Toivekonsertti NRJ:llä

| Aiheet: Musiikki | Kirjoittaja:

Rehkin tällä viikolla maanantaista keskiviikkoon Radio NRJ:n iltapäiväshown (klo 14-17) vierailevana juontajana. Huomiseen ohjelmaan ajattelin raahata mukaan kitarani ja esittää studiossa biiseistäni akustisia versioita. Mutta mistä biiseistä? Sinä päätät! Äänestä alla olevalta listalta mistä kappaleesta haluat kuulla intiimin leirinuotioversion. Eniten ääniä saaneet laulut rämpytellään huomenna (16.3.) suorassa lähetyksessä.

Mistä kappaleesta haluat kuulla akustisen version?

 • Nummela (42%, 16 Ääntä)
 • 1972 (39%, 15 Ääntä)
 • Puistossa (39%, 15 Ääntä)
 • Kaksi sisarta (39%, 15 Ääntä)
 • Laulu petetyille (29%, 11 Ääntä)
 • Milla (26%, 10 Ääntä)
 • Mikan faijan BMW (24%, 9 Ääntä)
 • Aamu (21%, 8 Ääntä)
 • Karhusaari (18%, 7 Ääntä)
 • Jennifer Aniston (16%, 6 Ääntä)
 • Älä mene pois (16%, 6 Ääntä)
 • Kaivos (13%, 5 Ääntä)
 • Suuria kuvioita (11%, 4 Ääntä)
 • Suomalainen (8%, 3 Ääntä)

Ääniä kaikkiaan: 181

Loading ... Loading ...

Kommentit

 1. Mahtavaa! En edes huomannut tuota Nollaa listassa. Ois kova livenä. Petetyille toimii myös. Koska kyseessä on ns. ”leirinuotioversiot”, kitarana toimii luultavasti D-28? 🙂

 2. No Nolla tietysti! En malta odottaa, että pääsisin kuulemaan ko. biisiä!!

 3. Juu Nolla sen takia, että en ole vielä kyseistä biisiä kuullut. Innolla odotetaan. 🙂

 4. Meikäläinen menee hieman samoilla raiteilla kuin edellisetkin kommentoijat: johtuen sen tuntemattomuudesta, äänestin NRJ:n leirinuotiobiisiksi Nollaa. Tätä kappalettahan yritetään myös tällä hetkellä talkoovoimin kovasti saada radiosoittoon, joten sen soittaminen livenä radiossa ei mitä luultavimmin haittaa tätäkään projektia.

  Yhtenä syynä valintaani mainittakoon myös, että olen kuullut Nollan vain kerran, silloin kun se äänestettiin blogissa koemaistiaiseksi, joten olisi kiva kuulla se radiosta toistamiseen, ja vieläpä livenä tällaisena versiona.

  Jos käy niin hassusti, ettei syystä tai toisesta pääse maanantaina radion ääreen, pystyykö maanantain NRJ-juonnon kuuntelemaan nauhoitteena jostain vielä maanantain jälkeen?

 5. Älysin juuri, että äskeisessä viestissäni puhuin koko ajan maanantaista tarkoittaessani tiistaita. Aukkotehtävä: vaihda kyseisessä viestissäni maanantain paikalle tiistai.

 6. Äänestin strategisesti ROMia, jospa se ohittaisi Sisarten kanssa 1972:n. (Jos vain kolme soitetaan.) Aamukin ois mainio livenä. Ja Puistossa.

  Kun vielä onnistuisi jotenkin kuulemaan nuo radiosta. Kiitokset eilisestä täydellisestä ajoituksesta.

 7. WAU!Kiitos Nollasta!Piti työpöydän ääressä luukuttaa lujaa:)

 8. Kevät piisistä pisteet kotiin. Jo säe oli törkeän tarttuva!

 9. Olipa virkistävä tuo Kevät tulee! Seuraavalle levylle vaan 🙂 Nolla kuulostaa sitä paremmalta mitä enemmän sitä kuuntelee! Hienoa. Vieläköhän huomenna kuullaan Kelaa?

 10. Niin ja kiitoksia Sändille ”kevät tulee” -biisin nauhoittamisesta!!
  Ärsyttävä kanava tuo NRJ kun 99 % musasta on täyttä skeidaa 🙂 Sori vaan jotka tykkää 🙂

  Eikös SuomiPop olisi loistava kanava Anssille? Sitä jaksaisi kuunnellakin aktiivisemmin 🙂

  Miten Nolla on voinut jäädä levyttämättä aikaisemmin?

 11. Saikos kukaan Nolla-biisin akustista versiota nauhalle? Se ois kiva kuulla toistamiseen.

 12. Kerrataan nyt vielä niille jotka eivät kuulleet lähetystä, että tein ohjelman aikana uuden biisin kuuntelijoiden antamien aiheiden perusteella. Saamiani aiheita olivat ”kevät”, ”ahtaajien lakko” ja ”Turun notkahtanut silta”. Näistä aineksista tein pikaisesti rallin, jonka sitten soitin tuoreeltaan lähetyksessä.

  Olin juuri ennen kantaesitystä kirjoittanut viimeiset rivit paikalleen ja lähetyksessä kuultu versio oli ensimmäinen kerta, kun yritin soittaa koko kappaleen alusta loppuun. Eihän se tietenkään mennyt ihan partituurin mukaan: ainakin ensimmäisessä kertosäkeistössä putosin täydellisesti kärryiltä (en saanut selvää kirjoittamastani sanoituslapusta), kertsi kuulosti luultavasti melko progressiiviselta.

