Rätei ja lumpui

| Aiheet: Internet, Magnum | Kirjoittaja:

Tavastian keikalla käyneet varmasti panivatkin merkille, että myytävänä oli pitkästä aikaa t-paitoja. Edellisen kerran paitoja taisi olla kaupan Suuria kuvioita -kiertueella vuonna 2003, joten onkin jo korkea aika hiukan päivittää garderobeja.

Tarjolla on kolmea erilaista mallia:

Tämän paidan mukana tulee kangastussi, jolla saa vetää ruksin haluamaanssa ruutuun. Kohderyhmänä eivät siis ole pelkästään fanini, vaan myös kaikki ne, joiden mielestä olen syvältä. Paidan markkinat ovat siis rajattomat!

"Onko täällä kova meininki?" Anssi kysyy. "Ei mitenkään erityisen kova!" yleisö vastaa. Kannattaa huomata, ettei tässä paidassa lue lainkaan nimeäni, joten paita toimii erinomaisesti piilofanituotteena.

Magnum-paita on pakollinen ostos kaikille tuon maailman vähäisimmän sarjakuvan ystäville!

Teetätin paitoja kokeeksi pienen sarjan. Tavastialla kauppa kävi kohtuullisesti, mutta paitoja jäi pyörimään nurkkiin vielä jonkin verran. Jos menekkiä tuntuu olevan, niin painetaan niitä sitten lisää. Jos ei, niin nämä jäävät harvinaisuuksiksi.

Kova meininki ja Magnum -paitoja on saatavilla myös lady fit -malleina. Paitojen ostajat saavat kaupan päälle Kaivos-singlen.

Tässä vaiheessa useimpien trend settereiden hampailla onkin varmasti jo kysymys mistä, oi mistä niitä saa? Näitä tyylikkäitä vaatteita on tietysti mahdollista lunastaa itselleen nykyaikaisesti internetin välityksellä, Rokkikaupan kautta. Tuohon vasemmalla olevaan päävalikkoon onkin ilmestynyt pysyvä linkki omalle sivulleni Rokkikaupan saitilla. Hintatiedot, maksutavat ja sen sellaiset selviävät sieltä (sama linkki myös tuossa pari riviä ylempänä).

Koska pelkästään pehmeät paketit ovat tylsiä, voi Rokkikaupasta paitojen lisäksi ostaa myös levyjäni – jolloin postiluukusta jysähtää puolikova paketti. Vai puolipehmeä? Vaikea sanoa.

Kommentit

 1. Tätä on odotettu! Ei muuta kuin tilaamaan.

 2. No eihän sitä naisten kova meininki -paitaa voi sitten näemmä ostaa (koko m). Loppu varastosta sanoo Rokkikauppa.

 3. Tuli tuo vaalea paita jo ostettua siellä Tavastialla ja oikein siististi ja tunteella rastitettua Siistiä-sarake. Pikkusiskoni oli omaan paitaansa raapustanut oikein sydämen tuohon samaiseen sarakkeeseen! 🙂

  Me ollaan jo sen verta noita paitoja ehditty päällämme pitää, että tänään lähtiessämme tyttöporukalla asioille, kummityttöni (reilut 2,5 vuotta ja Anssi-fani myös) ehti jo takapenkiltä minulle huutelemaan, että ”Onko sinulla Anssi Kela-paita päällä?”. No, eipä tänään ollut, kun oli niin kylmä olevinaan, mutta sovittiin, että laitan taas sitten sen päälle, kun on aurinkoista. Eli täytynee hommata nuo muutkin paidat, ettei tarvitse samaa paitaa pitää koko kesää jos on oikein aurinkoinen kesä! 😉

 4. Ehdottomasti tilaan ”ei mitenkään erityisen kova” -paidan jahka naisten S tai M -kokoja löytyy.

 5. ”kova meinikinki” miesten L oli myös loppu? En rohkene tilata M-kokoa kun sitten jos se ”kinnaa” kainaloista, niin jää vaatehyllyn pohjille – vaikkakin M-koko joskus sopii mulle hyvin. Paidat sinänsä hienoja.

 6. Hahaa, loistavaa.

  Parhaita bändipaitoja sitten Kumikamelin Trio Niskalaukauksen ”Minulle ei vittuilla”- ja ”Saunan takana on vielä tilaa”-paitojen kustannuksella irvailleiden ”Minulle vittuillaan”- ja ”Saunan takana on vielä halkoja”-paitojen.

