Kansikuvat

| Aiheet: Musiikki, Valokuvat | Kirjoittaja:

Juolahtipa mieleen laittaa noiden Musiikkipuodin ”uusien” biisien kansikuvat hiukan isommin näkösälle, niiden katselu kun on kaupan näyteikkunassa melkoista filateliaa. Biisit lataamallahan kansikuvat saa omakseen myös runsaampina, mutta tältä ne siis näyttävät hiukan suurempina.

Kuvat ovat omiani, pläräsin biisejä julkaistessa albumejani ja valitsin lauluihin sopivat kuvat. Kunnon tee-se-itse -miehenä puin ylleni myös graafikon manttelin – tarrakirjoitinnauhaa säästämättä, laadusta tinkien!

Kommentit

  1. Puistolan ja Lähellä sua -kipaleideen kansissa on kyllä oivat värit. Hieno kesäinen tunnelma.

  2. Tosi kauniita kuvia, etenkin nuo kaksi ensimmäistä. Vahvistitko tuota varjon ja valon leikkiä jollain kuvankäsittelyohjelmalla vai tuleeko tuollaisia jollain kameralla (millä?) ihan suoraan luonnossakin?

  3. Kaksi ensimmäistä kuvaa on otettu iPhonen Hipstamatic-sovelluksella. Hieman buustasin sävyjä Lightroomilla, eipä niille tarvinnut ihmeempiä tehdä.

Roskapostin vuoksi vanhoista artikkeleista on kommentointi suljettu automaattisesti.