Tulossa Ähtäriin ja Kaustisille

| Aiheet: Keikat | Kirjoittaja:

Tämä puffi tulee kalkkiviivojen häämöttäessä, Ähtärihän on vuorossa jo tänään. Kuluneen viikon ohjelma on kuitenkin osoittautunut yllättävän tiiviiksi, en ole joutanut kirjoittamaan tätä postausta ennen kuin nyt.

Pieni juhlakiertue etenee tänä viikonloppuna Ähtäriin ja Kaustisille saakka. Rakennamme jälleen aikakoneen, jolla matkustamme kymmenen vuoden taakse. Keikka alkaa vuoden 2001 biisilistalla, joka esitetään asiaankuuluvasti kahdella rumpusetillä.

Luvassa ei kuitenkaan ole pelkkää nostalgiassa rypemistä: kymmenen vuoden takaisen setin perään soitamme paljon muutakin, ehkä aivan uusiakin kappaleita. Keikka piirtääkin kartalle koko matkan Nummelasta tähän päivään.

Luvassa on myös bonus: keikoilla jaetaan latauskoodeja, joilla saa myöhemmin ladata itselleen ilmaiseksi juuri tuolla kyseisellä keikalla äänitettyjä biisejä. Saat siis lipun hinnalla konserttielämyksen lisäksi myös audiomuiston, jota voit vaalia, vaikka omat muistosi illasta olisivatkin jostain syystä hatarat. Pidä siis huolta, että saat koodilapun käteesi – se on rahanarvoista tavaraa.

Toivotan kaikki lämpimästi tervetulleiksi keikoille! Jos haluatte tukea minua markkinoinnillisissa ponnisteluissani, niin laittakaa tämä kirjoitus jakoon Facebookissa. Biisitoiveita otetaan vastaan tämän postauksen kommenttiraidalla.

Kommentit

 1. Soittakaa Karhun elämä ja Miten sydämet toimii, ni mä ostan ne ainakin takuuvarmasti putiikista, vaikka en näille keikoille pääsekään.

  Joku muuten just kertoi, että kukauden päästä, kun on keikka teillä Kouvolassa Encoressa perjantaina, ni sit lauantaina samaisessa paikassa esiintyy Tukiaisen Johanna..sitä en tiedä, mitä hän siellä esittää..Nyt sitten vaan vedän pitkää tikkua, kumman keikalle menen.. 😉

 2. Toistetaan toiveet tässäkin ketjussa.

  Ähtärissä toivoisin kuultavan Aukio-levyltä ainakin Loukussa, Ihme ja Paluu kappaleet. Toivottavasti kuullaan myös räväkkä versio Suuria Kuvioita kappaleesta. Paljon olisi muitakin toiveita. Uudet autot, Kipinöitä, Sormus, Joki,… Laulu petetyille toimii tietysti aina.

  + Viisautta ja Rauhaa olisi tietysti mielenkiintoista kuultavaa bändiversiona.

  PS Arttu Wiskarikin näyttää fb:n mukaan osallistuvan Ähtärin tapahtumaan. Artun biiseissä onkin mielestäni Anssimaisia vaikutteita.

 3. Wiskarilla on sitten aikakone, jos aikoo omalta keikaltaan Salosta ehtiä myös tänne! Näkyi aika monta Wiskaria olevan fb:ssä.

Roskapostin vuoksi vanhoista artikkeleista on kommentointi suljettu automaattisesti.