Unohdin spiikata

| Aiheet: Keikat | Kirjoittaja:

Unohdin eilisellä Virgin Oilin keikalla spiikata tärkeän asian: keikalle tulleet saivat lipunmyynnissä hyppysiinsä latauskoodin, jolla saa lunastaa ilmaisen audiomuiston Equal Dreams -kaupastani. Unohtui vain sanoa se, että ilmaiset biisit eivät ole ladattavissa välittömästi keikan jälkeen, vaan niitä joutuu odottamaan pari päivää. Kappaleiden prosessoinnissa latauskuntoon menee kotvanen, se ei onnistu konsertoinnin jälkeisillä pikkutunneilla.

Ilmoittelen aina täällä sekä Facebook-sivullani heti, kun kaupassa on jotain uutta ladattavaa. Samalla tulee tarkemmat ohjeet koodin lunastamiseksi.

Toinen juttu minkä unohdin spiikata: kosketinsoittimissa Saara Metsberg.

Kommentit

  1. Saara ansaitseekin sitten Mikkelissä tupla-tai tripla-esittelyn..on niin lahjakaskin, ettei häntä saa missään nimessä unohtaa, vaikka mikä muistikatkos olisi..ja joutuu teitä ukkojakin vielä kestämään ihan Mikkeliin asti, Saara parkaa..;)

  2. Tervetuloa ja nähdään täällä Mikkelissä! Biisitoive: Sormus ja Älä mene pois. Jompi kumpi tai kumpikin ja monta muuta. Tsemppiä ja tuo showtime on todellakin myöhään, -onko järkee vai ei.

Roskapostin vuoksi vanhoista artikkeleista on kommentointi suljettu automaattisesti.