Löysää metallia

| Aiheet: Musiikki | Kirjoittaja:

Esiinnyn huomenna (7.7.) akustisesti itseni kanssa Helsingin Bar Loosessa, Rumban kesäklubilla. Tällä kertaa en esitä lainkaan omaa materiaaliani, keikan teemana ovat herkät tulkinnat metallimusiikin klassikkoteoksista.

Ajattelin esittää versiot seuraavista kappaleista:

Metallica: Master Of Puppets
Judas Priest: Some Heads Are Gonna Roll
Manowar: All Men Play On Ten
Iron Maiden: Wasted Years
Motörhead: Killed By Death
Dio: Holy Diver
Slayer: War Ensemble
W.A.S.P.: Animal (Fuck Like A Beast)
Twisted Sister: We’re Not Gonna Take It
Hear’n’Aid: Stars
Spinal Tap: Stonehenge

Kattaus on siis melko vaiherikas. Osaa biiseistä olen esittänyt keikoillani aikaisemminkin, mutta sekaan mahtuu myös muutama kantaesitys.

Aloitan spektaakkelini klo 20. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Bar Loosen ikäraja on 22.

Tervetuloa!

Kommentit

 1. Voi rähmä, taas menee ohi tämäkin töiden takia! 🙁
  Tuo Motörheadin biisi olisi ollut erityisen kiinnostavaa kuultavaa..

 2. Kävin biisejä läpi ja tein listaan vielä pari lisäystä, Metallicaa ja Priestiä.

 3. Hyvä setti. Vain Rockin’ in the free world puuttuu…

 4. Silmäni muuttuivat juuri pingispalloiksi. STARS!!!!!

 5. Unforgiven voisi mennä samalla vauhdilla, kun sitä on jo treenattukin.
  http://www.youtube.com/watch?v=Pgb_D_i_Jcw

  Olipa onnekas sattuma, että lomani alkoi juuri tänään, että ehdin kuunnella tuon Beltrose-spektaakkelin radiosta. 😀 Siellä lupailtiin myös hieman eksoottisempia versiointeja noista klassikoista. Ihan sama, kunhan biisejä on monta. (Ei se laatu vaan se määrä!)

 6. Kovasti harmitti, etten päässyt Looseen tuona iltana.

  Viime kesänä TV:ssä kovalla kokoonpanolla vetämäsi Rainbow-coverit (jotka täysin vahingossa löysin YouTubesta) olivat tajunnanräjäyttäviä. En tiedä yhdenkään bändin onnistuneen coveroimaan Stargazeria yhtä vakuuttavasti. Onnistuit myös muistuttamaan minua perisyntini – artistien arvioimisen yhden radiosoiton perusteella – typeryydestä. Suurimmasta osasta kun löytyy vähän lähemmin tarkastelemalla uusia ulottuvuuksia. Dissaaminen vain on niin paljon helpompaa… kasvun paikka siis.

  En tiedä olisiko levyn koostaminen covereista taloudellisesti järkevää, mutta mielelläni kuulisin sinulta lisääkin tuollaista materiaalia. Ja jos päätät heittää lisää tuollaisia keikkoja, minä puolestani päätän olla seuraavalla kerralla katsomassa.

 7. Aivoihini on pesiytynyt seuraavanlainen väite: Haaveiden illan kokoonpanohan oli käytännössä Beltrose feat. special guests. Beltrose on siis soittanut covereita telkkarissa. 😀 Ja miksi mulla on sellainen muistikuva, että myös Mikko (Pide) kuuluisi Beltroseen?

 8. Beltroseen on varmasti jossain vaiheessa kuulunut lähes jokainen helsinkiläinen muusikko. Piden jäsenyydestä ei tosin ole muistikuvaa.

  Mutta tuolla Haaveiden illan bändillä ei joka tapauksessa ollut mitään tekemistä Beltrosen kanssa. Ihan erilaista musaa…

 9. Tämä oli kyllä äärimmäisen hauska keikka, tuntojen kirjo oli huima! Messevää mahtipontisuutta, kaihostelua, herkistelyä, äijäilyä ja hauskanpitoa =)

  Kun keikka näemmä äänitettiin ja kuvattiin niin kyselenpä vielä täältä josko tuota äänitettä/videomateriaalia voisi jostakin ostaa?

Roskapostin vuoksi vanhoista artikkeleista on kommentointi suljettu automaattisesti.