Miss Märkä Koiranturkki 2011

| Tagit: | Aiheet: Koira, Valokuvat | Kirjoittaja:

Hellepäivät ovat Armille aika työläitä. Suuri karvakasa vain makaa puskissa ja läähättää, kuumimpina päivinä edes iltakävelylle lähteminen ei kiinnosta. Onneksi vesileikit tarjoavat pientä helpotusta:

Duuninsa koira kuitenkin jaksaa hoitaa kuumuudesta huolimatta: jos kadulla näkyy epämääräistä liikettä (muita koiria, sauvakävelijöitä, postinkantajia, naapurin lapsia skeittilaudoillaan), niin Armin rintakehästä kumpuaa kumea haukku ja se pomppii aidan luo kertomaan, että täällä rähisen MINÄ!

Hellejakson perään Armilla alkoi sen kolmas juoksuaika. Pihan aidat eivät pidätelleet, kun levoton tyttö karkasi naapurin bokseripojan luo. Silminnäkijöiden mukaan kaksikon välillä ei luultavasti ehtinyt tapahtua sitä kauneinta asiaa, mutta hiukan kyllä hirvittää, että onkohan täällä yhdeksän viikon kuluttua pieniä leonbergin ja bokserin yhdistelmiä? Pelkkä ajatuskin uuvuttaa.

Kommentit

 1. Voi toista, kaunis ja ihana Armi!

  Hauskoja nämä suuret koirat kastuessaan, kun kutistuvat puolet pienemmiksi. Helpotusta kuumuuteen saa myös kivasti omasta juomakupistakin, kuten meidän Iines 4kk on harmi kyllä keksinyt.

  Oikein mukavaa juhannusta Armille ja tietysti myös Anssille!

 2. Hienoja valokuvia hienosta koirasta! 🙂

 3. Millainen vahtikoira Armi on? Toivottavasti parempi kuin edesmennyt koiramme, joka nukkui rosvon tullessa kotiimme ja heräsi murisemaan hampaat irvessä vasta poliisin saapuessa.

 4. Armi on reviiristään vähän turhankin tarkka: kadullaliikkujille haukkuminen alkaa jo kiristää oman pään ympärillä oleva vannetta. Viimeisimmän juoksuajan alettua se alkanut myös olla aggressiivinen muille koirille, varsinkin nartuille. En uskalla pitää sitä enää pihalla vapaana: jos kadulla menee toinen koira, niin Armi voi hyvinkin saada päähänsä loikata aidan yli tappelemaan.

  Toivottavasti se taas rauhoittuisi kunhan nuo naistenvaivat helpottavat.

 5. onko mahdollista saada Anssi sinusta Mr. märkä alushousu -kuva, jos Facebookyhteisöösi liittyy tietty määrä porukkaa?

 6. Kuvissa Armi on niin ystävällisen, lupsakan ja leikkisän näköinen, että luulin, että sen metelöinti pihalla on tervehdyshaukkumista ja ”Tulkaa leikkimään, kamut!” -tyyppistä haukuntaa eikä vartioimishaukkua. Kiva juttu, että se osaa vartioida, niin pysyy kitarat ja muu omaisuus tallessa!

 7. Hieno koira sinulla kuin myös minulla. Tahvompaa hurmuria ei ole olemassakaan.

 8. Minun koiralta leikattiin turkki lyhyeksi, joten hänellä oli pitkä karva vain rinnassa ja hännässä. Kyllä oli mukava ja kevyt olo loppu kesän. Ensi kesänä saavat molemmat koirat viettää kesää lyhytkarvaisina, viis näyttelykunnosta.

 9. Levoton tyttö-videolta huomasin lattialla makaavan taljan:” Hei,tuolla on leo!” Jotenkin niin tutun näköistä, leomaista kohellusta, oma Leijona nukkui ikiuneen vuosi sitten, ja ikävä on edelleen kova.

  Terkkuja ja rapsutuksia Armille!

 10. Oi että. Sinulla on harvinaisen hyvä maku koirien suhteen. Oma leomme täyttää kohta 7v. Jästipäitähän nämä leot ovat, mutta onneksi me omistajat olemme vielä pahempia. Huumoria tarvitaan puolin jos toisin, eikö?

Roskapostin vuoksi vanhoista artikkeleista on kommentointi suljettu automaattisesti.