  Aika hektinen lähetys. Piti puhua, esittää toiveiden mukaisia akustisia versioita – ja siinä sivussa tehdä vielä biisi. Nyt on sellainen olo, että on käyty vähän ylikierroksilla.

 13. Nostan hattua. Melko avokätistä toimintaa meitä kuuntelijoita kohtaan. Helppohan se on sohvalla kuunnella… varmaankaan moni meistä ei saisi itsestään paljon irti suorassa lähetyksessä 🙂
  Kiitoksia Anssi vielä kerran! Nollassa on kyllä todella tarttuva melodia ja hienot lyriikat. Varma hitti!

 14. Olen samaa mieltä Jirkan kanssa! Uskomaton suoritus! Pikkusiskon kanssa tuumailtiin, että ei tuohon moni pystyisi! Kiitos ja kumarrus! 🙂

 15. Tänään meni mulla iltapäivä töiden osalta ihan plörinäksi, mutta hyvästä syystä 🙂 Työnteosta ei nimittäin tullut mitään, kun keskityin Kelan sanomisiin ja biiseihin. Nolla oli todella koskettava, sai kylmät väreet menemään pitkin selkäpiitä… Sen kun kuulisi perjantaina Hyvinkää-salissa!

  Melkomoinen suoritus väsätä parin tunnin aikana suorassa lähetyksessä biisi kuuntelijoiden antamien aihe-eväiden pohjalta. Todella hatunnoston arvoinen suoritus! Kertosäe kuulosti tarttuvalta ja erittäin ansiokkaasti Anssi noita sanoituksia tuntuu väsäävän hieman tiukemmallakin aikataululla. Todellakin, moni ei pystyisi samaan!

  Mitähän huomenna on luvassa…?

 16. Kiitos Kevät Tulee biisin talteen ottaneelle ja vielä suurempi kiitos Anssille. Hieno biisi! Tuo silta oli otettu hienosti tuohon sanoitukseen 🙂

 17. Täytyy vielä sanoa se, että hieman harmittaa Anssin puolesta kanavavalinnan johdosta. En tiedä miten Anssi päätyi NRJ:lle, mutta en usko, että NRJ:ltä löytyy kovin aktiivisia suomipopin kuuntelijoita. Ainakaan soittolistoista päätellen. RadioSuomiPop olisi ehkä saanut aikaan enemmän liikehdintää! Toivon tietysti parasta, että huomiota syntyisi. Tällaista herkku-ohjelmaa on hyvin harvoin tarjolla!! Toivottavasti tällaisia radio-ohjelmia tulee vielä lisää!
  Ei nyt välttämättä biisiä tarvitse vääntää jokaisen ohjelman aikana, mutta livevetoja on todella mielenkiintoista kuulla 🙂

 18. Toivottavasti et kokonaan unohda tuota ”Kevät Tulee”-biisiä. Sen verran mainiolta biisi kuulosti, että se ansaitsisi tulla ”julkaistuksi”. Olin kuulevinani jopa pientä hitin ainesta! 🙂

 19. Anssin tapa antaa itsestään aina 110% on huikeata.
  Nytkin tämä radiojuontopesti on osoittanut miten täysillä Anssi tekee tuota työtään. Moni muu vierailija olisi varmasti vaan jutellut juontajan kanssa mukavia ja pyytänyt soittaa levyiltä hittejään.
  Mutta mitä tekee Anssi..Soittaa useita live biisejä suorassa lähetyksessä ja vielä kaiken keskellä tekee loistavan uuden biisin. Ihan uskomaton suoritus ja osoitus miten pistää itsensä likoon.
  Huomaa että ihmisellä on sydän paikallaan 🙂 ISO kiitos, taas kerran!
  Huomista odotellessa.

 20. Nyt kun ”Kevät tulee” -biisi on artistilla vielä tuoreessa muistissa, olisipa mageeta kuulla se Hyvinkää-salissa 🙂 Eikös biisi tallentunut kuitenkin iPhonen muistiin, jos ei ihan vielä ulkomuistista mene…

  Jospa ”Kevät tulee” kokee Nollan kohtalon, hautuu jossain jemma-nimisessä paikassa 10v kunnes artisti kaivaa sen jostain ja havahtuu, että tässäpä levytyskelpoista materiaalia!

 21. Tuo Kevät tulee oli aivan ihana. Olet nähtävästi hyvä paineen alla!

 22. Voi vitsi! Tossa Kevät tulee-biisissä oli jotain sellasta sointia, josta tuli tosi kovasti sellane 1972-tyylinen fiilis (viitaten siis Anssin biisiin, ei vuoteen). Tässä on nyt jotain hianoo! Harmi, etten ehtinyt kuulla varsinaista lähetystä. 🙁

 23. Ja itseasiassa kans alussa vähän Harhaa-tyylinen saundi.

 24. Kevätbiisi on nyt paineessa puristettu mötkäle, josta pienellä lyriikoiden hiomisella tulee timantti. Liekö ollut melodia valmiina, kun kuulosti niin hyvälle. Mainio suoritus!

  Tänään Anssi varmaan ehtii tylsistyä peukaloita pyöritellessään. Hirveet määrät mainoksia ja kaikkea turhaketta tuossa ohjelmassa.

Roskapostin vuoksi vanhoista artikkeleista on kommentointi suljettu automaattisesti.