunnelmaan kannattaa virittäytyä lukemalla raportti edellisestä keikasta (mukana yleisön kuvaamaa videomateriaalia, malliksi tamperelaisille).

Kommentit

 1. Olispas hauskaa jos nukahtaisit kesken keikan! Vois tulla viihdyttävää YouTube-materiaalia! Pienet päiväunet olis varmaan paras lääke tohon jaksamiseen! 🙂

 2. Olin harkinnut tuolle keikalle menoa, mutta kun jo aimmmin luin paikan nettisivuilta keikan alkamisajan, niin lopetin harkinnan siihen. Yhdeltä yöllä on törkeä aika keikan aloitukselle.

 3. Tällaiseksi on mennyt Suomalainen kapakkaelämä. Paikat on tyhjinä puolilleöin ja vasta sen jälkeen alkaa väkeä valumaan sisälle. Kultaisella 80-luvulla ravintolat menivät kiinni yhden kahden maissa, tällöin oli tupa täynnä jo yhdeksältä.

  Muutama vikko sitten olin orkesterimme kanssa keikalla Jyväskylässä. Valomerkkiin asti piti soittaa tietenkin, eli puoli neljään. Toki aloitimme jo varttia vaille kymmenen, 5*45min + 30 min. Olisi kyllä rankka ammatti jos elääkseen pitäisi tehdä.

 4. kauheeta!

  ei tommosii settejä kiitoooooooos.

  ei ole turnauskestävyyttä mulal tommoseen, ei edes biisejä noin paljon.

  setti kestäköön lyhyen ajan ja täyttyköön laadusta.

  monesti se määrä ratkaisee 🙂

  -J

 5. Toivottavasti Tampereen keikalla kuullaan paljon Aukion kappaleita! Edistäähän niiden soittaminen uuden levyn myyntiäkin ja eikös tämä ole uuden levyn promo”kiertue”?!

  BMW ja Puistossa on jo kuultu niin moneen kertaan.

 6. Aukion biisejä kuullaan kyllä. Ei koko levyä, mutta hyvin uusikin albumi tulee olemaan edustettuna.

 7. Mikkelin keikan biisilista ei vaan paljon luvannut…

 8. Katseltuani noita YouTube-pätkiä, voisin kyllä todeta, että laulat Kunnian kentät paremmin kuin Neumann ikinä! Vaikka Neumannin laulannastakin pidän kovasti..

 9. Vielä pakko lisätä, että Kunnian kentät-sanoista tulee minulle ainakin jotenkin vahvasti mieleen koko Aukion teema..en tiedä onko tästä joskus ollut puhetta..mutta minä mietin tuota yhtäläisyyttä heti levyn kuultuani.

Roskapostin vuoksi vanhoista artikkeleista on kommentointi suljettu automaattisesti.