 7. Piti tilata tuo ”siistiä” paita koska onhan se nyt tosi siistiä!

 8. ajattelin ottaa riskin ja tilata sen M koon ”kova meinigin”. Mutta näin käy aina jahkailijoille: nyt sekin on loppu….No, hirvittävän kovan kysynnän vuoksi toivon että sitä tulee jossain vaiheessa lisää saataville….

 9. Meininki-paidat ovat olleet yllättävän suosittuja. Useimmat koot ovat jo loppuneet, joten sitä tilattiin lisää. Eiköhän paitaa ole piakkoin taas tarjolla kaikille halukkaille.

 10. Saanko ehdottaa tuotekehitystä, jos paitoja tilataan lisää. Nimittäin tuo siistiä/noloa-paita on noista mielestäni ehdottomasti hienoin ja kuten mainittua, sillä olisi rajattomat markkinat, MUTTA paidan väri ja malli on jotain aivan hirveää. Miehille tuollainen voi mennä ihan täydestä, mutta tytöille vain yöpaidasta. Tuollainen vaalea beessi on mielestäni kaikista rumin väri mitä olla saattaa, en ole moiseen pukeutunut ainakaan kymmeneen vuoteen työvaatteita lukuun ottamatta. Jos ja kun toivon mukaan tuostakin paidasta tehdään ladyfittejä, niin voisiko siihen ottaa väriksi jonkun vähemmän kulahtaneen vaalean värin, esim. vaaleahko army-vihreä, meleerattu harmaa, vaaleansininen tai äärihädässä vaikka vaaleanpunainen? Ostaisin heti. Nyt ei voi ostaa. Jos tuo paita tulisi myyntiin vaalean beessinä ladyfittinä, harkitsisin asiaa hyvin hartaasti. Vaalea beessi ja siistiys vähän kuin kumoavat toisensa ja paidan pitämisestä voisi tulla erittäin noloa.

 11. No voi nyt helvetti 😀 On kyllä tilattava!

 12. Mari: ”…paidan väri ja malli on jotain aivan hirveää.”

  Siistiä/noloa-paidan graafinen maailma on napattu dollarin setelistä, siksi sen väri on myös taalan paperin sävyä muistuttava. Tuossa kuvassa paidan sävy taitaa näyttää hiukan todellista tummemmalta. Paidan valmistajan sivulla väri näyttää tältä:
  http://www.bc-collection.eu/catalogue/detail_color.php?cat=all&lang=en&color=31

  Tuota kyseistä paitaa on tarjolla vain miesten mallina siksi, että tuon värin lady fit on ns. ribattua kangasta – jos sitä venyttää niin painatus hieman halkeaa, painoväri ei mene kankaan väleihin. Juuri tuon grafiikan kanssa tällainen halkeilu ei välttämättä haittaisi, mutta jätin kuitenkin lady fit -mallit varmuuden vuoksi pois – ettei tulisi reklamaatioita huonosta painolaadusta.

 13. Hello, baby!

  Olisi kiva, jos olisi paitoja, joissa olisi syvä/syvempi kaula-aukko, koska ainakin tämä (ja moni muu naisihminen) ahdistuu kaula-aukoista, jotka kuristavat kaulaa ja on suunniteltu nimenomaan vain miehille. Tämä ei tarkoita sitä, että silikonit pitäisi ottaa huomioon, vaan yksinkertaisesti vain sitä, ettei kaula-aukko saisi olla liian ylhäällä. Kiitos, näkemiin!

 14. Kyllä kiristävät kaula-aukot ahdistavat miehiä yhtälailla, tai ainakin minua. Kuvien mukaan näyttävät tosiaan aika tiukoilta. Onko muuten XL-kokoja ollut tai tulossa?

 15. Paitamalleja ja -kokoja on saatavilla melko rajatusti siksi, että teetin ko. vaatteet omalla riskillä, vailla minkäänlaista käsitystä menekistä. Vanhastaan minun paitani eivät ole myyneet erityisen hyvin, siksi tarjonta on näin alkuun aika konservatiivinen: vain yleisimpiä kokoja ja malleja.

  Jos pääsen tässä hommassa vielä joskus plussan puolelle, niin kysynnän mukaan voidaan testailla esim. noita v-aukkoisiakin malleja, sekä XS- ja XL-kokoja. Tällä hetkellä ollaan kuitenkin vielä miinuksella, joten ostakkee, ostakkee! Mitä paremmin kauppa käy, sitä laajemmaksi mallistoa voidaan muuttaa.

  Meininki-paitaa on kuitenkin tulossa muutama XL-koko, sellaista kun on kyselty jonkin verran.

