Videobuffet

| Aiheet: Musiikki | Kirjoittaja:

Kun tämä saitti uudistettiin vuosi sitten, niin pakettiin oli tuolloin tarkoitus läväyttää myös biiseistäni tehdyt musiikkivideot. Hanke sortui teknisiin ongelmiin: levy-yhtiön piti digitoida videot Lontoossa (???) ja sieltä toimitettiin takaisin materiaalia, jonka kuvasuhteet olivat täysin viturallaan. Reklamoin, mutta asialle ei kuulemma ollut tehtävissä mitään. Niinpä jätin videot tuolloin kokonaan pois: en halunnut julkaista väärillä kuvasuhteilla olevaa sekundaa.

Nyt Sony on kuitenkin laittanut videoni YouTubeen – ilokseni ne näyttävät vihdoin siltä kuin pitääkin. Niinpä voin viimeinkin laittaa ne esille myös täällä: tuohon sivun vasemmalla laidalla olevaan valikkoon, Musiikki -otsikon alle on juuri ilmestynyt uusi sivu, Videot.

Kommentit

  1. Harmi, että tuossa ei ole uudelta levyltä mitään..

  2. Aukioltahan ei julkaistu lainkaan virallista musiikkivideota. Aamusta koostettiin epävirallinen studiopätkä, mutta se on toistaiseksi poistettu YouTubesta. Yritetään kuitenkin saada se jossain muodossa myös tänne.

  3. Häh? oliko siihen joku syy, että Aamu poistettiin y-tubesta?

  4. Levy-yhtiö on poistellut videoita. On ilmeisesti halunnut niiden katselun tapahtuvan ainoastaan omalla YouTube-kanavallaan. Aamu on mennyt pesuveden mukana.

  5. Jaaha…aika köyhää 🙁 Noh, mut ei siinä mitään, jos se saadaan tänne 😀

  6. No, nyt on hyvä valikoima! Yritin tuota Aamu-videota katsoa, mutta kuva pysähtyy suurinpiirtein puolessavälissä videota, vaikka laulu jatkaa matkaansa..En tiedä sitten, onko vika tässä koneessa tai mun ymmärryksessä tai jotain, mutta loppuun asti mä en ainakaan sitä saa nyt katsottua.

Roskapostin vuoksi vanhoista artikkeleista on kommentointi suljettu automaattisesti.