Kommentit

 1. Olipa hieno keskustelu. Tämän nähtyäni olen …. ehkä jopa liikuttunut miten viisas, rauhallinen mies meillä on mahdollisuus valita presidentiksi. Tuntuu sydämessä hyvältä. Tässä vaan on jotain ihmeellistä, taianomaista. Miten yksi henkilö pystyy olemaan kuin ”ruumiillistuma” arvoista ja näkemyksistä joita olen kauan kannattanut, mutta minkä pääsy näin korkealle poliittiselle tasolle on ennen tuntunut kaukaiselta unelmalta? Onnea ja Siunausta Pekalle. Äänestin jo sinua. Toivottavasti tarpeeksi moni muukin äänestää, että saamme sinut maamme keulakuvaksi <3

  Sydämellisin terveisin: Suvi Ritvanen

 2. Onneksi nämä vaalit on kohta ohi, sillä tämä blogi on maistunut jo jonkin aikaa haavistoiselta puulta.

 3. Itselläkin on ollut hiukan huono omatunto siitä, ettei tälle blogille ole vaaliasioiden lisäksi ollut oikein muuta annettavaa. Ei vain ole ollut aikaa. Jos en ole ollut tekemässä Haavistosta presidenttiä, niin sitten olen kirjoittanut kirjaa. On tapahtunut paljon asioita, joista olisin mielelläni kirjoitellut täällä, mutta päivissä ei vain ole ollut riittävästi tunteja – blogi ei juuri nyt valitettavasti ole prioriteettilistan kärjessä.

  Vaalit ovat kuitenkin tosiaankin pian ohi, yrittäkää jaksaa sauhuamistani vielä pari viikkoa. Jahka Pekka istuu Mäntyniemessä ja kirja on painossa, niin minullakin on taas aikaa kirjoittaa niitä entisenlaisia postauksia ja piirrellä Magnumeita. Kiitoksia kärsivällisyydestänne!

 4. Anssi, kerroit taannoin, että ”jokainen on homo kunnes toisin todistetaan”

  Oletko Pekan kanssa puuhastellut tämän asian parissa?

  Tekeekö sinun mieli Pekkaa sillä tavalla?

 5. Kävin tänään rustaamassa kakkosen äänestyslappuun ja olen hämmästyksekseni huomannut muutamien tuttavienikin kääntäneen kelkkansa Haaviston puolelle.

 6. Mahtavaa Anssi, mukavan lämminhenkinen keskustelu! On ollut hieno seurata, miten sydämellä ja antaumuksella olet käynyt tekemään näkyvää vaalityötä niiden arvojen eduksi, jotka koet tärkeiksi. Näissä vaaleissa (ja edellisissäkin – kiitos myös perussuomalaisten) on erityisen ihanaa se, että monenlaisista asioista puhutaan nyt entistä avoimemmin ja ihan tavallisetkin ihmiset kertovat ääneen myös omia puoluekantojaan ja käyvät näkyvää keskustelua asioista, jotka omaan äänestyskäyttäytymiseen vaikuttavat. Tästä voi seurata pelkästään hyvää, avoimen keskustelun keskellä joudumme jokainen vähän väkisinkin pohtimaan perusteellisemmin omia arvojamme, millaisena maailman näemme ja mikä on oikeasti tärkeää – ja vain tiedon, asioihin tutustumisen ja keskustelujen myötä voimme omia näkökulmiamme tarvittaessa myös päivittää. Näissä vaaleissa meillä on tarjolla hieno ehdokas, monipuolisesti kokenut ja elämänmakuinen, humaani ihminen, jota on upeaa päästä äänestämään presidentiksi!

 7. Vähän ihmetyttää tämä Haaviston kannatus. Olen ymmärtänyt Kelan kristilisen kodin kasvatiksi,joka tuntee Jumalan sanan arvoja. Ilmeisesti asia ei siis ole niin, vaan arvosi ovatkin muuttuneet vuosien aikana. No,nykyään trendinä on polkea Raamatun varoitukset ja ohjeet lokaan vanhoillisina ja aikansa eläneinä,jotka eivät sovi meidän aikaamme. Isäsi oli arvostettu gospelmuusikko jolle Kristuksen evankeliumin julistaminen musiikin kautta oli elämässä ykkösjuttu. Toivottavasti Kristus saa kohdata myös sinut armollaan ja muuttaa arvomaailmasi siihen, joka on Jumalan tahto.Silloin kun se kutsu tulee siihen kannatta tarrautua välittömästi. Se on kalleinta ja arvokkainta mitä Jumala ihmiselle milloinkaan tarjoaa.

Roskapostin vuoksi vanhoista artikkeleista on kommentointi suljettu automaattisesti.