 16. ole kuin pörssiyhtiö kerro eilel sijoittajilel tarkat luvut niin ostamme.

 17. Jos siistiä/noloa-paidassa on kerran ameriikan raha mallina, niin sitä suuremmalla syyllä ladyfittejä voisi pistää koetuotantoon oliivinvihreänä. Jokainen vähänkin Aku Ankkaa opiskellut tietää, että setelit ovat vihreitä. Ja etenkin kun ”oikeasta” väristä ei löydy sileäpintaista paitaa, on lähes välttämätöntä etsiä lähinnä sitä oleva paras vaihtoehto, jotta myyntikäyrät pysyvät nousujohteisina.

  Oliivinvihreää paitaa löytyy sileäpintaisena luomupuuvillasta:
  http://www.rokkikauppa.com/siteshop/item/-/id/335
  ja tavallisesta puuvillasta:
  http://www.rokkikauppa.com/siteshop/item/-/id/1100

  Jos teette vain yhden koekappaleen, tehkää M-koko. Se on sitten mulle varattu. 🙂 Tuunaisin paitaa vielä niin, että laittaisin ”siistiä”-sanan tilalle ”parasta”. Jos paidan mukana tulee tussi, niin eiköhän se järjesty…

 18. noniin, jumankekkale! tili tuli, joten nyt tilasin. ja minkäkö? keskimmäinen ehdottomasti.

 19. isäntä sai paitansa ja oli iloinen Magnumistaan 🙂

 20. ”Rokkikauppa
  Käyntiosoite: Mechelininkatu 12-14, liiketila 6

  00100 Helsinki

  Aukioloajat: ma-pe klo 11-17”

  Ehkä olen vain puusilmä, mutta en löytänyt osoitteesta Mechelininkatu 12-14 muuta kuin pääsyn jonnekin sisäpihalle vailla mitään viittausta mihinkään liiketilaan. Olen vain harrastanut liikaa vääränkokoisia paitoja niin olisin mieluummin ensin sovittanut ja ostanut paikan päältä. Nythän tuo M-koko punaisesta olikin jo näköjään loppunut. Jos sitä kuitenkin teetetään lisää niin täällä olisi ainakin yksi ostaja. On se nimittäin perhanan tyylikäs!

 21. Nyt syyttäisin kyllä puista silmää, kyllä se Rokkikauppa siinä Mechelininkadulla oli ainakin viimeksi siellä käydessäni. Liiketila ei ole järin iso, kadulle näkyy yksi näyteikkuna, jossa on vaatteita ja lukee Rokkikauppa. Kyseessä ei siis ole mikään sisäpihan paja.

  Oletkohan katsonut oikeaa rakennusta, vai voisiko tuo nettisaitin ilmoittama osoite olla virheellinen? Kauppa on ABC-asemasta nähden vähän matkaa Sibelius-monumentin suuntaan, toisella puolen katua.

  Punaisen paidan M-kokoja on tulossa lisää.

 22. Puinen silmä ei myöskään näe keikkakalenterissa viikon päästä olevaa Tampereen keikkaa, mitä foorumilla ihmetellään. Ehkä keikka kuitenkin on olemassa. Pitänee käydä itsekin etsimässä tuota Rokkikauppaa, josko saisin heidät vakuutettua siistiä/noloa-ladyfittien tarpeellisuudesta tai löytäisin sieltä jotain muuta tarpeellista.

 23. Jep, tattikset! Laitetaan puisen silmän piikkiin. ”12-14” numeroidun lampun kohdalla tosiaan on porttikonki, mutta putiikki sijaitsee siitä reilun kymmenen metrin päässä. Tänään siis kävin uudestaan tuolla kulmilla ja paremmalla menestyksellä: nyt on komia paita!

 24. Tuli vaan mieleen, kun tuolla ylhäällä on tuo Ajankohtaista-otsake, että kannattaisikohan sinnekin vielä kirjoittaa jotain näistä uusista paidoista..että ihmiset huomaisivat nämä mainiot paidat paremmin. Ajatukseni voi olla kyllä ihan pöljä, helle on pehmittänyt mun pääni meinaan lopullisesti..Eilen Ruisrockissakin meinasin pyörtyä kuumuudesta jossain Popedan ja Vesa-Matti Loirin välillä. Onneksi valpas kaverini sai vedettyä viime hetkellä varjoon ja istumaan..

Roskapostin vuoksi vanhoista artikkeleista on kommentointi suljettu automaattisesti.