Juontohommaa NRJ:llä

| Tagit: , | Aiheet: Ajankohtaista | Kirjoittaja:

Kokoelman julkaisu tarkoittaa taas esiintymisiä mediassa. Albumin promootio käynnistyy ensi viikolla, jolloin toimin Radio NRJ:llä iltapäiväohjelman juontajana kolmen päivän ajan. Alla tarkemmat informaatiot NRJ:n lehdistötiedotteessa:

♠    ♠    ♠

ANSSI KELA JUONTAMAAN RADIO NRJ:LLE

Suomalaisen musiikin kestosuosikki Anssi Kela juontaa Mira Kurosen kanssa NRJ:n iltapäiväohjelmaa ensi viikolla maanantaista keskiviikkoon klo 14-17.

Anssi Kela nousi koko kansan tietoisuuteen vuonna 2001 Nummela-albumin ja Mikan Faijan BMW -hittikappaleen myötä. Debyyttialbumi myi viisinkertaisesti platinaa eli lähes 160 000 kappaletta. Kelalta on esikoisen jälkeen ilmestynyt kolme albumia ja uusin julkaisu Singlet 2000-2010 –tuplakokoelma saadaan kauppojen levyhyllyille maaliskuun 24. päivä. Kokoelmaan mukaan kuuluu Elossa ruotsinlaivalla -livelevy, joka on nauhoitettu Viking Isabellalla.

Miran kanssa on Radio NRJ:n iltapäiväohjelma, jossa julkisuuden henkilöt tekevät suoraa radiolähetystä Mira Kurosen parina. Aikaisemmin ohjelmaa ovat juontaneet mm. Anna Abreu, Lauri Tähkä, Fintelligens, The Rasmuksen Lauri, Ville Valo ja Herra Ylppö.

www.nrj.fi/mirankanssa

Kommentit

  1. NRJ:llä juuri mainostettiin tätä. Tuli pieni pätkä Nollaakin.

  2. Argh, mikä aika. Jos oikein juoksee, ehtii kuunnella viimeiset puoli tuntia joka päivä. Nollasta ilmeisesti on tehty promosinkku? Milloin sitä kuulee radiosta?

  3. Nolla on tosiaan toimitettu radioille. Ymmärtääkseni yksikään kanava ei ole vielä lähtenyt sitä soittamaan. Saattaisi jeesata jos sitä toivottaisiin, nyt vain pyyntöjä eri kanaville!

  4. Novaa on jo asian tiimoilta ”häiriköity” 🙂

  5. Toiveita on pistetty menemään 🙂 Eli pakko olla vain ajan kysymys, kun Nolla kuullaan joltain kanavalta.

  6. miein tuota nollaa että se ei voi olla legendaarinen koska se o tehty ennen nummelaa. eli anssi o tehnyt sen ”taviksena”.

    mitäs tähän o sanomista?

  7. Äsken soi Radio Voimalla Nolla. Eli tuolta kanavalta saattaa olla mahdollista bongata biisi uudestaankin. 🙂

  8. Kannattaisi varmaan laittaa uusi kierros Nollan toivomisessa noille radioasemille!

Roskapostin vuoksi vanhoista artikkeleista on kommentointi suljettu automaattisesti.