Audiomuistoja Ähtäristä ja Kaustisilta

| Aiheet: Keikat, Musiikki | Kirjoittaja:

Ottakaapa Ähtärin ja Kaustisten keikoilla jaetut latauskoodit esiin, niille on nyt käyttöä. Noille viime viikonlopun keikoille pääsylipun ostaneet saavat ladata itselleen ilmaiseksi seuraavat korvakarkit, jotka on taltioitu kyseisillä keikoilla:

ÄHTÄRI

Kaksi sisarta
Puistossa
Faijan haamu
Nummela
1972
Kaatuneiden muistolle

KAUSTINEN

Puistossa
Faijan haamu
Laulu petetyille
Milla
Rva Ruusunen
Kaveria ei jätetä
Älä mene pois

HUOM! Saamani palautteen mukaan ainakin Ähtärissä koodien jakamisen kanssa oli ongelmia, kaikki eivät niitä saaneet. Jos olit Ähtärin keikalla, etkä saanut latauskoodia, niin laita viesti osoitteeseen info(ät-merkki)anssikela.com. Sieltä toimitetaan sinulle uusi koodi.

Latauskoodeilla saat siis kaikki ne kappaleet, jotka on nauhoitettu sinun keikallasi. Toimi näin:

  1. Mene osoitteeseen www.equaldreams.com/anssikela
  2. Oranssissa yläpalkissa lukee Lunasta latauskoodi. Klikkaa sitä.
  3. Syötä keikalta saamasi koodi. Klikkaa Käytä latauskoodi -nappulaa.
  4. Klikkaa Lataa-nappulaa. Voit valita joko mp3- tai FLAC-muotoisen tiedoston – tai halutessasi vaikka molemmat.
  5. Avaa lataamasi kappaleet koneesi musiikkiohjelmalla ja palaa muistoissasi keikalle!

Voit ladata biisit ilman rekisteröitymistä Equal Dreamsin palveluun. Rekisteröityminen on kuitenkin suositeltavaa, sillä rekisteröityneenä käyttäjänä lataamasi kappaleet säilyvät omassa ED-musiikkikirjastossasi, josta voit tarvittaessa ladata ne uudestaan.

Konserttielämysten lataaminen on toki mahdollista ilman latauskoodejakin. Niiden hinta on silloin kolme euroa per keikka, tai vaihtoehtoisesti yksi euro per biisi.

Suosittelen samalla tutustumaan myös kaupan muihin tuotteisiin: Musiikkipuodistani saa erikoisuuksia, joita ei ole tarjolla missään muualla.

♠    ♠    ♠

Audiomuistot on toimitettu ladattavaksesi yhteistyössä Rolandin ja Equal Dreamsin kanssa.

Pienen juhlakiertueen keikat taltioidaan Rolandin R-26 -tallentimella. Sillä äänitetään neljä kanavaa: tila taltioidaan R-26:n omalla x/y-stereoparilla ja mikserin ulostulosta napataan linjasignaali R-26:n XLR-liittimiin. Nämä yhdistetään stereoraidaksi, mutta sen kummemmin materiaalia ei miksata. Yksinkertaista, vaivatonta ja nopeaa — silti lopputulos kuulostaa yllättävän hyvältä.

Lisää tietoa Roland R-26:sta täältä.

Kommentit

  1. Hitsi, ku te ootte hyviä! Oli pakko ostaa ja kuunnella heti aamutuimaan nuo Kaustisen kappaleet, että saa taas itsensä kiinni tähän maailmaan ja kunnolla hereille. Ihan mahtavuutta! Ensin surkuttelin, kun joukossa ei ole edes Karhun elämää, vaan eipä tuo sitten haitannut, kun noi olin kuunnellut. Ja siis toi Kaveria ei jätetä..kerrassaan ihana versio! Hyvä, että sain sen napattua latauksiin. Tuosta kappaleesta onkin tullut jostainsyystä yks lemppareista ihan viimeaikoina..

Roskapostin vuoksi vanhoista artikkeleista on kommentointi suljettu automaattisesti.