Aukio Ryhmäteatterissa

| Tagit: , | Aiheet: Musiikki, Videot | Kirjoittaja:

Julkaisen vapputervehdyksenä videon viime syyskuiselta Ryhmäteatterin keikaltani. Kyseessä oli akustinen soolokonsertti, jonka polkaisin käyntiin esittämällä tuolloin uunituoreen Aukio-albumin alusta loppuun. Tällä videolla on tuo kantaesitys, Olli-Pekka Komosen taltioimana.

Tuolla keikalla minulla oli ilo saada lavalle myös erikoisvieras: Pekka Lehtosaari istui kanssani estradilla lukemassa kappaleiden väleihin tarinaa värittäviä tekstinpätkiä. Tämä onkin siis eräänlainen Aukion directors cut -versio. Olen sittemmin esittänyt myös bändini kanssa Aukiota alusta loppuun, mutta tässä laajennetussa muodossa sitä ei ole tämän Ryhmäteatterin esityksen jälkeen enää kuultu.

Valitettavasti videossa on hieman teknisiä ongelmia: teoksen päätteeksi kuullun nimikappaleen kohdalla kuva ja ääni alkoivat pätkiä niin pahasti, että loppuratkaisu jouduttiin ikävästi jättämään tältä taltioinnilta kokonaan pois.

Anssi Kela – Aukio from Olli-Pekka Komonen on Vimeo.

Kiitokset: ZZOPMUSIC

Kommentit

 1. Taltioinnin alussa äänen voimakkuus heittelee aika pahasti, tämä korjaantuu parin minuutin kohdalla.

  OP Komonen

 2. Kiitos, tämä spesiaalikeikka on hienoa kokea vielä uudestaankin 🙂

 3. Anssi Kelan biiseissä on hienoa, että jokainen toimii loistavasti sekä mies ja kitara-kokoonpanolla, että bändin kanssa. Neil Yongilla sama juttu.

 4. Kiitos kovasti! Ei olekaan tullut Aukiota kuunneltua pariin kuukauteen, hyvä virkistys! Romahdus toimi erittäin hyvin.

 5. Ai että. Mahtavaa!!!! Loistava keikka. Kiitoksia! Oikein hyvää vappua! Tavastialla nähdään.

 6. Suuret kiitokset! Tämä pitää varmaankin kohta katsella ja kuulostella ihan ajatuksen kanssa.

  Kiitos myös siitä, että kiitokset-kohdan ”ZZOPMUSIC” palautti mieleen ZZ Topin ihan mahtavan Rough Boyn: http://www.youtube.com/watch?v=I1qkUZZ1aho

  Näiden kahden parissahan sitä loppuilta sitten vierähtäneekin.

 7. Jostain syystä Uni-kappaleesta tulee mieleeni Cherbourgin sateenvarjot.
  Loppupuolella jouduin nieleksimään useampaankin kertaan.
  Hengästyttävä kokonaisuus.
  Kiitos.<3

 8. Tulvahtipa mukavasti tämän myötä mieleeni tuon keikan lämmin ja ainutlaatuinen tunnelma. Mitään noin vaikuttavaa harvoin kokee ja sitä, että silmät on täynnä kyyneleitä lähes koko keikan ajan. Ihan mahtavaa katsella ja kuunnella tätä vielä tätäkin kautta!

 9. […] tulkinnallisia vetoja listatakseni täytyy mainita akustinen Boys of Summer ja  Aukion Ryhmäteatteri esityksesi. Aukio levykokonaisuus on varmasti haasteellinen tässä lyhytjänteisyyden […]

Roskapostin vuoksi vanhoista artikkeleista on kommentointi suljettu automaattisesti.