Lehdistö kunnostautuu

| Aiheet: Huomiot | Kirjoittaja:

Juorulehdistö tietää jälleen missä mennään. Tuoreimman 7 päivää -lehden kannessa lukee: ”Tervomaan mies lähti – Jonna jäi yksin vauvan kanssa!” Päivän Iltalehti puolestaan julistaa suurimmalla fontillaan: ”Jonna Tervomaa  – mies jätti kodin ennen  vauvan syntymää.”

Kumpaakaan juttua en ole lukenut, olen nähnyt vain otsikot. Niiden ns. perseysaste on kuitenkin niin korkea, että vaikka asia ei minulle varsinaisesti kuulukaan, niin on pakko älähtää. Jonna ja Kelly ovat molemmat ystäviäni ja tiedän, että otsikoissa annetaan heidän tilanteestaan hyvin valheellinen kuva. Ei tietenkään ole minun asiani lähteä tässä puimaan yksityiskohtaisemmin ystävieni elämää, mutta haluan kuitenkin todeta seuraavaa:

On totta, etteivät Jonna ja Kelly ole enää vähään aikaan asuneet samassa osoitteessa. Ketään ei silti ole jätetty – ratkaisu on ollut yhteinen päätös pitkän harkinnan jälkeen ja molemmat ovat olleet onnesta sekaisin uuden jälkikasvunsa kanssa. Pidän pientä vauvaa hyvin onnekkaana, koska hänellä on kaksi niin rakastavaa vanhempaa.